Piercings!


Hej alla! Har precis beställt grymt coola piercings - från tyskland! Slutade på 250:- tror jag. Skitbilligt om man tänker efter hur mycket jag köpte. Hehe, kanske liiite överdrivet att köpa en stav i fem olika storlekar.. Har jag shoppingproblem? Yessir! Men dom sakerna som jag köpte är skit snygga. *super fucking happyface*

Här är lite av sakerna som jag köpte:

Jag köpte även basics som stavar och kulor. :)

 

Love ya!♥


Science.


Hej alla. Jag var hemma idag. Sov. Drömmde. Kollade på Sex and the City och pluggade. Helt okej dag. Är lite blue at the moment. Men jag överlever. Hoppas. :)


"Life goes downhill", you told me that. ♥


Love ya


Vill inte.


Jag vill inte gå till skolan. Orkar inte att bry mig om skit just nu. Orkar ingenting. Vill sova. Är så fucking trött. Jag orkar verkligen inte. Men jag har missat så mycket skola det senaste. Fuck. Seriöst, fuck. Vafan ska man gå till skolan för?! Azzå, jag är inte dum i huvudet. Men jag fattar inte varför vi ska spendera hälften av våra liv i stress och smärta bara för pengar. Suuur jag blir! Bajs.


Hehe, bilder på mina ögon. Första med smink och andra utan smink.


Can't be fucked to.


Hej alla! Jag är typ skit sen till skolan. Men jag kan inte sticka härifrån förens jag har ätit. Är sjukt hungrig. Kommer inte kunna koncentrera mig utan mat idag. Väntar på badrummet och snackar med Blake. :)

Ha en fin dag. Love ya!♥

I miss...


Godnatt sötisar! Är ganska trött just nu. Vill egentligen stanna uppe längre men jag har skola till imorn. Me no likey skola.. Anyways, sov gott söta läsare. Imorn börjar en ny vecka med nya äventyr! Lol, just kidding. Jag saknar Ed..

Sleep tight and don't let the bed buggs bite. ^^

Segt.

Pluggar som en liten nörd. LOL, jokes. Klart inte. xD Men jag försöker verkligen. Önskar att jag hade lika stor lust till att plugga som jag har när jag bloggar.
Love ya!

I'm sorry, Wilson!


Hej alla! Kollade precis klart på Cast Away med mamma. Sorglig film.. Buhu. Anyways. Haha, den är bra! :) Huvudpersonen heter Chuck Noland och spelas av Tom Hanks. Vilket, enligt mig, gör filmen otroligt bra. ^^ Sen så ser man även andra kända skådespelare som Helen Hunt och Chris Noth. Awesome. Så ja, Cast Away rekomenderar jag starkt!


Ganska sugig trailer menmen. ^^

Lite små fuckad bild, men who gives? Ska kolla på mer film och käka choklad. :)


You're So True


"I'm strange
and you're strange. Don't want you to change. No way"

This post goes out to my friends, the best ones you could ever have.


You see, when I started at IESJ I was a bit of an outsider. Didn't really know how to fit in. So, I changed. Became someone I didn't really know. I was a stranger to myself.

When I met you guys for the first time, I can't say I was your biggest fan..

But after a while...

..I learned that judging the people you don't even know is wrong..

we started to become more and more alike eachother...

...even though we had our rainy days, the sun always returned...

when we got back to IESJ after the best summer of my life, people were ready to split us up...

but we just weren't ready to give up...

there hasn't been a day since the summer of 2o1o that I haven't thought about you, my babes.

we work, together.. most of the time xd..

where ever you guys go, i will follow.

cause, to be honest, when i'm with you.. i'm alive.

and happy to be alive.

without you by my side, i'd be nothing.


So, what I'm really trying to say is; Thank you. Astrid, Ida Xing, Peggy and Amanda. (the infinite 23)

Jag älskar er. ♥


Mulan.


Hej alla! Ska kolla på Mulan med min syrra, Anna. Hehe, älskar filmen hååårt. Finns inga ord. Female power, ya know. ;) Sen blir det bara tjejer i huset för att min styvpappa är med sina kompisar. Lite mysigt sådär. Jag vill se på Cast Away då. Men det verkar som om att jag är den ända som vill de.. Äh, när det kommer till mina puppy eyes så kan ingen motstå dom. Håller på att shoppa piercings online just nu. Blir ganska många. Hehe, ligger uppe i 250 kr at the moment. Och då är det från en billig sida. Men jag vill ha nya grejs. Och så tappade jag min piercing igår. Smartie man är! *applåder*

Ska gå till syrran nu. Trevlig kväll!


Bilder från i torsdags, tror jag. Alltid så synd att mina glasögon ska förstöra allt. ><

 

Welcome Home - Radical Face


Hemma.


Hej alla. Är hemma nu. Efter två nätter hos Amanda. Okej bloggen, ska vara ärlig. Jag känner inte för att blogga just nu. Anyways, nu är det lördag (känns som söndag) och vad gör man? Pluggar. Pluggar är det man gör. För att söta lilla Ida har ett projekt på tre sidor som ska in på måndag. Och söta lilla Ida har inte gjort skit. Wiihoo. Ida har också glömt sina kära papper i skåpet. Lycka bara lyser på mig. -_-

Får väl ta och börja med skiten då. Fuck, ha en trevlig lördag.


Saknar min bebi, Elina. ♥

 

Per Gessle - Här kommer alla känslorna

Daniel och Peggy är här nu.

Hej alla! Daniel kom precis hit och Peggy har varit här ett tag nu. Mys ska det bli. Kompisar emellan liksom. :) NU kommer jag och bloggar / amanda :D
Så vi lyssnar på Per Gessle, det är nice. JAG ÄLSKAR MIN IDA HO NILSSON <3 /amanda

1 dag och 20 timmar.

Det är alltså så länge som jag inte har bloggat på. Är hos Amanda, sov där inatt och ska sova där igen. Vi var i stan idag med Lo och Tegman. Hehe, i typ 30 sekunder. Bara för att vi är fucking sega på att fixa oss. Skulle duscha och skit. Anyways, på vägen hem tappade jag min min kula. Till piercingen that is. Men fick en kula av Amanda. Den är ganska stor. Men den funkar (y). Snart kommer Peggy och (kanske) Daniel. Kul. ^^
Love ya!

Oh snap!


Hej där. Sitter och kollar på film. Kom på att jag knappt har bloggat idag så jag tänkte passa på. Dagen gick i alla fall åt till att vara i skolan och vara med Lo. Riktigt mysig dag. Kollade på film med Lo och chillade. Nice. :) Tänkte hoppa in i duschen och sen sova. Är grymt trött helt plötsligt. Måste. Sova. Imorn blir det en skit dag i skolan. Även kallat torsdag. Wohoo. Men jag ska försöka att göra det till en bra dag. En okej dag, i alla fall. Fan, jag vill inte. En positiv sak med imorgon är att det är sista dagen av veckan. FUCK YEAH!! Får se vad som händer då.. Äh, who gives? Jag är fucking ledig!! *super fucking happyface*

Ska duscha nu! Love ya!♥

Orginal bilderna från min asgrymma (sarkasm) header.


Snygga jävel.


För het. ♥

 


Trött.


God morgon alla. Vaknade för 17 minuter sen och nu letar jag efter kläder att ha på mig. Har lite av en kläd torka just nu. Men jag tror att jag klarar mig. Hehe, hoppas. Anyways, kort dag idag. Sköööönt. Orkar inte med långa dagar med allt blä. Måste bara ta mig igenom idrott. Tänkte att det är lika bra att vara med. Har inte varit med på ett tag..

Ska fortsätta med att leta kläder.. Love ya!

Bild på mig innan jag färgade rött. (och klippte kort)


Viker tvätt.


Fråga mig inte varför men jag viker in tvätt. Det får inte plats i min garderob... Måste nog rensa lite snart.. Hehe. Känner inte att jag har något att skriva. Blablabla.

Love ya!

Min tvätt.. Och alla mina andra kläder också :P


Lillebror.


Hej alla! Idag på bussen påväg hem så såg jag en kille som va 11-13 år och han var typ wemo. Han var skit gullig! ^^ Höll på att dö. Och det gulligaste va att han också hade färgat sitt hår rött. Som jag! Buhu, jag vill kidnappa honom och ha honom som lillebrorsa! Urgullig!! ♥

Lovesong.


Hej alla! Mår lite bättre nu. Skönt! Jag passar inte in i rollen som sjuk. Inte ens om det är på riktigt. Jag bildar puppyeyes och blir väldigt lätt överdrivet känslosam.. Några av er kanske har märkt detta. I alla fall så tror jag att jag kommer må ännu bättre om jag går och lägger mig i tid och sover länge. Nice.

Love ya!


Det finns något som jag gillar med dom här bilderna.. Dom ser mysiga ut, hehe.

Ett annat tecken på att det är något fel med mig just nu; jag åt inte upp min tonfisk. OMG.

 


Blä.

Känner mig blä just nu. Är på blä humör. BLÄÄÄÄÄ. Anyways, gick hem två lektioner tidigare idag. Är tydligen inte helt frisk än.. Bajs. Skulle ha varit med Peggy och Lo, men det blev inte så *sadface*. Blir imorn isället skulle jag tro. :)

Anledningar till att må blä:
Har feber.
Fryser.
Har ett fucking riskorn i halsen.
Ont i öronen.

Ska nog sova lite nu. Eller kolla film i sängen. ♥


Smartie man är!


Hej alla! Har precis kört work out med rock ringen och ska se på Sex and the city och äte frukost. Känner mig så jävla smart at the moment. Jag känner att jag behöver äta frukost just nu. Och dricka kaffe (har varit uppe hela natten). Så min lösning är:

*trummvirvel*

O'boy med espresso och choko flakes! Mmmm, mumms. (*spyr*)

Love ya!

Till minne av Brittany Murphy, saknad av mig och många andra fans där ute. ♥

Charmed life - Leigh Nash

Sweet dreams beautiful. ♥


Sömnlös.


Sov ingenting. Ska ändå upp om en halvtimma så jag ser inte poängen med att lägga mig. Kommer förstås ångra mitt beslut senare idag när jag sitter och sover på matten. Men då får jag skylla mig själv. Hehe. Godmorgon alla läsare.

Ha en fin dag! Love ya. ♥

I need some sleep.

Hej alla. Nu är det så att jag kan inte sova. Det går inte. Måste upp om mindre än tre timmar. Jag har verkligen försökt. Men icke, det går inte. *snyft snyft* Hoppas i alla fall att jag inte är lika sjuk imorn, ehhm... idag. Buhu, jag vill sova. I want to go back to never never land..

Holy moly.


Okej, hej. Jag vaknade för ett tag sen. Och då stod klockan på exakt 15.00. Och då tänkte jag att min klocka hade typ gone mad eller nåt. Sen kolla jag på mobilen. Haha, svarade på liiiiite sms i inkorgen (man blir så "populär" när man sover) och sen såg jag att min väckarklocka hade rätt. Så jag har sovit i precis 15 timmar. Känns det bra? Nej fan heller. Jag älskar att kunna gå runt i huset och bara göra vafan jag vill. Och då ligger jag i sängen och fucking sover?! Är ganska pissed off på mig själv at the moment. Kommer över det, tror jag. :P Drömmde ganska mycket inatt. Samma drömm, tror jag.

Berättar drömmen:

Jag skulle ha en fest eller nåt hemma hos min pappa. Min pappa va hemma hos grannen. Vilket jag då inte visste. I alla fall så hade jag och mina tjejkompisar kul och festade typ. Och sen skulle vi åka flygplan. När vi va i luften skulle vi hoppa fallskärm. Fast vi var bara 20 meter över marken. Så Peggy hoppade först och slog sig lite. Hehe, inte såååå himla farligt, bara lite som tur är. :) Sen så hoppade alla ner. Och vi tappade bort varann. Det låg typ en tjock dimma över marken. Helt vitt. Mitt i dimman hittade jag pappas bil. Jag gick in i bilen och såg att alla var där inne. Så då fick jag för mig att köra bilen lite. Så jag körde den över gräset och förbi brevlådorna och in till den lilla gatan bredvid oss. Och sen runt vänd zoonen och efter det körde jag tillbaks den. Men sen när vi var tillbaka på gräsmattan så gjorde jag om bilen till en cykel (jag har superpowers i min dröm. så jag kan göra vad jag vill). I alla fall så sov vi alla sen. Och sen på morgonen så kom pappa och såg bilspår i gräset. Och det första han gjorde var att skälla ut mig. Även fast min syster som är två år äldre också var med. Detta gjorde mig skit arg. Så jag försökte slå min pappa. Men det gick inte. Och jag försökte med allt jag hade. Jag kunde bara inte slå honom. Det var typ som att sätta ihop två magneter åt fel håll. Ni vet, när det bara tar stopp. Sen så vaknade jag.

Japp, de var min dröm. Lite psyko sådär. En aningens aningen kanske.


Love ya!

Sjuk förfan.


Hej där! Sitter och aa, sitter. Ska dra igång en film snart.. Hehe, kom på att jag kan kolla dom nya filmerna på nätet. Yeay! Smartie man är alltså. Kolla på den nya Narnia nyss. Tog en stund. Skrev detta i förra inlägget men men. Usch, orkar inte med att vara sjuuuuuk. Fuck no.

Love ya!

Faster på besök.


Hej alla! Sitter inne på mitt rum och kollar på den nya Narnia på datan. Helt okej. Inte den bästa narnia filmen exakt. Men The Voyage of the Dawn Treader har aldrig varit min favorit av böckerna heller. Så japps papps. Anyways, känner mig grymt social just nu. Min faster (även gudmor) är här och jag sitter på mitt rum? Haha, bra där. Men min ursäkt är att jag mår förjävligt. Det gör jag faktiskt. Fyfan att man ska vara sjuk mitt i allt.

Love ya!

"fina" bilder på mig just nu :P



Water, water everywhere...


...But not a drop to drink. Hej alla. Är lite sjuk. Eller, "lite" täcker inte hur jag mår just nu. Man kan väl säga att jag känner mig som potatis mos.. såå, ja. Hehe, snackar med Blake lite. Ska äta frukost snart. Det blir nog Choco flakes... Mummmss! Ska se till att göra lite te och ta en dusch sen också. Ska även färga mitt hår ikväll... Nice (y).

Love ya!♥

Sova!


Hej alla! Ska sova nu. Är jävligt glad at the moment. :) Bloggar mer imorn.

Love ya!

Ego från idag. ♥

 


Back together.


"Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget"

Att vara med dig gör mig starkare. Att ha dig vid min sida igen betyder mest.











"we sure are cute for two ugly people. i don't see what anyone can see in anyone else but you"


 

You and me.. Times infinity.


Black roses red.


Can I ask you a question please
Promise you won't laugh at me
Honestly I'm standing here
Afraid I'll be betrayed.
As twisted as it seems, I only fear love when it's in my dreams
So let in the morning light and let the darkness fade away


Can you turn my black roses red?





Hej lördag!


Och hej på er med! Jag kom just hem från Willy:s. Haha. Har handlat mat och grejs. Skulle ha bloggat igår men jag låg och kollade på film och var sjuk. Jag har tyvärr blivit det. Sjuk, alltså. Pissigt värre. Men jag överlever nog. Jag, Peggy och Asse gick i alla fall runt i Barkarby igår och letade prao. Vi måste nog ha gått till minst 15 ställen och frågat. Vi fick typ 6 kanske och 100000000 nej. Men vi kan få på Electrolux eller liknande. Det hoppas jag i alla fall. Och om inte så kanske det finns en chans att vi får på Arla. Haha. Det ända jag tänker på när någon säger Arla är: MUUUUUUUUUUUUH. Inget mer än det. Men det blir säkert bra. Sålänge vi får prao är jag glad. :)

Ska kolla på film och käka godis. Love ya!


En gammal goooding...

 


Datasal.

 

Hej alla! Sitter I datasalen och känner mig busig. Så, vad gör man? Bloggar kanske? Vi har 1½ lektioner kvar tills lunch. Segt. Men men. Efter skolan blir det praosökning. Fan, jag är ganska desperat  till att hitta något. Är det någon som faktiskt vet vad som händer om man inte hittar prao? Seriöst, jag börjar bli orolig. Vill helst praoa på en chokladfabrik… Haha, drömmar. Dom kanske går i uppfyllelse? Vem vet :)


Love ya!


Life goes downhill.


Hej alla! Fan vad skönt att torsdagen är slut..! Är helt utbränd. Orkar inget mer för idag. Haha. Idag var ändå en rätt okej dag. Bättre än dom andra, i alla fall. Kom precis hem från Tegman (Astrids loverboy). Haha, hade kul där med Ida Xing, Astrid och Amanda. ^^ Nu är det i alla fall en dag kvar till paradiset; även kännt som helgen.

Love ya! ♥


Hehe, bild på mig at the moment. (a)

 


Bedtime.


Hej alla. Ska sova nu. Vill hålla kvar den här dagen lika mycket som jag bara vill glömma bort allt. Är helt slut. Finns ingen energi kvar i mig. Det betyder att det är dags att sova. Godnatt söta läsare.

Love ya. ♥


Jacks Mannequin - Bruised



Hemma hos Daniel


Hej söta jävlar! ^^ ehmmm.. är hemma hos Daniel med the crew. Hejdå


Love ya!


Missade bussen.


Haha, lev inte som mig. Få ordning på era liv och gör inte allt i sista sekund. Seriöst. Guud, jag hatar att jag är så slarvig. Missade i alla fall bussen. Men jag måste springa snart. Haha. Ha det bra alla! Love ya!



Ha en trevlig dag! ^^

Sucker!


Hej alla läsare! Jag lyckades att få ut lockarna. Haha, *applåder*. Mamma fick typ bränna sönder mitt hår för att få bort dom. Men men. Haha, det gick en aning failat till lite här och där.

Till exempel:

Jag: Mamma, det här funkar inte.. Jag kommer att ha lockigt hår.. FÖRALLTID! :'(
Mamma: Det är ju jätte gulligt! ^^
Jag: NEJ! Fan heller. Ser ju ut som om Guldlock har missfärgat sitt hår till fucking rött! D:

Ett annat exempel:

Jag: *står och plattar håret*
Mamma: Jag tror du gör för snabbt.
Jag: Jag vet, men jag tar alltid i mitt hår efter jag har plattat det. Så jag vill inte att det ska vara för varmt.. Såhär: *tar handen om mitt nyplattade hår* BAJS OCKSÅ!. Hehe jag tror att jag brände min hand...
Mamma: .........

Sen också så kommer Anna (big sis) in i badrummet.

Anna: Jag tror inte att jag kan ha dom här kläderna.. Tycker inte om dom..
Mamma: Byt då? :p
Ida: Nää, det ser bra ut, Anna. Helt okej.. OMG, ÄR DET DÄR MIN TRÖJA?! :@
Anna: Hehe.. *springer*

Hehe, aa. Men vad gör man. Hon fick låna min tröja. Hon lämnar i alla fall tillbaka saker. Hehe, hennes kläder som jag har lånat ligger liksom kvar i min garderob. Jag lånade dom för två månader sen.. :p

Fick till håret, i alla fall. :D


Love ya!

Guldlock.


Hej alla barn! Jag vaknade precis och guess what? Mitt hår ser ut som fucking Guldlock! ...Fast rött.

Hurfaaaan belv det såhär?! Seriöst. Och lockarna är starka så det kommer att vara en bitch att platta ut dom... Jag säger bara en sak; Bad hair day.

 

Love ya

När ingenting hjälper...


...Får man bara ta den lilla kraften man har och bara köra på. Min kraft heter Oliver Sykes.



Bleeding Love.


Jag kan inte säga att det inte är på grund av dig.


I just hope you're happy. You got what you wanted.


My room.


Hej jag heter Ida och jag älskar mitt rum. There, I said it.


Pay it forward.


Hej alla! Filmen är slut. Haha, älskar filmen. Always have, always will. Men ni som har sett filmen vet kanske om det tragiska slutet? I alla fall så började jag gråta - mycket. Och mamma med. Och sen kommer Elsa (min lillasyrra, snart 7 år) och hon bara storbölar. Seriöst. Verkligen bara skriker. Och jag och mamie börjar bara asgarva. Vi försöker ha ett litet moment liksom och så kommer Elsa och bara skriker. Fyfan vad kul det va. Och sen kommer Johan (min styvpappa) hem och han tror typ att någon har dött (alltså, for real) för att alla bara gråter. Haha.. Men aa, filmen slutade för typ 25 minuter sen och vi har precis fått tyst på Elsa. Jävlar vad hon gråter. Haha, men fortfarande inget jämfört med mig dom senaste 24 timmarna. Så ja. Se inte på sorgliga filmer med små syskon. Or you'll get it... bad!


Love ya!

Tattoo Removal.


Hej alla! Sitter lite och kollar på Tattoo removals på Youtube. Seriöst, tänk efter innan du tatuerar dig! Ta rådet. Haha.

Looks like Ryan screwed up bad...

Själv så vill jag ha tatueringar när jag blir äldre. Men själv tycker inte jag att namn är det bästa. Förutom ens barn, barnbarn, syskon, syskonbarn kanske till och med en kompis namn! Men inte en pojkvän/flickvän. Man kan faktiskt göra slut. Fast själv tycker jag att "vi kanske gör slut" är en tråkig inställning. Visst, man kan ha en liten grej som påminner om varann. Men just namn är inte värt det.

Här är lite exempel på tatueringar för par (eller kompisar eller whatever) som jag verkligen älskar!











Skitsött! Så jag tycker inte att man behöver ha namn. Visst, för någon man älskar men då väljer man bara ut personer. Tänk dom som inte får en tatuering.. Tycker fortfarande att det är tråkigt att tänka "vi kanske gör slut" men ibland måste man vara smart, det kan ju faktiskt finnas ett slut någonstans på ens relation.

Love ya!

Slow tuesday.


Hej alla! Det blev en såndär trög dag med mamma ändå idag. Vill inte prata om varför. Haha, inte nödvändigt att dra upp. Men jag mår i alla fall bättre. Eller, typ. Jag åt för första gången på 13 timmar and it was goood. Har sovit jättelänge efter en jobbig morgon. Så bättre mår man, som sagt. Nu ska jag kolla på film med mamie. Haha, igen. Vi ska se Pay it forward med Haley Joel Osment. Guud, vad han var söt när han var yngre. Pedofilgodis, säger jag bara!

En aning nyvaken, söndergråten och allmänt bläää. Men who gives?


Just for now - Imogen Heap

Tears.


I thought I didn't have anymore tears to give you. But it turns out that I do. Enjoy them.


Green Tea.


Hej, jag sitter och kollar på Vänner med min bebi. Dricker också te. Me looove! Skön kväll. Bläddrar i lite kataloger och tidningar också. Ha en trevlig kväll alla!


Love ya!


Bild på mig och bebi Malou Stella från november. :)


Iron fist.


Hey alla barn! Kollar på lite skor på internet. Iron fist, speciellt.








Det jag älskar med Iron fist är att dom tar vanliga modeller på skor. Fast gör om dom till fucking awesome skor. Så det blir som en twist, which i like!


Det här är mina absoluta favoriter från Iron fist. Dom är nämligen inspierade av The wizard of Oz. Och jag råkar vara ett stort fan av filmen. Dom har fått med både Ruby Slippers och Nessarose's randiga strumpbyxor som hon hade på sig när Dorothy landade i Oz med sitt hus på Nessa, the Wicked Witch of the East.

En annan sak jag verkligen adore med Iron fist är deras "uggs".






ÄLSKAR!


Låg statistik.


NU får ni förfan skräpa er! Statistiken går bara lägre och lägre. Och det är inte alls kul att se. Speciellt när jag ägnar så mycket tid åt bloggen varje dag. Hmm, ni får ta och skärpa er, helt enkelt. Haha.

Love ya!

Hemma.


Hej alla! Skulle till skolan men jag seriöst orkar inte. Mår inte så bra. Så mamma sa att jag får stanna hemma med henne idag och städa. Fast vi har städat klart. Fyfan vad det gick snabbt. Haha, en mamma ska man ha förfan. ;) Så nu är det så att jag ska hitta på något. Jag vet inte vad men något, i alla fall. Dricka te kanske. Hmm, vi får se. Nu ska jag äta lunch med mamie. :)

Love ya!


Ofixad sådär. ;)


Be yourself.


As you get older you learn that being yourself and showing your good sides are the best way to succes. I'm still young but I've learned to be and accept myself. Cause this is the way I'm going to be for the rest of my life. For however long that is, I don't know. But I will never change to be someone I'm not. Not even for the people I love. You just gotta be who you are. If you don't, you're not you. Which means that all the people that really loves you loves the person you're not. As you get older you learn that the faster you accept yourself for who you are - the faster will you be able to love and trust yourself and others around you.

Peace out.



Drog.


Hej alla! Jag kollar på Penelope för tredje gången. Shit, värsta drogen. Ska gå och lägga mig så fort som filmen är slut.

Love ya!


Jag idag :)


You just gotta love it.


You're My Exception.


Är helt kär i den här scenen! Justin Long come to my front door and say that to me! For fuck's sakes. ♥

Youtube's being a bitch, klicka här!

Fuck.


i'm sorry.. can't help it.


Vällingby!


Hej alla! Kom just hem från Vällingby. Jag var där med Anna, min syrra. Skulle köpa en kalender till skolan. Det tog en stund. Fan vad jag kan vara petig när det kommer till kalendrar. Seriöst, vi var inne i affären i typ 45 minuter! Yikes. Stackars Anna. Jag är ganska förvånad att hon inte dödade mig. Haha, bara ta en bok och slå hjäl mig. Men icke. I alla fall så hittade jag lite fynd. Tänkte köpa bh:ar men jag kände inte för det. Köpte två linnen och tre mössor. Fick också med marmelad hem.. Haha, ja. Jag köper marmelad. Hehe.

Här kommer bilder på vad jag har köpt:


Japp, det köpte jag idag. Ber om ursäkt om jag köpte någon som ni också råkar ha hemma. Det blir ju lätt så om man är en ekare. :)

 

 

Love ya!


Diesel Jumpsuit

Vill ha!





Grymt snygg jumpsuit i märket Diesel! Det blir ett stort "Vill ha" på den. Den är en aning... dyr. Men GRYMT SEXIG JUMPSUIT i alla fall!

Godmorgon!


Hej alla! Klockan är snart 11 och jag är vaken.. AWESOME. Jag gick och la mig halv fem på "morgonkvisten" och att vakna klockan elva men ändå känna sig utvilad är en pretty great feeling. + Att jag fick lite tid till att prata med min lover igår. ;) Så ja, jag behöver seriöst duscha. Ni har ingen aning om hur mitt hår känns at the moment. Men jag ska duscha, snart .. Hehe, så fort som jag orkar. Anyways, ha en bra söndag och njut av den medans den varar.


Love ya!

Med tanke på att jag ser ut som fucking helvette så ger jag er Oliver Sykes.

Penelope.


Hey! OMG, jag såg precis den bästa filmen i världshistorien!! FYFAN VILKEN JÄVLA BRA FILM!! *super fucking happyface*.

Basically så handlar filmen om en tjej som föddes med ett gris ansikte pga en förbanelse över familjen. Det enda sättet att bryta förbanelsen är att hon gifter sig med en av sin egen sort. Jag trodde först att dom menade incest.. Men hon kommer från en rik familj och därför måste hon gifta sig med en rik person. Men det finns ingen som kan se över hennes "uglyness" och därför förblir hon ogift. Tills hon träffar Max, en kille som faktiskt verkar gilla henne. Men även han flyr undan, tror hon i alla fall. I slutet (om ni inte vill veta det här, hoppa över att läsa) så lyckas hon själv bryta förtrollningen genom att acceptera hur hon ser ut. På så sätt blev hon sitt rätta jag och blev äntligen fri.

I rollerna ser vi Christina Ricci som Penelope och James McAvoy som Max/Johnny. Även Reese Witherspoon i rollen som Penelope's första, riktiga vän.

Trailern:

Min favorit scen:

James McAvoy - Your kisses are... criminal! Jag blev helt förälskad i James i den här filmen! Alltså visst, han var bra i Narnia och En ung Jane Austen. MEN DAMN!! Men helt crazy där på slutet..

"What makes us different makes us beautiful"

Tror nog att jag kollar på den igen.. Hehe.


Matte.

Räkna ut det här om ni kan!

+

+

+

+

=

MYYYYS KVÄLL!

och snälla, misstolka inte bananen. LOL, det är skitagott till choklad..


Animal - Neon Trees


Denna låt kommer just nu ut från radion i The Sims 3. Jag tycker att det är ganska awesome att man kan spela "riktig" musik på deras radiosar. Man kan ju välja musik stil och sånt. Tummen upp för det! :D


Saturday.

Hej alla! Jag vaknade precis, "jag ska vakna tidigt blablabla". Haha, en aning fail. Men nu är jag uppe. Mår inte så bra idag så jag får nog stanna inne. Kanske går på en promenad och köper flingor. JAG VILL HA FUCKING CHOCO POPS. NUUUU! Men icke. Glömde att skriva det på inköpslistan. Bummer. Så nu ska jag spela lite the sims... Byggde väsrsta huset med det är seriöst grymt jobbigt att hålla koll på två simmar. Sen ska dom snart ha barn och skit. Haha, vi får se.. Anyways, god morgon alla! Ha en skön lördag. :)
slänger in en låt också, bara för att.


Kollar på The X-files..


Och jag fattar inte skit. :s Haha, det är ett sånt där jobbigt psyk-fall avsnitt. Jag kanske är för trött...? Det är nog dags för mig att sova. Jag ska försöka att gå upp (opp xD) tidigt imorn. Vet inte varför men jag känner inte för att sova bort hela dagen. Även fast ingenting kommer att hände imorn. Jaja, dags att sova.

Sov gott alla! Love ya.

Just My Imagination - The Cranberries


Haha, seriöst mobba inte. Men jag älskar den här låten så grymt mycket! Hörde den för första gången 2005 02/11 när jag kollade på Charmed (Förhäxat). Den är urgullig. Men inte cheezy.. Aa, jag gillar den i alla fall.


Filmen slut.


Eller det har den varit ett tag. Men jag har käkat morötter så jag har varit busy. Anyways, det var väldigt länge sen som jag såg Moulin Rouge. Men den var så fucking awesome som jag kom ihåg den. Inspirerande, for fuck's sakes. Älskar filmen. Och musiken i filmen. Dom har liksom satt ihop många extremt kända låter och gjort en remix som låter jävligt bra! Då blir man glad. :) Hihi, lite sorgligt där i slutet men men. Rekomenderar filmen till seriöst ALLA! Den ska ses.

"the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return"

Moulin Rouge.


Hej alla! Fick ett galet stort behov av att kolla på Moulin Rouge. Kom på sen att vi bara har den på dvd. Men min lycka skiner ändå. Det är jävligt tur att jag har en storasyster som också är en galet duktig filmsamlare. Hon hade nämligen den på dvd. *happyface*. Så den ska jag kolla på. Jag har precis ätit pizza. Mumms. Det var en jävligt god en. Ganska tunn men ändå fet och greasy - ME LIKE! Haha, orkade dock inte att trycka ner så mycket då jag redan hade druckit 1,5 liter vatten. Ska fortsätta med att bygga mitt slott på the sims 3 sen.


 

Love ya!


This will never end.


Hej alla sköna bönor. Jag sitter framför datorn (vart annars?) och bloggar lite och sånt. Var hemma idag. Det finns några anledningar till det som jag inte känner att jag kan säga i bloggen. Inget så värst allvarligt men ändå. Har precis ätit ost-mackor och nu är jag jätte törstig. Jag ska nog hämta lite vatten. Jag älskar vatten. Seriöst, finns det något bättre? Jag menar visst, ananas på börk. Men om det inte finns hemma så är vatten med is och lite gurk-skivor a piece of heaven. Helt underbart gott. Ska också ta och tvätta min piercing. Har inte gjort det på ett tag. På tal om att inte ha gjort det på ett tag, jag måste börsta mina tänder. Mums, mysigt. Jaja, det blir gött. Ha en trevlig fredag.

Love ya!


Hittade en bild på mig i (tänker) förrigår som jag inte la ut. There ya go! ^^

Lite halv trist bild på mig idag.

Medans jag skrev detta inlägg sprang jag iväg och fyllde en 1,5 liter Fanta flaska med vatten. Efter tio minuter var den slut. Fyfan va gott det var.


The sea.


Wherever love is, I want to be. I will follow it as surely as the land-locked salmon finds the sea.


This time...

I'll walk.

The Sims 3.

Hej alla. Jobbigt just nu. Är lite trött. Har precis fått hem mina nya the sims 3 spel. Jag ska ta och installera dom nu. Ha det så bra. Love ya!

Är i skolan.


Sitter i datasalen brevid bästa Astrid och Peggy. Vi skriver en uppsatts om Magnus Nordin. Haha, trööööök.


Love ya!

Bring me the horizon


Hej alla! Kom precis ut från duschen och nu lyssnar jag på BMTH. I fucking love it. Haha, och Oliver Sykes är het som aa.. Haha. Tur att jag har hörlurar för att jag tror inte att mamma min uppskattar den här musiken på högsta volym sju på morgonen.. Så hörlurar är det som gäller. Funkar bra, faktiskt. Men jag måste skaffa nya. Mina är en aning shitty. Hehe, i just love the dirty metal.


Oliver Sykes. ♥

Fuck you.


Seriöst taskiga människor det finns. Jag är fan pissed of. AHHHHHHH! Fyfan vad lågt.


Fuck you.


Btw: Jag känner dig inte ens men du verkar vara ett jävla asshole. Blä på dig.

Love hurts.


Hej alla! Sitter och kollar på MTV och äter godis.. Hehe.. Har inget mer att säga.

Love ya!


Till skolan.


Hej alla! Drar till skolan nu. Jag och Peggy skulle åka tillsammans men hon svarar inte på sms. Så jag åker med mamma istället, tror jag. Peggy kanske är sjuk eller nåt. Anyways, blir en lång dag i skolan idag. Inte direkt något att se fram emot men vad gör man liksom? Ha det bra alla.


Love ya!


Så här ser man då ut idag. En aning sliten kanske? Haha.

Fyfan.


Jag är död. Jag kan inte hålla mina ögon öppna. Usch! Fyfan, azzå jag tror inte att jag har kännt mig såhär död på lääänge. Känns som om mina ögon kommer att ramla ut any second. Blääää, hatar tiiiiidiga mornar.

Charminga bilder på mig at the moment. Blää. Seriös ansträngning för att hålla ögonen öppna.

Love ya.


Godnatt.

Ska sova nu. Sov gott sköna läsare. Love ya!

Mysig måndag.


Det blev en skön start av skolan. Kanske inte just skolan i sig. Men "vardagen". Efter skolan så åkte jag, Peggy, Amanda, Ida Xing och Astrid till Tegman (Astrids löver). Lo var också där. :) Men i alla fall så hade vi bara kul och mysigt. Sen åkte jag och Peggy hem och då hade iinte jag ätit på fucking ever. Vem har då turen att komma hem till sin favorit mat? JAAAAG! Riktigt lyckad dag.. :D Nu ska man såklart göra matte.. *spyr*. Men, men. Den behövs nog göras för att se till så att nästa dag blir lika lyckad.

Love ya!

Bild på mig idag.



Bild på mig nu.

Ekar Peggy


Höger- eller vänsterhänt: vänster.. :)
Humör just nu: typ glad, i guess.
Favoritgodis: salmiakki :)
Är det nåt du absolut inte äter: köttbullar och djurungar (föl, kalv, lamm, kattungar..)
Kläder just nu: mjukisbyxor och stor tee.
Musik just nu: bring me the horizon :D
Vad sa du senast: aa, mamma, jag älskar dig med -.-
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 2500
Sommarplaner: Njuta av sommarn i sverige och i kanada.. :D
Fisk eller badkruka: fisk.. hehe
Saft eller alkohol: saaaaft!
Hur många kuddar sover du med: 3-4
Favoritväder: sol med spöregn om möjligt...
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: så mycket mat att det inte kunde ta slut på ett lååångt tag, radio och en snyyyygg kille.
Spelar du nåt instrument: keyboard och gitarr (LOL)
Morgon- eller nattmänniska: jag älskar att vara vaken hela natten. Men jag älskar att vakna tidigt.. så båda, i guess.
Sparare eller slösare: haha, båda?
Bästa film: Detroit rock city och The girl next door.
Tror på liv på andra planeter: aa, men jag hoppas att det inte existerar.
Kommer du ihåg din första kärlek: ja, såklart.
Älskar du henne/honom fortfarande: nej, haha, det kan man inte direkt säga.. xD
Har du några homosexuella vänner: ja, det har jag :)
Tror du på mirakel: hmm, ja. Jag väntar bara på att ett ska hända mig.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja, det skulle jag nog säga
Ser du dig själv som tolerant mot andra: jaa.. haha
Ser du på kärleken som ett misstag: det beror på.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 4-6 xD
Bio eller promenad: promenad, jag hatar bio.
Är du kittlig: det beror helt på vem som kittlar mig, vart och hur jag mår. haha
Snarkar du? det händer nog.. men jag är grym på att göra sjuka saker i sömnen.. ;P
Stjärntecken? jungfru ^^
Rädd för insekter? yer, väldigt.
Äckligaste insekten: larv, om det är en insekt..
Största svaghet: blir lätt överdrivet ledsen.
Det här är jag bra på: att vara extremt negativ och att kramas.
Bästa bok? Kill me, kiss me 1-5
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Teleporterande krafter.. ♥
Vad vill du jobba som? coroner eller terapeut.
Chips, morötter eller godis? Gooooodiiiis!! och morötter..
Pizza eller hamburgare? pizza :D
Skriver du dagbok? min blogg är min dagbok. så ja. :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? har precis piercat mig i läppen så jag tror att det räcker så. jag vill absolut ha tatueringar. en haj på höften bland annat.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Skulle älska att ha det välstädat. Men jag är för lat..
Gungar du på stolen? always bra ;)
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? har altophobia, så jag tror nog inte det.
Vilken hand håller du gaffeln i ? kan man ens hålla med höger? :s
Är du rädd för blod? I LOVE BLOOD.
Saltar du på maten? sällan
Gillar du att sjunga? haha, för mycket.
Anser du att du är stark? ja, det gör jag. kan inte säga att resten av världen tycker samma sak though..
Brukar du sola? vet inte om man kan kalla det sola. jag bara ligger i solen för att bli varm med hopp att få lite färg på min spökbleka hud. :)
Vad gör du om du får hicka? haha, jag njuter. för det är fucking hilarious.
Röker du? varför skulle jag?
Snusar du? eww, nej.
Använder du knark? gör du?
Kaffe, te eller inget? KAFFE OCH TE, DUUUHH!
Har du en besatthet? snacka om aus.. och vissa personer i aus..

Haha, känner ni mig bättre nu? ;)

Skola imorn.


Usch, fan. Imorn börjar all skit igen. Inte kul. Ser dock fram emot att träffa vissa personer som jag inte har träffat på ett tag. Det kommer att bli kul. Men all den andra skiten. Speciellt matte och svenska. Blablabla. Men jag hoppas att det kommer att gå bra. De gör det nog. Men aa. Känner lite press här. Hehe. Anyways, njuter av min sista tid i frihet innan jag måste gå tillbaka till helvetet själv.

Love ya!


Gillar inte mitt hår just nu... :'(


Plugg med Peggy.


Jag och Peggy ska plugga idag. Imorn börjar skolan och aa.. Vi är inte riktigt där än.

Love ya!


Peggy's


Sover hos Peggy inatt. Sitter vid Peggy's data och äter kall sparris. Fråga mig inte varför. Anyways, det blir ett kort inlägg. Sen ska vi gosa.. :) Jag bloggar mer när jag kommer hem.


Love ya!


Short hair.

Hej alla! Jag har klippt mig.. Haha, jag ångrar mig. Allt mitt långa, slitna, röda hår är borta. Men men, dey kommer väl tillbaka.
Ber om ursäkt för fula bilder men ni kan i alla fall se mitt hår.
Love ya!

Sucker!


Hej där. Fan, jag börjar verkligen lära mig att ladda ner saker. Azzå apps och sånt. Typ igår (tro mig, för mig är det här stort) laddade jag ner Firefox. Vilket gör det mycket lättare att blogga. Och nyss så laddade jag ner en annan (en aning cp) version av MSN. Jag var ju lite ledsen förut för att Mac's MSN inte hade anslutning till cam eller mic. Men det har jag ändrat på. *applåder*. Så, ja. Känner mig rätt så lyckad. Jag vet inte, cam kanske suger med den nya versionen. Men den dålig cam är bättre än ingen. Nu ska jag gå och koka saltlösning. Usch, inte gott alls. Men det gör i alla fall så att piercingen läker snabbare.

Love ya!

Mot Stockholm...


...Och vidare? Haha, kanske det. Jag ska i alla fall träffa Astrid och Ida Xing i stan om ett tag. Vi ska ha utmaningar. Jag kan förklara det lite senare. I alla fall så ska jag fixa mig och så. Sen är det bara att sticka. Har valt kläder så allt som behövs nu är skapligt bra hår. Haha, hur fan jag nu ska fixa det..


Outfit.

 

Love ya!


Turning into dust.


I don't want to grow up. It's not for me. I want to stay like this forever. Even though it's
rather shitty. I guess what I'm trying to say is that I'm afraid of becoming an adult without dreams.. And I'm afraid of leaving my childhood without you.


Går och lägger mig.


Nu är det dags för mig att sova. Kommer bli skönt att få lite sömn. Det blir nog inte fullt så mycket av det men jaja, jag klagar inte. Sov gott eller god mogon eller whatever.


Love ya!

Bild effekt.


Jag veti fan varför jag tar alla bilder i effekt. Kanske för att man inte ser lika förjävlig ut?...

Okay, I take it back. Man ser ändå förjävlig ut. Kanske för att man är grön? Eller så är det för att jag inte har brytt mig ett skit om mitt hår, smink eller mina kläder. Haha, tar paus från sån skit.

 

Love ya!

Allison Iraheta - Friday I'll Be Over U

Älskar låten. Och Allison. Seriöst grym stil. Det blir man alltid glad av att se. :)

 

Love ya!♥


Vacation


Hej alla! Kvällen fortsätter med Sex and the City 2. Kommer bli mysigt. Väntar på mammie. Medans lyssnar jag på Vacation av Simple Plan. Brukade ni också lyssna på den när ni va yngre? Haha, det är en jävligt skön låt att bara dra ut på högsta volym från datan. iMac's ljud äger. Seriöst skitbra. Nu är mamma tillbaka, hinner kanske slänga in ännu ett inlägg innan kvällens slut. Vi får se.

Love ya!



Jag just nu

 


Nu blire fredagsmys!


Hej alla! Sitter och snackar med Ida Xing på skype. Hon berättar hur man gör sina egna 3D-glasögon. LOL. Ska kolla på Let's dance med mamma sen (hennes idé, inte min). I alla fall, ha en trevlig fredagskväll. Love ya!

Look after you - The Fray

Peggy är hemma!

Yeay! ^^ Nu är Peggy äntligen hemma! Kommer bli askul att träffa henne, whenever det blir. Men aa, jag ser fram emot det.. Vi åt en jättetidig middag. Klockan fyra. Johan är borta ikväll och det är Anna med. Så det blir bara jag, mamma, och Elsa hemma. Vilket är en aning kul, to be honest. Så jaa, jag och min mamma fixade precis den nya duschen. Så nu (äntligen) ska jag gå och inviga den. Ska duscha sjuuukt länge. Hehe >:). Aja, better be goin'. Cya!
Love ya!

Segt.

Hej alla! Det verkar inte som om det blir något med Ida Xing idag. Lite synd för att vi har inte träffats på hela lovet. Men vi träffas snart ändå. Jag ska snart klippa mig. Jag har fortfarande inte kommit in i duschen än.. Bajs. I'm in a serious need of a shower. Haha, men snart så. Jag har bott i samma kläder skit länge nu.. Haha, mysigt. Så, ja. Dom ska bytas också. Sen ska jag väl göra lite matte. *spyr*. Inte kul... Baaajs.

Såhär ser man då ut. Nästa gång ska jag vara snäll och åtminstone sminka mig eller fixa håret lite.

 

Love ya!


Jeydon Wale.

Hej alla! Jag är så sjukt... Jag vet inte vad! Blir helt galen varje gång jag ser honom! Gaaaah! Man blir bara glad, överlycklig!! Älskar honom..
Grymt vacker!

Haircut!

Hej alla! Ska klippa mig idag. Spännande! Jag saknar min lugg. Jag ska inte ha som jag hade förut. Jag ska bara ha liite mer lugg än vad jag har nu. Och sen kanske uppklippt. Vi får se.. Ska hoppa i duschen. Love ya!

Drömhåret för mig! Hon till vänster that is. Skulle sjukt gärna vilja ha hennes hår. Fast rött. :)


God morgon

Hej sötisar! Jag vaknade precis efter en nio timmar lång sömn. Jag kommer verkligen sakna sömn när skolan börjar. Jag tror att jag ska vara med Ida Xing idag. Jag tror det, i alla fall. Vi får se. Det finns en liten risk att jag kan vara sjuk. Hoppas inte!! Men aa, jag får typ sämre för varje dag. Idag (tror jag) ska vi installera vår nya dusch också. Den vi har nu är jävligt trasig. Först, duschhuvudet piper som in i fucking helvete när man bara vänder på den lite. Sen, plast skiten som man ska hänga slangen på så att man inte behöver hålla i hela skiten är trasig. Och sist, en av glasdörrarna sprack för typ ett år sen när jag stod och duschade. Men det kan vi inte fixa nu though. Så aa, jag ska inviga en dusch idag. Wohooo! Anways, love ya!

Sweet dreams.

Alright, sweet dreams people. I'm going to bed. No, actually. I'm going to couch.. But that just sounds.. weird. But yer, I'm sleeping on my couch. It's really nice actually. And the best thing is that it's just in front of the tv. So you can fall asleep watching tv and wake up to it too! Omg, sometimes i really do surprise myself! I'm a genius. Jokes.. Haha.
Might be getting a little sick, maybe. I'm tired all the time and my throat is kinda itchy. Oh well, I hope not.. :)
Oldie from the summer of 2o1o.. Fuck, I miss summer.

Love ya!♥

Ingen blogglust.

Hej alla! Förlåt för att jag inte bloggar så mycket men jag har ingen lust till att göra det just nu. Men det blir bättre snart, promise! ;) Hoppas att ni har haft en bra och mysig torsdag. Själv så har min varit riktigt skön. Det är typ snöstorm eller det var det i alla fall så det blev tyvärr inget Bålsta eller Elina idag. Jättesynd. =/ Men vi ser väl se till och träffas snart, förfan. Hehe. Hon fyller i alla fall sexton idag. Haha, shite. Seriöst?! Inte länge sen hon fyllde elva..
My little babe.. ♥


GRATTIS TJEJEN! :D

Gå och sova.

Låter ganska bra, right? Ser fram emot lite sleep. Kanske åker till bålsta imorn (imorn = när jag vaknar). Det råkar nämligen vara min lilla tjejs birthday (fortfarande, när jag vaknar). Men vi får se..
Love ya!♥

Labret.

Hej alla! Kom precis hem från IKEA. Alltid mysigt att vara där med mamma. Köpte choklad och satt i bilen och lyssnade på musik efter det.. Riktigt mysigt. Så ja. Vad finns det mer att säga... Hmm.. Oh, who am I kidding?! Jag har äntligen gjort min labret! *super fucking happy face*




Yeay! ^^


Love ya!

iMac


Hej alla! Sitter vid min iMac och bloggar. Fett skön dator. :) Är jätteglad just nu.. Hihi, lycka. Så, jaa. Vad kan man säga? Hmm, JAG ÄLSKAR MIN NYA DATA. How about that? ;)
Love ya

Ännu en tidig morgon.


Hej läsare! Jag vaknade för någon timma sen. Ganska tidigt om man somnar klockan fem på morgonen. Min mamma och min styvpappa åker iväg och köper min dator nu. *super fucking happyface*... I can't wait. Medans ska jag vara barnvakt åt min syster och städa mitt rum. Seriöst, jag städar mitt rum varje dag. Det blir bara inte rent. Men jag ska försöka. Haha, önska mig lycka till.


Love ya



Jag vet inte om ni har märkt att jag diskret återvinner mina egopics en aning...


Say hey, good lookin'. What ya got cookin?


Hey you guys! Sitter framför datan och kollar lite på jackor. Jag vill ha en skinjacka. Den ska helst vara "leather look". Alltså inte äkta skinn. Det får mig bara att må illa, to be honest. Azzå, jag har verkligen inte problem med personer som bär pälls, skinn, whatever. Men det är inte så jag vill vara, helt enkelt. Så, ja. Vet inte riktigt vad jag ska göra denna afton. Tråka som vanligt, kanske? Tänkte att jag skulle gå och hälsa på syrran min. Kanske spela lite ps2 (ja, det finns faktiskt personer som fortfarande spelar det). Haha, men det är ju så långt bort. Okej, hennes rum är liksom just down the hall. Typ sju meter att gå. Men när man ligger så mysigt nerbäddad i sin säng så kunde det lika gärna ha varit 10 mil att gå. Men vi får se. The night is young. :)

Love ya


Hey good lookin' - Hank Williams


Seriöst, fråga mig inte ens varför jag lyssnar på låten...


Ännu sämre uppdatering

Hej alla. Sitter med min lillasyster på hennes rum och kollar på Pokémon, no jokes. Fan, kommer verkligen upp fina minnen från en bättre tid när jag kollar på den. Det är är nog första gången som jag ser den här filmen på två år. Älskar den dock. Sååå söt. :) Pokémon in my ♥ ! Jag ska försöka att få tag på den här filmen på DVD. Den heter Pokémon The First Movie. Jag kollade lite på nätet igår men det verkar som om det inte är den lättaste filmen att få tag på. Download? Jag är en filmsamlare så jag tycker inte om att ladda ner filmer. Haha, jag måste äta eller nåt.
Love ya

Dålig uppdatering


Hej sweeties. Det har varit ganska dålig uppdatering idag med tankte på omständigheterna. Då omständigheterna är att jag har legat i sängen hela dagen med datorn. Haha, man tycker att man borde kunna få in lite bloggniing om man surfar på datorn i åtta timmar. Men jag har inte riktigt känt för det. Så jag lät bli. Men jag är här nu, i alla fall. Jag har pratat med Ida Xing och Michael ganska länge. Det var kul. Speciellt nu när jag inte hade snackat med Ida Xing på ett bra tag. Saknar min tvilling.. Men vi ses snart. :) Min mamma och syster är och kollar på bio. Dom frågade om jag ville med men jag känner inte för det.

Ska gå och dricka te. Love ya



Någon vecka gammal bild men det är basically vad jag har på mig just nu.


Längtar


Hej alla! Vaknade ganska tidigt. 9:30 to be exact. Men det är för tidigt för att komma ihåg vad jag vaknade från.. Kan jag ha ställt min väckarklocka? Hmmm, i så fall tycker inte jag om Ida för sex timmar sen. Nej. Nej. I vilket fall så får jag lyckorus i kroppen hela tiden idag. Ganska möjligt att jag tar min läpp piercing idag. Och sen så kan jag inte vänta på att jag ska få min dator. *Excited*.





Jag tror att jag ska få den här. iMac 21,5. Jag är själv extremt dålig på datorer (kanske därför jag har tagit sönder tre på två år..) så jag är inte riktigt säker. Jag är ganska rädd att mina päron kommer att ändra sig och att jag kommer att få en "vanlig" dator. Det skulle i och för sig inte vara jordens undergång men jag skulle nog bli ganska ledsen. Men jag försöker verkligen att behålla den. Haha, ni ska bara se mig i huset. Jag springer runt och städar och skit. Jag kan vara en liten fjäskapa när det väl kommer till det... MOAHAHAHAHA... jokes.


Klockan är 04.09 och jag städar mitt rum.

Hej där! Fick ett litet städryck. Så jag städar mitt rum. Fast jag tror nog att det är bra för mig att sova lite för jag ska troligen ta min labret piercing imorn. Så att jag orkar vakna upp sådär tidigt på morgonkvisten... ;) I alla fall, natti natti, eller god morgon. Det beror väl på om du är sjuk nog att vara uppe till 04:09 eller om du är dum nog att vakna 04:09. I vilket fall så, never mind... Haha love ya!

In the Land of Women.

Såg precis filmen. Fan, jävligt bra film faktiskt! Är lite förvånad. Jag har försökt att se den på datorn någon gång innan. Men jag har alltid tröttnat halvvägs igenom filmen. Det var speciellt kul att se Adam Brody (från The O.C) i andra roller än som en geeky, tonårs kille. I In the Land of Woman spelar han en porrfilms manus skrivare som precis har blivit dumpad. Och det är ju inte riktigt som man är van vid att se Adam. Kristen Stewart och Meg Ryan gör också väldigt bra framträdande i filmen. Jag börjar faktiskt beundra Kristen Stewarts jobb i filmerna. Hon är en bra skådespelerska.. Anyways, ska nog sova nu. Love ya!

Signerat och klart.



Hej där! Jag har precis skrivit på ett "kontrakt" som basically säger att jag får en stationär data om jag utför vissa uppgifter.


Avtal ny stationär dator.
*Avtalet gäller i tre år

Datorrelaterande villkor
*Datorn skall hålla i tre år
*Datorn skall hållas ren och snygg
*Datorskärmen skall inte besudlas med fingeravtryck, puss el dyl
(LOL)
*Datorn skall inte användas för verksamhet omfattande avreaktion (it wasn't me lalala)
*Datorbordet skall inte besudlas med drycker, disk eller annat skräp

Övriga villkor¨
*Rummet töms på disk och annat skräp dagligen
*Rummet skall i övrigt hållas i god ordning och kondition
*Rummets golv skall inte betraktas som en hylla
*Vid påträffande av diskmaskin med rent innehåll töms densamma

Om ovanstående regler inte åtföljs bryts avtalet per automatik och besittningsrätten övergår till finansiärerna.

Haha, aa det skrev man på. Medans det här inlägget skrevs så fick jag också reda på vilken data jag ska få. Omg, jag får en APPLE MACBOOK! OMG. IIIIIIIHHH! Dom visade på datorn vilken jag skulle få. Min reaktion: GET OUT! OMG. OMFG! :D.

Curls.


Hej alla söta läsare! Har precis (jag säger alltid "jag har precis") lockat håret. Fick bara lust att göra det. Så ja, nu har man lockigt hår. Jag kollar på L.A. Ink. Fan vad jag älskar det. Nu ropar min kära mor. Bloggar sen.

Love ya!



Såhär ser man ut just nu, i alla fall.



The Karate Kid


Hej alla! Jag kollar på The Karate Kid och har precis gjort klart min lilla work out. En halvtimma rockring och sen 100 situps. Seriöst, The Karate Kid är skitbra att kolla på när man tränar. Man blir inspirerad att träna. Och aa, det hjälper. Jag vet, rockring låter inte så himla svårt. Men prova att köra en halvtimma utan paus. Eller tills hela kroppen domnar bort. Min rockring är inte heller en såndär vanlig, lätt rockring. Min väger minst 5 kilo. Och att snura runt den i en halvtimma är inte så bekvämt. Haha, men ändå. Det är ganska tråkigt också. Om jag själv fick välja skulle jag vara ute och springa istället. Men det är ganska svårt att ta sig fram med all snö och allt. Så ja, haha. Det får bli rockring ett tag till.

Love ya!





Random bilder. Jag märkte att det inte fanns så många bilder på startsidan..


Arbetsstol.


Hej alla! Jag ska köpa en arbetsstol. Haha, spännande! Jag tog ju sönder min dator. Just nu får jag låna min mammas mini pc. Men jag vill ha en egen dator. Och den här är skitseg. Min mamma anväder dock inte den här. För att hon fick en Macbook Air i julklapp. Så jag har den på mitt rum. Men den känns inte som min. Och risken är (enligt mina päron) att jag tar sönder den här med.. Haha. Så dom säger att dom kan köpa en stationär dator till mig. Vilket jag ser fram emot. Min egna dator igen. Haha. Skönt det låter.. Men om jag ska ha en dator som man inte kan flytta till sängen eller soffan så behöver jag ju en arbetsstol. Ding ding ding! Så en sån ska jag köpa.
Jag vet, jag är bara för smart. Jag har hittat den som jag vill ha också. Och jag har råd med den.




Ska köpa en sexig, vit, billig stol från IKEA. Jag gillar den och jag är ganska säker på att den
 passar till mitt rum... Jag längtar faktiskt tills jag får min data.. Hoppas att den inte är lika trög.


Lazy Sunday


Hej alla! Vaknade tidigt idag. Min styvpappa fyller nämligen år idag och vi skulle sjunga för honom. Jag fattade inte direkt det när min mamma försökte väcka mig klockan nio. Men nu sådär på efterhand börjar jag förstå.. Lite. Idag är det söndag och vi ska ha en liten släkt träff. Det blir Johans (min styvpappa) föräldrar och aa, typ det.. Men det blir nog kul. Och sen så ska vi försöka få en tid hos piercing studion i bålsta imorn. Så att jag kan ta min efterlängtade labretpiercing. Personer frågar mig ganska ofta varför jag använder ordet "labret" istället för "läpp piercing". Jag har själv ingen aning. Jag tycker helt enkelt att det låter bättre. Som man säger ju monroe till en överläpps piercing. Och medusa till den där lilla gropen på övre läppen. Man säger ju sådana saker som septum, lowbret, scaffold och tragus. Det ger percingen ett namn. Och så låter det bättre. Kanske därför jag säger det.

Anyways, film och frukost på menyn. Mys. Love ya!

Jag ber om ursäkt.


Hej alla barn! Förlåt att jag inte har bloggat så mycket den senaste veckan. Jag åkte ju till dinosaurierna och sen så var jag med Amanda, Astrid och Peggy i några dagar. Och sen var jag ju med Amanda och Astrid igen. Men nu tar jag en liiiiiten paus från kompisarna. Haha, sorry guys..! I alla fall så är allt bara bra med mig. Haha, ifall att ni undra (varför skulle ni?).


Love ya!

2011


Okej, 2011 är nu är. Den första dagen på året har gått åt till att sova och chatta med Michael. Alltid lika roligt though. Just nu är jag hemma hos Astrid med Amanda. Det är skönt att vara med dom på morgonkvisten. Haha, jokes. Det är redan mörkt ute. Och vi har precis ätit frukost... Haha, jag hatar att vakna sent. Det är så trögt och sen så måste man åka hem också. Hur fan jag nu kommer hem. Haha, jag vet inte. Vi får se.. Men aja. Hoppas att ni hade en bra finish av 2010 och en bra början på 2011. Jag ser faktiskt fram emot 2011. Snart är det ju sommar också! Sommarn 2011. Has a ring to it, right? Haha. Anyways, ska sätta på mig lite kläder.


Love ya!


 

En aning special childish bilder. Haha, enjoy..

 


HAPPY NEW YEAR!



GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE! SER FRAM EMOT ETT NYTT ÅR MED ER! 2011 ÄR HÄR!

LOVE YA!


RSS 2.0