Boredom at it's worst.

Hej jag dör av tråkhet. Är hemma hos Amanda. Stöööört. Dom har en ide låda på deras gata. Välkommen till landet, Ida. -_-

Nu åker jag.


Amandas mamma ringde precis och sa att hon kommer och hämtar mig alldeles strax. Det kommer nog inte bli så många inlägg på den här veckan, så ni vet.

Hofi & Ho. Bara för att.


Packar.


Packar till Amanda. Ska bo där ett tag så det är lika bra att jag packar lite. Hennes mamma kommer och hämtar mig snart :D

Himlen är oskyldigt blå.


Jag var i Barkarby för ett tag sen och då hörde jag den här låten. Och på den sista tiden har det liksom blivit Ebbas låt. Så jag tänkte på henne, och grät.

 

Du lärde oss alla vad det innebär att vara stark. Tack. ♥


Mr. Brightside.


Älskar låten!


New hair; bilder.


Hej alla! Tänke visa mitt hår. Hope you like it!

Vad tycker ni? ^^

 

Jag tycker själv att det blev ganska bra med tanke på att jag gjorde det helt själv med hjälp av en rakhyvel. (a)


New hair.


Hej alla! Nu har jag färgat mitt hår. Det blev en aning mörkare än vad jag trodde/ville men jag överlever. Passade även på att klippa. Men mitt hår är ostylat at the moment så ni får bilder imorn. :)

Sov gott läsare ♥

Excited!


Yay! Äntligen ska jag färga mitt hår! AWESOME!
Gif Created on Make A Gif
Happyface!

You just gotta love the blood.


Hehe, min läpp blöder. Ganska mycket också. Men det stör mig inte. I kinda happen to love blood.


Drömhår, at the moment.


Awesome! Har precis klippt (eller, aa, rakat) mitt hår lite. Bara format det. Men jag vill ha lugg - igen!

Jag ska ju färga typ samma röd som är på bilden. Kanske till och med klipper mig. :D


Vrid, slicka, doppa.


Hej people! Jag har precis ätit Oreo's. Fan va gott. Nu väger jag bara 1000 kilo mer. La la la. Anyways, jag har grymt tråkigt. Jag har seriöst tråkigt. Lyssar på The Beatles och typ halvstädar mitt rum. Segt. Känner mig grymt seg typ degig. Lol, aja, ha en trevlig lördag gott folk!


TTYL!

Har jag kul? NO FRIGGIN WAY


And then there was one.


Jag kom just på att nu, at the moment, är jag helt ensam. Peggy åkte iväg idag, Astrid i torsdags, Amanda har flyttat. Talk about a change. Och nu sitter jag här. Det är som om mitt liv bara har stannat och jag kollar på era liv genom små fönster.

Fucked up feeling, i know.


I wake up and feel the sun smiling at me.


Tja sötisar och god morgon lördag! Jag kan inte logga in på MSN. Stööört! Men men. Haha. Elina har åkt hem nu (sadface) men det var grymt kul att träffa henne. Vi kollade på Skattkammarplaneten. WICKED! Seriöst, fucking awesome. Så jaaa, nu sitter jag ensam. Fast jag är skitglad ändå. Idag ska jag färga mitt hår. Gaah, seg mamma man har! Men det blir nog bra.. Hehe. Jag tänkte att jag skulle träna lite, plugga och duscha. Och sen bara chilla. Kanske fixa naglarna. Aaa, ni vet, sånna saker som man gör när man inte har ett liv.

Imorn ska jag åka till Amandas nya place. Långt åt helvete men det blir säkert awesome det med.

Love ya!

Usch usch, men who gives? :)

 

Har ni märkt att det är varmare nu? Det beror på att den sista vinterdagen har passerat. Välkommen tillbaka, underbara vår. :)

 


Photo Booth.


Haha, hej. Jag och Elina har lekt med Photo Booth. Kan bara säga en sak: LOL.


 

Detta får mig att tänka på den här videon som har fått mig (and some other randoms) att garva sjukt mycket.

 


Med Elina.


Är med Elina och käkar godis. Mums! Haha. Ha en nice fredag! ^^

I don't care what you say...


but Spongebob is fucking scary!

Jag har alltid varit rädd för honom. Scary shit.


Sista skoldagen!


Hej alla! Sista skoldagen idag! Hur awesome är inte det? Elina, sweetheart, ska sova här! Shite, vi har inte träffats utanför skolan sen höstlovet. Tror jag, i alla fall..... Men nu får vi fan göra't. Min mormor och morfar kom hit igår. Brukar bli ganska slight crazy efter att ha varit med dom. Men än så länge är dom helt okej. :) Idag är en sån där helt okej dag också. Så jaaa, haha. I mitt förra inlägg skrev jag att jag gick och la mig typ 22-23. Well guess what? I didn't. Så jag är typ helt död. Men jag sov ändå mer än vanligt. Om jag bara får lite koffein nu på morgonen så tror jag nog att jag klarar mig.

Är grymt sötsugen at the moment. >< Darned. Love ya!


Ge mig!


Believe it or not but i'm goin to bed.


Goodnight sweeties! Sweet dreams. ^^

Goodnight & Go - Imogen Heap



Love ya!

Red Passion.


Hej alla! Köpte hårfärg idag! Äntligen. Imorn blire färgning. Awesome. Har bara tonat förut. Nu ska jag permanenta. Iiiih! Köpte LIVE Color XXL 43 Red Passion från Schwarzkopf (fan vilket cp-namn!). Gaaah! Can't wait!

Resultat jag hoppas på:


 

Galet fint! :D


Tired fothermucker.


Ska sova lite, sen kan ni få några inlägg. Promise! ^^

Everybody's changing.


Astrid, du åker idag. Långt bort. Fan. Peggy, du åker på lördag. Ännu längre bort. Amanda, du flyttar idag. Långt åt helvete.

Snälla, åk inte! Flytta inte! Jag älskar er.



Oh hell no.


Det finns ingen chans att jag åker till skolan. Eller jo, jag måste. Jävla misshandel att gå ut idag. Barn misshandel att föräldrar tvingar en. Fyfan. Och jag har fortfarande världens fulaste, kallaste, tunnaste, blääää jackan som man kan hitta. Fyfan. Kan man inte få stanna hemma idag? Är det för mycket begärt?

Snälla, låt mig vara hemma i min varma säng idag! Jag seriöst gör vad som helst.

Hej alla!


Jag sitter och kollar på vinterjackor. Blev tvungen att stå ute och vänta på bussen imorse - i en jävla halvtimma. M-hm. Då kom jag på att min jacka duger inte. Jag har en skidjacka. Meaning att den är vind och vattentät. Men inte så tjock. Men nu vill jag ha en fet jacka. Hittar dock ingen.. :( Bajs. Jag tänker fan inte gå ut i min jacka igen. Höll på att frysa ihjäl. Kan inte vintern vara över snart?!


Mirrah mirrah on the wall, who's the baddest of em all?


Hej alla! Är ganska sen. Missade idrotten. Får skynda mig nu för att se till så att jag inte missar andra lektioner. Ganska soft dag idag, som tur är.

Thumbs up for being skilled like this!

 


Förlåt mamma! Förlåt!


Hehe.. Kom på att min kära mor fyllde år för tre dagar sen. Jag var med henne hela dagen utan att ens tänka på att det var hennes födelsedag. Hur hemsk känner man sig? xD

"Spotta på bordet".


Hej alla! Tänkte berätta om en lite små hilarious grej som hände idag på matten.

Jag och Peggy kom försent till provet och då sa vår matte lärare Mr. Merrifield att vi fick gå in i det lilla rummet för att plugga istället. Så det gjorde vi. Och jag har en whiteboard penna i mitt pennskrin så vi satt och klottrade lite. Sen började vi skriva på bordet. Och det är okej med tanke på att det är bara att sudda bort hur lätt som helst. Så vi skrev lite saker som en "innan-jag-dör-lista" på bordet. Sen kom vi på att vi skulle sluta innom kort så vi började sudda ut allt. Men av någon anledning ville det inte gå bort. Så då fick vi typ panik och då sa Peggy till mig: "Spotta på bordet". Och jag tyckte att det lät ganska logiskt så jag spottade på bordet. Och Peggy's respons va ungefär: OMG! DU SPOTTADE PÅ BORDET! Och då kommer Mr. Ngoda (?) in och ska kolla hur det går för oss. Och då ligger det ju en fucking loska mitt på bordet så jag bara lägger min hand i salivet och smetar ut det. Frääääscht. Och då börjar vi garva. Och bordet är helt glansigt och aa. Haha, lalala.. Och Mr. Ngoda bara: Varför skrattar ni? Och då blev det bara värre. Och aa.. Minnen.

the wrong thing.



"The wrong thing done for the right reason is still the wrong thing".

Förlåt.

Jag kan inte göra det här längre.


Varför är vi kompisar? Jag menar, jag har alltid trott att kompisar ska göra ens liv lättare. Jag hade visst fel.

It's that time of year,
Leave all our hopelessnesses aside if just for a little while
Tears stop right here,
I know we've all had a bumpy ride... I’m secretly on your side


Wanna run and hide.


Hej alla! Jag fattar inte varför jag bloggar nu för jag hinner clearly inte. Ska dra till Peggy typ nu. Måste bara göra en superhyper make up och hår fixning.

Love ya!

can you hear me now?



time, where did you go? how could you leave me here.. alone?


i know i promised..


but i can't wait any longer for this pain to be over. ♥


I min värld...


...är alla små ponnys som äter regnbågar och bajsar fjärilar.

Hej alla! Den här dagen var piss. Rent och gult piss. Fyfan. Anyways, ska plugga nu. Darned.

Love ya!


Oh, and by the way; det finns egentligen bara ett ord jag kan säga när det kommer till er och det är
S L U R R I E S


God natt världen.


Sov så gott läsare. Det hoppas jag att jag gör. Går och lägger mig typ tre timmar tidigare ä vanligt, duktig jag är. :D

Love ya!

Empty.


Ibland känns det som om att jag är ett ända stort "Kbry". Nej, inte ibland. Alltid. Jag finns nästan inte.

I'm slowly fading and turning into dust..


 

 


Om nom nom.


God morgon sköna bönor! Jag vaknade för fyra timmar sen men jag lämnade nyss mitt rum för första gången idag, behövde hämta mat. Awesome. Pratade med Michael och Blake när jag vaknade sen lyssnade jag på musik. Ganska chill. Nu ska jag kolla på TV och käka frukost. I andra ord gårdagens pizza och en macka. :) A W E S O M E

Leftover pizza FTW! Looks kinda gross, but it's sooo yummy! ^^


Nynne (?)


Hej alla! Ska alldeles strax dra igång en liten myskväll med... inte med någon faktikst. Bara jag, och datan, och tv:n. Anyways, fick låna en film av Anna. Hon sa att den är på danska.. Och är som en bättre (och dansk -_-) version av Bridget Jones Dagbok. Filmen heter Nynne och aa. Den verkar faktiskt vara helt okej. Haha.

Love ya!

Hihi, söt mamma jag har som köper mitt favo godis ^^

Det blir ett klart tummen upp på den här kvällen. Awesome!


Visste ni att...


...I Asien är det väldigt vanligt att äta hajfenor på lyxiga resturanger? Det låter inte så farligt. Man äter ju allt i Asien.. Lol, just kidding. Men det hemska är att dom fångar upp hajarna och hugger av fenorna och sen slänger dom i hajarna igen. Så dom sjunker och ligger på botten i ungefär en vecka innan dom dör.

Jag tycker att det här är ganska hemskt. Och jag har stark selachophobia. Jag känner ändå emapti för dessa djur då dom inte behandlas rätt. Jag har också lovat mig själv att aldrig äta haj. Min tanke då är att om jag inte har ätit haj så har inte hajarna någon anledning (mer än hunger) att äta mig. Karma, in some way. Så det är vad jag tror.

Jag är ganska säker på att den här bilden fick min fobi att bli till. Jag är ganska säker på att min pappa hade filmen Hajen på VHS när jag var liten (3-4). Men jag är dock inte så rädd för just den här bilden längre. Jag har helt enkelt blivit van för att mina systar använder fodralet som tortyr. Hehe. Ondskan liksom bara går i blodet.

Love ya!


Nej nej...


...Jag kittlade inte precis min syrra så att hon pissade på sig, absolut inte.. Hahah, det va en olyckshändelse! Jag lovar! Så ond är jag inte..!

Men jaha..


Anna frågade om hon fick åka till Cypern på sportlovet. Dom sa att det kanske skulle gå. Dom frågade henne om hon ville ha med en kompis. Då försökte jag med "...eller kanske en syster?". Hahaha, fick "avslag" direkt. Bajs, jag ville åka. Men jag fattar varför. Anna fick inte det stora rummet, hon fick inte en ny data, hon fick inte en till ny data (iMac), hon fick inte en ny mobil.. The list goes on. Haha, så det är inte sååå himla svårt att förstå varför Anna får åka och inte jag. Jag var ju där med vår syrra Elsa på hösten. Och då kunde inte Anna följa med för att hon inte kunde missa skola. Så hon förtjänar att åka.


...men jag ville också! ;(

Vacation, ffs.


Hej alla! Jag vill så gärna åka någonstans. Seriöst. Bara packa och åka någonstans. Försöker få min mamma att boka en liten resa till London. Eller kanske Cypern. Haha, jag har stora planer. Fast egentligen inte. För mig räcker det att åka till London som vi gjorde förra våren. Vi åker dit tidigt på morgonen och sen åker vi hem på kvällen dagen där på. Smart va? Perfekt för en liten shopping resa. ^^ Det är de jag behöver nu. Omg, London. Bästa staden ever. Buhu, har inte varit där på snart ett år. Börjar sakna det lite... :'( Anyways, ska kolla på The O.C och spela The Sims 3.

Btw, hittade grymmaste låten på spotify. Kände igen den från The O.C. Fast bara lite av den.

Hide and Seek - Imogen Heap. Jag är ett stort fan av Imogen Heap. Alla hennes låtar är ju fan skitbra. Skäms att jag inte har hört den här låten innan. xD Blev ganska shockad när jag hörde "Watcha Say" delen i låten. Haha, där ser man. Många säger att Imogen Heap "ekar" Jason Derulo. Men det här låten spelades in fyra år innan. Thuck it.

Love ya!


Har vi kul?

Nej, kan man inte säga att vi har. Haha. Men det är ändå mysigt att vara med kompisar. Am i right? :) Lyssnar på musik och aa, stuff. Det är inte ens flummig stämmning. Heeelt torrt. -_- Haha.

Det börjar bli dags för mig att färga håret. Ska ha rödare. Red passion. Hell yeah! ^^


God morgon.

Aa, typ. Vi har börjat vakna bajstidigt hemma hos Amanda nu. Typ 9-10 varje dag. Det är ganska nice though. Jag tycker inte om att sova bort hela dagen. Haha. Sleep is overrated. Anyways, vi gick ändå och la oss ganska tidigt. Amanda och Asse sov i Amanda's säng och jag och Daniel sov i Amanda's lilla syrras säng. Hon är inte hemma hos Amanda den här helgen. Så det va ganska skönt att inte behöva tränga i en säng - eller sova på soffan som vi näästan alltid gör. -_- Ha en trevlig lördag. Love ya!
Halloween pics ya know ;D

@ Amanda's

...för fjärde veckan i rad.. Hehe, hon måste verkligen gilla mig. Sajk. Haha. Anyways, jävla bitches! Haha, cya!
Love ya!

min lilla syrra, pedofilgodis vafan xD


Saknad.


En så fin människa ska inte försvinna. Känns som om jag drömmer. Jag kan fortfarande inte fatta det. Det som inte fick hända, hände. Ångrar att jag inte tog chansen att lära känna dig. Ebba, du var den starkaste människan som jag kände till. Ändå så räckte det bara inte. Vart går man härifrån? ♥

Ebba, 13 juli 1996 - 15 februari 2011. Vila i frid, vackra ängel.




Jobbig dag.


Hej alla. Idag var ingen lätt dag för någon. Alla sörjer säkert, på något sätt. Vi sörjer en väldigt speciell och fin person som gick bort i början av veckan. Vi tänker alla på dig. Jag är bara ledsen att jag inte ens sa "hej". Sov sött. ♥

Advertising Space.


Hej alla! Jag är lite sen till skolan men wh gives? Bättre sent än aldrig. Mamma ska köra mig snart. Typ nu. Vi har haft en mysig morgon med pannkakor.. :) Anyways, dags att sticka!


Photo booth just can't be boring.. ;)

 

Dagens låt ^^


Who knows what the tide could bring?


"And that's when this feeling came over me like a warm blanket. I knew, somehow, that I had to stay alive. Somehow. I had to keep breathing. Even though there was no reason to hope. And all my logic said that I would never see this place again. So that's what I did. I stayed alive. I kept breathing. And one day my logic was proven all wrong because the tide came in, and gave me a sail. And now, here I am. I'm back. In Memphis, talking to you. I have ice in my glass... And I've lost her all over again. I'm so sad that I don't have Kelly. But I'm so grateful that she was with me on that island. And I know what I have to do now. I gotta keep breathing. Because tomorrow the sun will rise. Who knows what the tide could bring?"

I really love this quote from the movie Cast Away with Tom Hanks and Helen Hunt. It gives me hope. And I'm sure I'm not the only one who feels that way. It's just beautiful. And I cry like everytime I read/hear this. It's like you could read hope. Like if the text itself is hope. Does that make any sense? Haha.

Anyways, if you haven't seen the movie you really should. It's a great movie about survival and the joy of life. It's kinda awesome... :D

Love ya!

Charmed.


Hej alla! Har ätit mat och känner mig lite piggare. Ska ta och börja med det här fucking projektet. Så att jag kan bli klar med det en gång för alla. Jag tycker inte att det är så rättvist att vi har presentationen imorn och har prov i SO om franska och amerikanska revolutionen på fredag och sen matte prov nästa vecka. Dom kan ju inte planera allt samtidigt. Menmen, det är väl bara att kämpa. Gaah, jag hatar det ordet; "kämpa". Så fult. Får mig att tänka på skolan. Usch och blä och fy. Haha, positiv inställning, i know! Okej, better get started. Ska kolla på Charmed medans. Tro det eller ej men jag jobbar bättre när jag kollar på film, tv, the works. Känner att det hjälper mig för att jag faktiskt hör andra saker än att min hjärna ska explodera.

Love ya!

Hemma och helt slut.


Hej alla. Jag är så trött att det finns inte. Ska kanske ta en snabb powernap och sen göra alla läxor. Inte alla kanske, men några i alla fall. Jag vill bara gå och lägga mig. Sova. Haha, mysigt värre.

Love ya!




Men oj oj oj.


Vad hittade man här då? Kan bara gissa vem/vilka som har skrivit. Haha, sötungar!

Hihi, mina bebisar! ^^


Shower, then sleep.


Hi beautiful ones! I'm going to have a nice and quick shower and then i'm going to bed. I think.

Anyways, sweet dreams! :)


Lovely! (sarcasm)

Ellie Goulding - Your Song


Screw the tea.


Hey you guys! I was going to drink some tea... Haha, like always. But guess what?! I'm having hot chocolate! Cause i'm awesome like that.

Love ya!


Fatass.


Yeay! Ikväll blir det Billy's Pannkakor med choklad till middag. ^^ Awesome. Haha. Jag vet, fatass!

 

Have a good one!


Home alone ftw!


För första gången på länge är jag ensam hemma. Fan vad det är skönt. Just nu tittar jag på Pretty Little Liars. Mysigt. Ska nog dricka te snart. Och plugga. >< Ha en trevlig kväll! ^^

Love ya!

At the moment. Juuuuust chillin'


@ Cornelia's

Är hemma hos Cornelia med Peggy och Emelie. Vi ska göra engelska. Vi har presentation på torsdag. Haha, wer're fucked. Seriöst, inte en chans att vi hinner klart. La la la. Men det går nog bra, eller aa.. Mr. Bryant kommer att döda oss. Omg. Anyways, better get started.
Love ya! ♥

Oldie.


*happyface*


I don't know why, but i'm really fucking happy at the moment. Haha. This day was just perfect. And now i'm going to have an awesome end of an awesome day. Exciting! Hhihi. ^^

Haha, there's a reason for everything. For example why i shouldn't show my teeths while smiling. Somethings just doesn't work..

 

Love ya! ^^


On my way.

On my way to Amanda's. We're going to celebrate Valentines Day together. Me, Amanda, Astrid, Ida Xing and Peggy. Awesome! ^^ So happy to have them. Not even words can describe how happy I actually am to have them. Love you guys. This year Valentines Day's gonna be friggin awesome.

Love ya!


The infinite 23's.


Tiderna man saknar.


Sommaren 2010. The summer when magic happened. Fuck, det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag saknar sommaren 2010. Jag saknar allt.


 

How about The summer of 2011?


I've been workin' on my heeeeader...


...all the long long daaaaay. Hej alla! Jag är hemma idag och ska plugga. Fast just nu sitter lilla jag och fixar ihop lite snabbt en ny header och möjligen en ny design. Är lite trött på den bara. Behövde förändring. Så det är vad som görs. Snackar även med min prins. För söt! :)

Love ya!

Jag vet inte.


Jag vet inte vad som händer idag. Skolan ser inte så lockande ut. Jag mår inte så bra. Vi får se. Vill bara att den här dagen ska vara slut snart. Då kan alla börja leva sitt liv igen. Alla Hjärtans Dag kan ta sig.

Love ya!


Ser allmänt dålig ut idag -_-

Happy Valentines Day


Fast nä. Jag tror inte det. Det är officiellt Alla Hjärtans Dag. Hur känns det? Förjävligt, skulle jag vilja säga. Inte för att jag inte har en kille utan för att jag inte har någon what so ever. Inte ens kompisar. Ganska pissigt. Varför ska man ha Alla Hjärtans Dag? Jag menar, det är bara en dag då 70% känner hat och svartsjuka, blir sårade och besvikna. Resten gullegullar med varann för att dom andra ska må sååå mycket bättre (sajk). Självmords försök ökar även på den här dagen. Den 14 februari = rent helvete.


Note: Jag skrev det här inlägget på kvällen innan den 14. Vilket då betyder att detta är ett tidsinställt inlägg.

Till alla personer...


...som tror att lycka kommer ifrån att man har en pojkvän/flickvän:

COMPLETE BULLSHIT. Visst, man kan bli jätteglad av att vara med en person som man tycker om. Men vafan, man är inte olycklig eller ensam bara för att man inte har en kille/tjej. Man behöver inte vara ful för att man aldrig har hört det motsatta könet säga att man är så jävla het! Fuck's sakes. Livet går inte ut på att hitta någon som man kan gifta sig med, para sig med, få avkomma som senare kommer att hata en och sen ha kvar sin käääära livs partner som fortfarande ligger med en när man är 76 år gammal. Tro mig, inte för att h*n vill, h*n måste. H*n är ju gift. Jag vet inte vad livet går ut på. Och jag fattar, det är trevligt att vara med någon. Sure thing. Men jag tror att man kan vara lika lycklig med bara sina kompisar, om man hittar rätt sort. Jag tror inte på att det finns en person för alla, i really don't. Cause in that case the world is fucked up bad. Och jag tror inte på att kääärlek (-_-) behöver vara mellan en kille och en tjej. Det kan vara hur som helst. Jag kan lätt leva med det jag har nu. Eller, aa. Bortsätt från vissa personer som inte ens kan uppskatta den hjälpen man erbjuder. Så skulle jag kunna leva mitt liv såhär. Precis som det är nu. Lyckligt, never the less. Bara för att man inte har en viss någon som kan tillfredställa en sexuellt betyder inte det att man är fucking ensam!!! GAAAAH! Damp anfall! *lungar ner mig* I alla fall. Jag tror inte på att en pojkvän/flickvän gör en till en lycklig människa. Jag lever för mina kompisar. Eller aa, det beror på om dom nu är mina kompisar eller bara fucking utnyttjare som bara tar och aldrig ger någonting tillbaka, som bara får mig att känna mig som smuts i vinden. Anways, ni behöver inte tycka som jag what so ever. Jag säger bara vad jag tycker på min blogg. Ni behöver inte ens läsa detta om ni inte vill. Och btw, VÄRLDEN GÅR INTE UNDER OM MAN INTE HAR NÅGON SOM VILL LIGGA MED EN PÅ ALLA HJÄRTANS DAG. Dessutom tycker jag att det är ganska dumt att gå runt och deppa över killar/tjejer när man är i vår ålder. Nu gissar jag på att dom flesta av mina läsare är mellan 13 och 16 år. Är inte säker though. Men ren gissning. Jag vet att jag har gått runt och gjort mitt eget liv till ett helvete på grund av många killar. Och jag seriöst skämms för det. Inte värt det. Nu tror ni säkert att jag är en manshatare eller något. Och ja, det kanske jag är. Men so what? Jag tycker inte att livet går ut på att hitta någon snubbe som man ska vara med hela livet. Jag kan faktsikt inte ens föreställa mig att jag skulle kunna ha känslor för någon så länge. Fyfan vad tråkigt.


Jag tror på att man kan ha ett fint förhållande med en person. Men jag tror också att det kan räcka om den personen är en riktigt bra kompis. Och jag vill inte ha ett förhållande med någon på det sättet på ett tag.

"The freedom and simple beauty is too good to pass up..."


Rage issues.



Okej, jag fick lite tråkigt och gjorde en liten sketch på hur jag "råka" ta sönder min mobil.



Okej, det här är alltså jag (säger vi). Jag blev lite arg på en viss person och aa, livet.



Jag håller alltså i min mobil, sony ericsson jalou.


Dampar sönder och känner för att ta sönder allt på hela jorden. la la la



...and my cellphone's history! *applåder*


Så ja, hoppas att ni har lärt er något. Haha, kom inte för nära mig när jag blir arg.


Love ya!


Live near the sea.


Bild tagen av mig på Gran Canaria 2010. Saknar sommaren. Inte längtar, saknar.

 


A lifetime ago.



Ida and Katja - a lifetime ago. ♥


Tears flowing down my cheek.


Tears flowing down my cheek... tearing me up as I think
of what could have been. My Ben'nJerrys melting, falling apart like me...
Dripping down insinuating


Why?


Varför finns jag ens? Ingen ser mig, ingen hör mig, ingen bryr sig inte ens om att försöka. Jag är fucking smuts i vinden. Och som jag har skrivit förut; a fucking waste of space. Här försöker jag hjälpa en kompis. Nej, en fucking soul mate. Vad får man tillbaka? S K I T. Det här är den sista gången jag hjälper dig. Eller någon annan for that matter. Om du inte vill ha hjälp, varför frågar du? Varför tar du inte bara en fucking kniv och bara skär sönder mig. Det skulle vara mer smärtfritt än det du gör nu. Varför låtsas du att du bryr dig? Vet du ens vad jag heter? Eller har du bara skrivit upp det någonstans? Jag kan inte komma på någon gång då du faktiskt har försökt att hjälpa mig. Jag är ju ändå bara en av dina emo kompisar som skär sig.

Fuck off.


Oh, and btw, det här är inte en fucking överdrift. Det här är en underdrift. Kan skriva så mycket värre. Jag kan göra så mycket värre saker mot mig själv. Jag kan försvinna, så får alla som dom vill.

I'm Lovin'.


Hej alla! Jag älskar denna låt. Och videon! :D



Baram ba ba ba, i'm lovin' it! ♥

Ny mobil!


Haha, hej. Sitter här hemma och käkar glass och leker med min nya mobil. Fick den idag. ^^ Jag kan gå in lite djupare på detajler senare. Haha, när jag orkar. xD

Anyways, ha en skön lördags kväll. Love ya! ♥

Fick en Xperia X8. Me likey! :D


Mot Amanda.


Åker till Amanda snart. Mihhihi, Daniel har inte smör. (y) Anways, talk to ya later.


Love ya!

Ut och skotta snö!


Ja, jag är seriös. Jag, Ida Ho, ska skotta snö. Frivilligt never the less. Better get started.

mmmmmm... vaaaaaaaackert...


McFly - All About You





Jag mår fortfarande lite små taskigt.. Ögongodis hjälper.. :) Seriöst, McFly in my ♥. Då, nu och föralltid.

Mother Nature's a bitch.


Hej alla! Jag är strandsatt at the moment. Ska till Amanda. På nåt sätt. Är näst intill omöjligt. Måste kanske gå... Eller, kanske och kanske. Jag är ganska säker på att jag måste ta mig från punkt A till punkt B. Yeay! -_- Anyways, fuck you Mother Nature. Och den är jävla snöstormen. ><

Ganska sådär ofixad (och utan byxor)

This goes to Mother fucking Nature...

Actually, du förtjänar inte ens mitt raka finger. Bjuder på mitt snea hat-finger.

 

Gaaah, jag vill inte gå.. :'(


When it comes to you.



I... It's possible I, have gone too far when it comes to you...


Getting there.


Okej, jag känner mig some what bättre/gladare/mindre patetisk. Jag försöker i alla fall. Pratade lite med min prins (inte min pojkvän eller nåt, bara min prins) på msn och skype. Gjorde mig ganska glad. Sen kom Idax och Peggy över och sa hej. Mysigt. Behövde verkligen en kram. Så, ja. Den här kvällen kommer nog att vara fylld med ångest ganska länge. Om inte föralltid. Dåligt samvete gånger hundra. Sitter och kollar på Pretty Little Liars. God, me likey! Jag är glad och tacksam för att ha så många personer som bryr sig om mig när jag mår dåligt. Vilket jag gör ganska ofta, sorry bout that.

Love ya! ♥


fuck this shit.


orkar inte mer. allt är bara skit, hela tiden. orkar inte att leva om livet ska vara såhär. ser ingen anledning. hej, jag heter ida och jag är 14 år. jag är inte nöjd med mitt liv och orkar inte leva det längre.

 

i'm just a fucking waste of space. i'm a waste to the world... and everything in it.


@ Amanda's

Hej alla! Är hemma hos Amanda, igen. Haha, trevligt. :) Imorn är man ledig också. Haha, det betyder alltså mer Amanda. Stackarn.. Haha. Anyways, ha en bra dag. ^^
Love ya!

Gonatt!

Ska sova nu, aa typ i alla fall. ^^ Får se, helt enkelt. Har märkt att jag sover hos Amanda ganska mycket. Haha, inte som att hon klagar xD
Ganska heeelt random bilder från aa, Amandas dator..

Sover hos Amanda.

Hello dudes. Sover hos Amanda. :D Fick sötaste messet för ett tag sen. Made my day. :') Älskar dig
Vi höres, love ya!

Brushing my teeths!


Have a good one!

 

Love ya!


Pretty Little Liars.


Har precis kollat på lite Pretty Little Liars. Att kolla på det känns som sommar all over again. Härligt. Seriöst, bra jävla serie! Ni borde verkligen kolla in den! Jag kom på vem "A" är. Eller så vill dom bara fucka upp ens hjärna så att man ska tro att det är en person fast det egentligen är någon annan. Gaah, inte lätt. Men jag tror att jag har rätt den här gången. Yeay me! ^^

You just gotta love it! :D


Feta gulligt, ju!


Okej, so here's the thing. Jag älskar den här låten...

Den är såååå söt! Och den tjocka gubben är ju adorable! ^^


Fuck.



fuck fuck fuck    fuck                 fuck       fuck fuck     fuck     fuck
fuck                   fuck                  fuck    fuck                fuck    fuck
fuck                   fuck                  fuck   fuck                 fuck   fuck
fuck fuck fuck    fuck                 fuck  fuck                  fuck fuck
fuck                    fuck                fuck   fuck                  fuck fuck
fuck                      fuck             fuck      fuck                fuck   fuck
fuck                        fuck fuck fuck           fuck fuck     fuck     fuck



Det är här det jag har gjort dom senaste tio minuterna. Det är ungefär det ända som går igenom mitt huvud at the moment. Haha, inga snusktankar nu.

Piercing pics!


Hej där. Okej, så här kommer alltså bilder på några av mina nya piercings! Enjoy ^^

Hästsko med gröna kulor

Hästsko med blåa kulor

Svart stjärna

Twister med gröna kulor

Svart twister med taggar

Basic liten stav

Den stora är den staven som jag hade innan och den lilla är den som jag har nu. Skillnad? Ojah!

En aning små fuckade bilder.

Det där var inte dom ända piercingarna som jag köpte men det var dom som jag tog bild på. xD

Skönt att inte ha en meters lång stav i käften. ^^

 

Love ya!


Min dag, än så länge.


Hej alla sköna bönor! Är inte i skolan idag för att jag behövde åka iväg med min mamma till ett ställe. Så, ja. Just nu snackar jag med Ed och lyssnar på musik. ^^ Awesome. Fick precis in min twister/spiral grej till läppen. Tog ett tag.. xD Men men. I alla fall så sov jag ganska länge. Aa, typ. Mamma väckte mig genom att ringa till min mobil. Och när jag svarde så sa hon bara "jag kommer och hämtar dig om tio minuter". Och då vaknade jag for real. Haha, jag tar låååång tid på mig att bli klar på morgonen. Så tio minuter kunde lika gärna vara tio sekunder. Men till min förvåning så hann jag. Haha, *applåder*. Slänger in ett inlägg ikväll med bilder på mina piercings samt mina nya kläder och skor! Yeay!

My twistah! :D ♥


Converse.


I wanna start using my converse like NOW!

*sigh* They're so beautiful.


Snygga, sexiga och singlar!


OMG, för första gången på ett tag är alla vi underbara 23 singlar! Awesome! (sorry it didn't work out, btw) Nu blir jag glaaaad! Let's enjoy our freedom and have a fucking great time doin it! :D



Update: Jag vet att vi alla är skitfula. Men hur sorgligt det än låter så är det är en av dom ända bilderna på oss alla. Peace out.

*super fucking happyface*


Hej alla! Jag trodde att den här dagen skulle suga. Men det visade sig att den blev ganska bra. ^^ Blev en aning ledsen idag och var ganska mentalt ostabil i skolan. Sen åkte jag till vällingby och köpte kläder och skor. Nice! Visar imorn eller nåt. Sen när jag kom hem så såg jag att mina piercings hade kommit. Nu är man glaaad. Jag visar er det imorn. Måste ta bild på allt och det är skiiitsvårt att skruva på dom teeny-tiny kulorna på staven eller ringen eller vafan. Så aa, mer bloggning blir det imorn. Slipper skolan imorn för att jag är mentalt störd! Ä
*high five* :D

Anyways, ha det bra. Love ya!♥

Bild på en av mååånga nya piercings! Me like! (lol, man ser den typ inte ens) xd


Blame it on Disney.


Hej alla! Jo, jag är sen. Haha, inte bara lite. Men men, jag skyller på Disney. Satt och kolla på film liiiite för länge imorse. Vilket nu leder till att jag kommer tre timmar försent. *applåder* Anyways, dags för mig att sticka!

Love ya!

Som vanligt så ska mina glasögon förstöra allt. Damn you. ><


At the moment...


Är jag ganska freaked out/fucked up för en sak. Jag är ett fucking mental case. Vet inte hur jag kan leva mitt liv i känslor för någon person i mer än tio minuter. Är helt förstörd at the moment. Just av den anledningen då jag tror att jag saknar "the ability to love". Vafan ska jag göra?! Oh, my god.
Fucking hell.


Jag är ganska säker på att det här kallas för "a wake up call". Jag är fucked up bad.

Vad fan ska jag göra nu?

 

Chasing Cars - Snow Patrol


Dags att sova.


Ska sova nu. Halva sidan av min kropp är typ helt... sönder slagen. Har ramlat, fått ett stort och svullet blåmärke på benet, blivit brutalt misshandlad av Amanda och sovit rätt så obekvämt. Känner mig ganska blä at the moment. Haha, sov gott! ^^

Love ya!


 

Lite halv creepy melodi sådär. Like it! :)


The Girl Next Door.


Jag, Amanda och Daniel kolla på The Girl Next Door igår. Alltså inte den med Elisha Cuthbert och Emile Hirisch. Utan den från 2007. En rysare (eller vafan det nu är) som aa, är ganska hemsk. Actually, "ganska" räcker nog inte. Det här är nog den mest hemska filmen som finns. Jag grät, Daniel grät, Amanda grät inte.. Hahah hon kan inte!


Om ni inte får några känslor what so ever av filmen så är det nog något fel på er.. ^^

Har även hört att filmen är baserad på vad som hände en flicka vid namn Sylvia Likens på 60-talet då hon blev misshandlad, våldtagen och brutalt mördad.

I första hand var det Baniszewski, hennes son John Jr. (född 1953) samt två grannpojkar, Richard Hobbs (1958–1979) och Coy Hubbard (1950–2007) som utsatte Sylvia för misshandel och tortyr. De brände henne med cigaretter, tändstickor, slog henne med ett läderbälte eller slog henne på huvudet med en paddel eller kvastskaft.

Sylvia svalts, anklagades för stöld, förnedrades på alla möjliga sätt. Baniszewski tvingade henne bland annat att föra upp en glasflaska i underlivet framför några av grannpojkarna. Detta ledde till att hon blev inkontinent vilket hon regelbundet straffades för eftersom hon inte kunde hålla tätt. Då tvingades hon sova i källaren på en hög med trasor tillsammans med familjens två hundar. Här blev tortyren än mer sadistisk. I källaren bands Sylvia och tvingades att dricka sin egen urin och äta sin egen avföring. Snart därefter brände Baniszewski och den 15-årige grannpojken Richard Hobbs med en upphettad nål in orden "I'm a prostitute and proud of it!" på Sylvias mage. Några dagar efter detta fick Hobbs rista in siffra 3 på flickans bröst på samma sätt.

Vid ett tillfälle tror man att hon gjort ett försök att ropa på hjälp. En granne skall ha hört någon skrapa med en kolspade mot källargolvet under drygt två timmar mitt i natten. Hon tänkte ringa polisen när det plötsligt slutade. Dagen därpå, när Sylvia låg och mumlade ohörbart, strödde Baniszewski, John Jr. och Hobbs, såpapulver på Sylvia och hällde sedan skållhett vatten på henne. Efter detta sköljde John Jr. henne med kallt vatten från en trädgårdsslang. Baniszewski ansåg att hon bara hittade på, varpå de bar upp henne och gav henne ett bad i ljummet vatten, klädde henne i vita byxor och sedan slog henne i huvudet med en bok. Men Sylvia var nu död. - Text från Wikipedia.

 

En annan film som också är beserad på Sylvia Likens är American Crime. Sylvia spelas då av Ellen Page. En sak som är lite smått roligt är att The Girl Next Door är den mest hemska filmen enligt mig. Och American Crime är den mest hemska filmen enligt min syster. Hon har inte sett The Girl Next Door och jag har inte sett American Crime. Så man undrar ju vilken som är värst. Men American Crime är då baserad på Sylvias historia medans The Girl Next Door är mer inspirerad av händelsarna. Man undrar ju. I vilket fall, vila i frid Sylvia. ♥

 


Har fått tillbaka internet.


Äntligen! Seriöst, jag trodde att jag skulle dö! Har dock inte städat rummet men jag ska, seriöst. Och sen göra matte och sen sova. Haha, eller nåt. Jag orkar seriöst inte. Vill inte.

Love ya!

aa, fast nää..


Hej alla! Jag sitter och utnyttjar min storasyster. Lånar hennes data för att min inte har någon internet. Jag hade inte städat mitt rum så å tog två personer bort mitt internet från min iMac. Wiiihooo. Så ja, jag ska städa. Bläää. Har inte ens musik att städa med. Fy fan vad dryyygt det här känns. Bloggar och berättar om min helg senare ikväll. När jag har städat mitt rum.. ><


Love ya!


oldies bara helt random sådär. hehe


Lite snabbt sådär.

Är med Amanda och Daniel hemma hos mig. Omg, men vi ska dra snart till vällingby och köpa strumpbyxor (?). Anyways, ska som sagt dra snart sååå Love ya!

Gulligt att Daniel kom med i spegeln! ^^


Sova.


Godnatt läsare. Sov sött ^^

Love ya!

Detta lyssnar man på, love it! ♥


Tack FRIDA!


Fick hem en FRIDA-tidning i posten idag och jag säger bara en sak: Tack! Seriöst, det finns en sida i tidningen (sid. 47) där det står om "skönhets-myter". Äntligen någon som förstår mig! Dom tar upp exakt samma punkter som jag har försökt med. MYTER!

Till exempel:

Håret växer snabbare ju oftare man klipper sig.
FALSKT! "Att klippa håret regelbundet gör inte så att det växer snabbare, däremot så håller det sig friskare och finare längre om du underhåller det".

Choklad orsakar akne.
FALSKT! "Flera studier visar att choklad inte har någon nämnvärd påverkan. Däremot kan en allt för ensidig kost förvärra dina problem om du redan har akne. En balanserad kost är bäst för din hy, oavsett hudtyp".

och min favorit...
Rakning gör att håret växer tillbaka mörkare och tjockare.
FALSKT! "När du rakar benen kapar du håret rakt av där det är som tjockast. När stråna växer ut igen känns det tjockare och mörkare, men det är bara en illusion".


Fyfan vad det här känns bra. Äntligen någon som fattar! :D

Sunshine room.


Hej alla! Jag sitter i sunshine room med Peggy B! :) Det är ganska chill. Vi jobbar med engelskan. Lite segt tho. Hahahah, Peggy till Mr. Bryant: I can’t find information. Mr. Bryant: *går ut ur rummet*. Cheeers mate. -_- Jag orkar inte att plugga! Jag  och Peggy kom sent till engelskan pga SL. Fyfan vad jag hatar SL!! Men men, vi köpte varm skum choklad. Skiiit good! ^^


Love ya! ♥

I'd like me some of that.


Vill så gärna ha den här bodyn! Så fiiiin!

I'd like me some of that! ♥

Den är från märket Antipodium och kostar ca 1200:- Värt det? I think not. Men men, ögongodis!



I'll be there, honey.


Om du har det svårt älskling så finns jag. Just so you know.



"it's okay to say you've got a weak spot. you don't always have to be on top. better to be hated than love, love, loved for what you're not"

Älskar dig. ♥

Sexy bitch.


Hej alla! Har precis ätit, ska duscha in a minute. Om jag orkar, det vill säga. Haha, får se. Jag var ute och sprang med Peggy. Hääääärligt! Sprang upp och ner för en ganska hård backe sex gånger! Yeay us! ^^ Men det var jobbigt. Som in i fucking helvete. Men sååå värt det. Älskar min tjej Peggy. Hon vill springa med mig.. :)

RAWR! Denna bild tog jag precis när jag kom hem efter att ha sprungit. Sexy! ;D

Basic.



Hej alla! Är klar nu och ska börja dra mig mot bussen. :) Sen ska jag träffa mina underbara kompisar i skolan. Haha, love you girls! Och i kväll ska jag springa! Ska ta upp springandet igen. Faaaaaan va härligt! Har längtat till att isen på vägen ska försvinna. Det verkar som om att väntan är över. Yeay!


Är ganska basic idag. Skönt!

 

Seriöst drogande på denna låt!

Den är bara så klockrent bra! Love it! Play, replay, replay, replay... :D


Overslept.


Nejnej, här har man inte försovit sig. Struntprat! Lol, just kidding! Har försovit mig quite a but. Menmen, vad gör man? Har precis kommit ut från duschen och sånt. Ska sätta på mig riktiga kläder snart också. Anyways, ha det bra!


Love ya!

Victoria's Secret.


Fick en parfym av min mamma från London! Gullig mamma man har. ^^

Victoria's Secret - Pure Seduction. ♥

Ursäkta den äckligt vita hyn på bilden, blir så med datorskärmens ljus.

Nackdelen är att jag redan har den här parfymen. Fast det är i och för sig en fördel med tanke på att detta är min favorit parfym och nu behöver jag inte exakt "spara" på den. Score!

 

Btw, dagens skönaste! xD

Jag och Peggy såg en kille i sexan sitta/halvligga på golvet i skolan. Vi tänkte gå fram och prata med honom, vi trodde att han var ledsen. Men istället gick vi till Ms. Urbano och sa att en liten kille satt och såg ledsen ut.

Jag och Peggy: Det sitter en pojke där borta, han ser ensam ut..
Ms. Urbano: Jaha, det är bara Hans-Erik! Han ligger på golvet, eller hur?
Jag och Peggy: Mm-hm..
Ms. Urbano: Han är nog lite trött.

Azzå jag och Peggy höll på att asgarva. Fy fan vad kul det va! xD Antar att man måste ha varit där för att fatta..

Word.


Hej alla! Kom hem från Peggy för ett tag sen och nu chillar jag med te och Sex and the City. :D Awesome! Hade jättemysigt hemma hos Peggy med Ida Xing. Kom igång med matten.. Yeay me! ^^ Ska fortsätta med chillandet och mysa. Nice!

Love ya!


Dricka te med sugrör for the win!


That's what she said!


Haha, fråga min mamma om hon kunde köpa mer tonfisk.

Jag: Mamma, kan du köpa mer tonfisk på börk?
Mamma: Mmmm, vad ska du ha det till?
Jag: Jaaadu, vi katter måste äta...
Mamma: ....?
Jag: ....that's what she said!


Heheh, min mamma vet nog inte vad "katt" betyder nu för tiden men jag tyckte att de va lite kul.. ;)

RSS 2.0