Jag önskar jag hade dig i garderoben så jag kunde plocka fram dig när jag vill.

Hello! Jag är hemma hos Amanda och kollar på TV. Vi har fan suttit framför soffan i fem timmar nu. ._. Var i alla fall få gymnasiemässan idag, och det var faktiskt ganska kul. Hittade jättemånga gymnasium med beteendevetenskap. :D PEGGY KOMMER SNART! Hon har varit i Sydafrika jättelänge nu.. >.< Och imorgon kommer ASTRID också! :D Hon har varit borta ännu längre. ._.



Love ya!

the only way not to get your heart broken is to pretend you don't have one - Charlie Sheen.

Nämen tjenare x3 Jag sitter på tunnelbanan påväg hem till Amanda på ön som ligger långt åt helvete. >.< Men såå värt ändå för att jag saknar min slyna. ^^ Är allmänt ledsen och bleh just nu.. Vill egentligen bara bli påkörd av tunnelbanan.. :/ Inte roligt.. Men men, det går väl över. Om inte har jag min fina tjej att krama. :3 Ja, men nu ska jag tänka på avståndet mellan vagn och plattform och stiga av för att åka buss i lite mer än en timma ._. Cya!

saab.

Hello. Jag är på prao just nu. Idag är min första dag, trots det är det bara tre dagar kvar innan prao tar slut. Jag har varit sjuk allt för mycket. Imorgon ska mamma jobba med något annat så då kanske jag får jobba hemmifrån. SWEET! Men det är ju inte säkert. ._. Efter prao ska jag nog träffa älsklingen, kommer bli awesome!

Oh, om någon undrar vad jag har för slags prao/vad jag gör här - så har jag ingen aning. Lite skumt.. Och tråkigt :/ 


oldie-


replace.

If everything failed and broke

Say we prayed and only to choke

On what we wanted,

Forgot all the reasons why we even tried

I know we lost it; I know it died.

I turned hollow, you walked away

I thought of you often I thought about you everyday

Always breathing your name

Until my heart and your memory became the same

I look back now and I never realized back then that’s all you were a memory

A broken thought in my head,

A cold imprint in my bed

Sad poems and conversations to be read

All to replace the happy with the dead

All to replace you

You're scared because you don't understand. I'm scared because I do.


I want to tell people about my issues. But if I do, I'm scared they'll leave me.


Are You the Favorite Person of Anybody


i am filled with such sadness, and i am so tired, that i could die.


With freedom, books, flowers and the moon, who could not be happy?

Hej! Jag har haft en jättemysig helg med min pojke. ^^ Vi kollade på filmer och spelade Skyrim. x3 Men nu, från ingenstans, mår jag jättedåligt..


middle distance runner.

Middle Distance Runner - Sea Wolf


oh, lord.

Ärrad för livet. ._.



the joy is not the same without the pain.


Something To Talk About - Badly Drawn Boy


how fickle my heart and how woozy my eyes, i struggle to find any truth in your lies.

Why am I watching this? o.o


fruit my life.


"life goes downhill" - E. Goldstone.

ORKAR INTE. Fyfan, har fått bältros.. >.< Om ni inte vet vad det är kan ni googla, men jag varnar seriöst känsliga tittare. ._. Gaaah! Fucking utslag kryper på mig nu också, vill bara stanna hemma i sängen och avlida. Fuck my life. FUCK MY FUCKING LIFE. Och min hals är mongo och min tunga blöder för att jag har konsumerat för många Toxic Waste-godisar (suraste godisarna som finns).. ORKAR INTE.. Vill ingenting längre, jag vill bara bli frisk. Och bältros är en sån där cp sjukdom att man har så fucking ont och inte ens kan ha bh på sig, och får äckliga utslag - MEN man får ingen fucking feber, vilket betyder att man måste lämna huset och låtsas vara en människa när man egentligen känner sig som en marsian..

GAAAAAAAAH.

doctor, doctor.

Nu ska jag åka till akuten. Ska bara sätta på mig byxor först. *ogillar*



JAG VILL INTE TA BLODPROV. FML.

fashion victim.

Här kommer lite av det jag köpte i London. ^^



Knickers: Primark - £2

Gråa shorts: Topshop - £35 -- Gröna shorts: Urban Outfitters - £40

Blå topp: Primark - £2.5 -- Grön topp: Primark - £4

Jättemysiga strumpor: New Look - £4

Superman hoodie: Junk Food - £45 -- Rosa pull-over: Primark - £8

Awesome pyjamas: Primark - £8

Mickey Mouse t-shirt: Disney - £28

Toppar: Primark - £6

Briefcase: Vintage - £20

Min balklänning som ingen får se. >:3 Jag köpte den tidigt, så att jag har en andledning att gå på balen. Den är skräddarsydd och från Little Mistress, Black Swan-edition. Jag älskar den verkligen. Och för mig är den väldigt speciell just därför att det är den första klänningen jag faktiskt har tyckt om. ^^

i love the way she plays it cool, i think she is beautiful.

Hej! Jag har inte bloggat på.. hur länge som helst! :o Men jag har lite ursäkter, som att jag har varit i London, till exempel. Jag kom hem igårkväll. ^^ Det var en jättemysig resa med mami, Anna och Elsa. Fast nästa gång följer inte jag med om Elsa också ska det, vi funkar bara inte. x) Eller så är det så att 7-åringar och London inte funkar? Jag vet inte, men jag vet i alla fall att det var pain in the ass-jobbigt att ha med henne dit. ._. Jag köpte i alla fall extremt mycket saker, och dem ska jag ta och visa snart. :)
-
Just nu är det så att jag inte mår så bra. Jag har jätteont runt mina revben och min rygg. Och om jag ska vara helt ärlig så har jag mest ont i min vänstra boob.. x3 I'm serious! Det gör friggin' ont. >.< Jag och mamma ska åka till akuten ikväll och kolla det. Hon tror att jag har bältros. Kul.. ._.
-
En annan sak som jag tänkte att ni stalkers kanske ville veta är att jag har klippt mig. Det syns inte så jättemycket, bara i luggen. Men jag har tunnat ut mitt hår, så jag har knappt något kvar! x3
-
Såhar ser jag ut just nu. Har precis duschat, så jag har inte hunnit att fixa eller platta mitt hår. Men ungefär såhär ser mitt "nya" hår ut.
-
Ha en fin forsättning på er dag, så bloggar jag sen. ^^ Love ya!


she's got you high.

Hello. Jag och Peggy gick på bio och kollade på In Time. Gah.. Den var fucking awesome. Amanda Seyfried har stora bazoomas. (y) Jag ska börja dra mig till Amanda och Ida Xing.. Mina slynor ♥


richie rich.

Jag kom på en sak! D: Kommer ni ihåg Richie Rich/Rick Rik?! You know that bratty little kid in the cartoons? Det var det jag kom på.. ._.


Seriöst, vad gjorde han egentligen? INGENTING. Useless piece of shit, i'll tell ya.. Fuck Richie Rich..

like tears in the rain.

Bleh.. Hade en jättehemsk mardröm om att jag gick runt och brutalt mördade familjer.. Inte alls kul. :/ Och nu har jag ont i hela kroppen också.. ;c

Idag ska jag possibly träffa Peggy, min fru. Jag har saknat henne så friggin' mycket ju. o.o Men jag vet tyvärr inte när det blir så medans får jag väl hitta på något annat. Som att duscha, även fast jag bastade igår med syrran. Jag och syster-yster ska nog dra oss till Vällingby snart också. ^^

JAG VILL HA EN KRAM!


random bild.

all good things.

Jag har varit med min fina pojke de senaste tre dagarna och därför har jag inte bloggat. Hade det i alla fall awesome med honom. ^^ Förutom när vi höll på att gäspa sönder av syrebrist.. x3

Jag hoppas att ni hade en jättehärlig helg och sen att ni har haft en mysig start på höstlovet. Det har jag.. ^^ Imorgon kommer The Omen 1 and The Omen 2 hit.. Also know as mina kusiner. Haha, nä men de är härliga.. ish. x)

Nu ska jag besöka kyrkogården och sen duscha. Lol, det behövs verkligen.. ._.


SpongeBob used to scare me.. But then I realized there's more terrifying things out there than talking psycho-sponges

RSS 2.0