retard.

Hej! Jag sitter inne på min mammas kontor och leker smart. :-B Var i alla fall på BUP för en stund sen och gjorde några tester. Det gick.. sådär.. ._. Men nu är det över i alla fall.. för den här gången.


-Höst 2010

Jag vet inte om ni har tänkt på det, men idag är det den sista dagen av sommar. Imorgon är det sen 1a September vilket betyder höst. Underbara höst ^^


what's your damage?

Gah, hej. Jag har inte bloggat på ett tag nu och jag önskar att det var för att jag har haft ett liv bla bla bla, men nej. Tyvärr inte.. Jag har pluggat, eller i alla fall försökt att plugga de senaste dagarna. Det är så grymt mycket som händer med skolan just nu att jag knappt hinner med.. Jag är även skyldig skolan 5 timmar i kvarsittning för att jag har missat så mycket. Låter ju jättemysigt. -_- Men aja, mitt fel. Imorgon ska jag till BUP och jag ser faktiskt fram emot det, på något sätt.

Just nu sitter jag och kollar på Finding Neverland med Johnny Depp och Kate Winslet. Jag älskar J.M. Barrie, och därför älskar jag denna film. Ni borde alla se den, really. :3


Underbar. ^^

Love ya!

...


do you have a banana in your purse or are you just happy to see me?

Hello! Jag har inte bloggat på en jättemassa med länge! Gah, är sur på mig själv. Men jag har varit sjuk, so what's your excuse? Anyways, har fortfarande lite hosta, men det funkar. Jag har i alla fall levt på Sex and the City i flera dagar nu. x3 Imorgon ska jag vara fucking frisk. Så äre.

Tills vidare. :3

still sick, ew.

Halli hallå. Jag är fortfarande sjuk och äcklig. Yupp. Men jag mår i alla fall lite bättre. Anyways, igår kom älsklingen hem till mig och vi hade det som vanligt jättemysigt. Det var superawesome att få träffa honom igen. ^^ Jag hade saknat honom quite a bit.. Idag har jag sovit hela dagen, vilket inte är så vanligt för mig. Men jag antar att det är bra ändå. Imorgon blir det nog skola, tror jag. Men jag hoppas att jag inte nyser då.. That'd be gross - big time. ._.
Såhär sexig är man när man precis har vaknat och är sjuk. Bleh.

dear amandahofi.blogg.se:

Is this better?



Yours sincerely, Idahonothoe.blogg.se ♥

ew.

Jag är sjuk. Fyfan. Jag har fått en jättejobbig förkylning med feber och huvudvärk. Bleh. Fan att det här alltid ska hända mig. Eller.. nej, typ inte. Jag blir bara sjuk typ.. två gånger per år, och då är det bara i två dagar. Så mitt imunförsvar är på topp. Men inte idag inte. Neinen schleven. Haha, jag tycker så synd om mig själv, och jag har aldrig kännt mig äckligare. Det är som om att någon har bytt ut min hjärna mot slem. Usch. Bleh på sjukdommar. Jag kan typ inte ens gå? Haha, jag går in i allt hela tiden. Och jag ska inte ens börja att berätta hur det ser ut när jag nyser. EWWWWWW.

reading.

Kärlek till boken. ♥

insecurities.


honestly;



and



paint.

Jag lyckades äntligen att ladda ner ett program som var likt Paint. Jag vet inte varför, men jag älskar paint. Och det är något som jag har saknat jättemycket på min iMac. Men nu äntligen. ^^

Detta program heter Paintbrush 2.1.1. Och det var det närmaste till programet Paint jag kunde hitta. Det är lite svårare, men det funkar helt OK. Me likey! :D


redhead.

funderar på att gå tillbaka..
Det är faktiskt riktigt kul att ha menshår, tro det eller ej. Ska vänta lite, men jag färgar nog till vintern eller så. ^^

sigh no more.

FUCK FIRE FOX! Frickin' seg jävel. -.- Hej! :D Jag bloggade inte igår för att Fire Fox is out to get me och vill förstöra mitt liv. ^^ Anyways, gårdagen spenderades med Sebastian, och vi hade jättemysigt. Saknar honom redan.. :/ Idag vet jag inte vad händer.. Jag ska probably städa mitt rum och skriva min önskelista till min födelsedag som börjar närma sig. Jag fyller 15 år den 10:e september. Planen var att vara 14 år hela livet ut, men det verkar som om att det inte kommer att gå igenom riktigt. Fan.. Men jag har hört att 15 inte är så farligt.. Men jag vill så gärna vara 14 år. >< Jag vet honestly inte vad jag önskar mig, förutom ett PS3. Får se hur detta går.. ._.

Ha en awesome söndag and don't forget to:


Love ya! ♥

i'm not a saint, but i'm not a sinner. and everything's cool aslong as i'm getting thinner.

Gah, jag försov mig! Fuck. Just nu sitter jag och väntar på att gå till bussen.. Jag kommer troligen missa första lektionen, inte bra. Men efter det får jag väl bara köra på, I guess. Jag är inte så trött idag.. Beror kanske på att jag tvingade i mig frukost, som jag sen höll på att spy upp.. Jag kan bara inte äta på morgonen, det går inte. >.<

Jag idag:


Detta har jag på mig idag. Rawr, jag älskar mina nya, sexiga hängslen. ;3

Idag har jag mina nya linser på mig också, awesomeness! :D

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC !

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Shot Me Down - Call The Cops

Ha en mysig fredag! Love ya! ♥

tie.

Jag vet verkligen inte hur man knyter en slips. Men somehow lyckas jag alltid. I vilket fall, slips är sexigt. Enough said.


the cold, the dark, the silence.

3MUiRs on Make A Gif, Animated Gifs

My head is currently a horrible place to be.


i asked god for a bike, but i know god doesn't work that way..

SO I STOLE A BIKE AND ASKED FOR FORGIVENESS.

Gah, skolan är nu igång och jag känner mig bara allmänt bleh. Fuck. Men det kanske blir bättre snart, hoppas jag i alla fall. Idag var jag hemma hos Amanda och vi gjorde smät som blev för salt och äcklig att vi slängde skiten. (y) Sen när jag kom hem spelade jag PS3 med Elsa och byggde lego. Efter det skulle jag hjälpa mamma med att bära grus ner till tomten. Jag orkade inte det för att jag är allt för klen så jag och Elsa lekte kull istället. To be honest; kull är typ.. överdrivet skoj! :D Fast nu har jag gräsfläckar på mina kläder och grus i hela håret.. ._. Och jag kittlade Elsa så att hon kissade på sig.. Inte med mening, såklart! x3 Jag är knappt kittlig så jag tar alltid ut det på andra, vilket de flesta kanske har märkt. >:D Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen välja kläder till imorgon. Yay.. (sarkasm).



Jag och lillasyster.

Hahahahah, jag sa till mamma att jag skulle hoppa i duschen. And she was like "Är det inte bättre att stå stilla så att du inte halkar?" TORR HUMOR ÄR ALLTID DEN BÄSTA!

Love ya! ♥

all that we see or seem. is but a dream within a dream - edgar allan poe.

Hej! Jag är typ.. sjukligt trött. o.o Sov knappt något alls inatt, det gick bara inte.. :( Men aja, får ta igen det sen då. ^^ Borde nog ta och fixa mig på något sätt också.. och kläder har jag hört ska vara bra. (y)


I could seriously watch him all day ♥

i am filled with such sadness, and i am so tired, that i could die.

Gah, jag är tillbaka. Jag skulle jättegärna blogga men jag har skola imorgon så jag måste nog sova. Fuckelyfuck, jag vill inte.. Men aja, jag måste. ._. Sov sött alla sötnosar som fortfarande läser min blogg även fast jag är så frickin' lat. Kram på er. ^^



Love ya!

suomilainen.

Hej där! Jag är hemma hos Elina nu och vi kollar på Red Riding Hood. ^^ Jag har inte bloggat på ett par dagar och det beror på att min sötnos Sebastian äntligen kom hem från sitt landställe. Så jag har varit med honom de senaste dagarna. :) Imorgon ska jag och Elina (+ hennes familj) vakna jättetidigt och åka till båten som ska ta oss till Finland. Så jag är alltså borta en stund till. Jag kommer hem den 15, och då har skolan redan börjat. FUCK MY LIFE ATT JAG BÖRJAR SÅ FUCKING TIDIGT D:



Love ya! ^^


i'm here to alter history, to change your future.

Halli hallå. Jag sitter och tråkar framför Charmed. Eller rättare sagt; jag satt och tråkade framför Charmed, men sen kom Drew Fuller in i bilden.


Schmoshi moshi, gaaah! Haha, var en aning kär i honom i mina yngre år (när jag var 7-8).. x3

Natti! Love ya! ♥

fuck, fuck, fuck, fuck...

FUCK YOU.

honestly,


förlåt!

Jag vet, jag är jättedålig på att blogga just nu! Gah! >.< Men till mitt försvar har jag varit sjuk och sen helt megadeppig. Jag mår inte så mycket bättre, tyvärr. But I'm getting there! Idag ska jag i alla fall hämta mitt pass och sen ligga i solen. Jag har inte gjort det på mer än en månad, så det är nog dags för det. Fast, jag tycker om att vara blek. In some way.. Fast då skulle jag hellre vilja vara kind of like.. Rose McGowan-blek, I guess.

Rose McGowan ♥

 

Anyways, jag måste sticka till polisstationen!

Love ya!

doctor, doctor.

Hallå där. Idaho är för tillfället sjuk.. Buuuh, det suger verkligen. ;c Jag har feber, och jag har inte gjort det mycket bättre när jag har badat i sjön sådär.. mitt i natten. x3 Men jag tror att jag börjar bli lite bättre, kanske. Jag orkar i alla fall inte att göra något. Hence, ingen bloggning. Men nu är jag tillbaka. Gah, orkade dra mig ur sängen.. Uh, correction; madrassen. Fast igår var jag ganska duktig ändå. Jag badade i vår pool med mina systrar och blev brutalt misshandlad av lill-blondie och sen så började det att regna men det var fortfarande soligt.. Och det är pretty much mitt favoritväder så jag var ute och joggade tills det slutade regna. Vilket tog en stund. Men det gjorde nog att jag mådde lite sämre sedan though.


Gammal bild från den 23 april. Saknar mitt hår.. :c

Anyways, jag ska nog gå och lägga mig igen. Wihoo.. -_-

Love ya!

RSS 2.0