Grön/Blå mössa



Hej sötnosar! Guess what? Jag hittade min mössa som jag har letat efter i två månader. Fucking win! Yeay! Nu är jag verkligen glad. *Happyface*






Love ya!♥

Night of Love - Jesse Spencer


Freaky tuesday



Hej alla! Tisdag idag. Man säger ju att på tidagar så mår man sämst. Men idag var en ganska bra dag. Helt okej! Först va det skola. Och efter det gick jag och Peggy och köpte glass. Inte vanlig glass. Utan paketglass. Och då gick vi runt i centrum med vår glass. Sjukt roligt. Och alla bara stirrade. :) Sen åkte vi till Vällingby, eller jag gjorde det i alla fall. Skulle kolla linserna och sånt. Men det visade sig att det inte behövdes. Så då gick jag till H&M. Köpte för 406kr.. Men det roligaste var mannen som stod i kassan. Det var en 50-60 årig man som passar perfekt som försäljare på ställen som Harodd's och liknande. Hängiga kinder, back slick, velvet vest - The works. Och från ingenstans så började han att sjunga Somewhere over the rainbow.. Jag kunde inte sluta och fnittra. That really made my day.



Love ya!



Jag idag!

Man kan bara älska låten! Alcohol - The Millionaires


Sovdags



Jag är så himla trött. Men det kan ju vara för att jag inte sov något igår. Så det kanske är dags att göra det. Känns som om jah kommer att somna vilken minut som helst. Jobbigt. Men då kanske det bara är bra att jag går och lägger mej? Jag tror att jag gör't. Dröm sött. Love ya!


Syster yster



Hej alla! Ligger i min säng och lyssnar på musik med min yngsta syrra. Försöker lära henne lite grejer på keyboard. Men aa, en sex-åring kanske inte är så lätt att lära? Haha. Ha't så bra! Love ya










"Den första, visst va den fett gullig" - Elsa 6år


Klart!




Hej alla! Har städat klart mitt rum nu. Och då menar jag verkligen städat. Jag har plockat undan allt från golvet, sängen, soffan, borden och från mitt keyboard. Jag har bytt sängkläder. Och jag har till och med dammsugigt! :D Eller, aa. Okej, den där onda köttätande roboten gjorde det. Men ändå! :D Klart! Finally!


Resultatet:


















Jag har som en liten tradition att alltid lyssna och dansa till Girls just wanna have fun med Cyndi Lauper när jag städar. Då blir det roligare! ^^ Love ya!♥


Städa rummet!



Haha hej! Visst är jag duktig på att hålla schemat? ;) Borde egentligen (enligt min mamma) ligga och sova. Jag tänkte att jag redan har kommit så långt med städningen att det är lika bra att forsätta! Heja, heja! Men jag tycker att det börjar se rätt fint ut. Man kan faktiskt se mitt golv! :o Ska städa upp det sista sakerna från golvet och sen släppa in den självgående (väääldigt läskiga) dammsugaren. Fyfan vad jag hatar den. Men aa, den ser till att jobbet blir gjort. I alla fall. Jaja, får väl ta och sätta igång. Love ya♥


Rock & Roll - Eric Hutchinson

Schemalagd dag



Hej alla! P.g.a stress och nervöst sammanbrott så stannar jag hemma idag. Men gissa vad? Jo, min mamma har schemalagt min dag. Bra där mamma! -.-'


8.00-9.00: Städa rummet
Mamma ska ringa 9.00 men det har hon inte gjort
9.00-12.00: Sova
Jag sov ju inget inatt
12.00-12.30: Äta brunch
12.30-forever: Plugga svenska tills jag kan det. Fast med tankte på mina koncentrations problem som jag har så ska jag plugga i en halvtimma och ta paus i en halvtimma.
Ganska soft, ändå :)


Live high - Jason Mraz

Fuck, fuck, fuck, fuck..



fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck..

FUCK. OMG. Jag somnade igår sittande med öppna ögon. Jag kan ingenting till provet. Jag ser och känner mej hemsk. Jag vill bara seriöst gå och dö. Bara försvinna. Helt fullständigt. Fucking hell! Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck. Jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag kan seriöst ingenting. INGENTING. Min blåsta och åh så upptagna mamma gör ju direkt ingenting bättre. Fuck, fuck, fuck. FUUUUCK. Azzå jag gråter fan. Jag kommer att få IG i svenska. Hur faan kommer mina slutbetyg att se ut då?! FUCKING HELL. OMG. JAG VILL SERIÖST BARA TA EN PISTOL OCH SKJUTA MEJ I HUVUDET OCH INTE BEHÖVA LEVA I DET HÄR HELVETET LÄNGRE. FUCK.


Åhnej



Hej alla. Jag är så trött just nu och vill bara gå och lägga mej. Varför inte? Juste, jag har svenska prov imorn klockan 8:10. Och nu är det så att jag inte kan någonting. Så det blir kul, hehe. Jag kan också tillägga att detta kommer att vara mitt andra försök på provet. Fick alltså IG på det förra. ;o Inte bra! Men jag hoppas att jag kan det till imorn. Provet börjar om fem timmar. Och jag ska "upp" (jag är redan uppe) om två timmar för att duscha. Så det här kommer nog att bli spännande. Önska mej lycka till! Love ya♥






Malou min söta gris!



Hej alla! Tänkte att jag skulle göra ett sista inlägg innan jag drar igång pluggandet! Just nu så sitter min lilla bebis Malou i mitt knä. Hon är så söt! ^^ Och hon har blivit mycket snällare (och fetare) på den senaste tiden. Guuulligt! :)







Malou Stella langar sexy pose!

Men visst är hon bara helt ubersöt? Det har varit lite tomt i vår lilla familj sen Penny och Cassie dog. Men det går bra ändå. Vi båda saknar dom, väldigt mycket. Men dom mår nog bättre nu. Det hoppas jag, i alla fall. Jag håller med, det låter väldigt löjligt att jag snackar om mina husdjur på detta sätt. Men dom var ju mina barn. Och jag älskade ju dom djupt. Och nu finns dom inte mer. Värt att vara lite ledsen för, tycker jag.


Ska gå och ta ut mina linser. Sov gott alla! Love ya♥


Secret Diary of a Call Girl



Hej alla! Sitter och kollar på Secret Diary of a Call Girl. Skitbra serie! Den är verkligen mysig! :) Kolla in den, vetja! Love ya!




Vällingby



Hey nerds! Kom precis hem från Vällingby. Haha, liten grej som tjejerna i familjen gör. Vi åker till Vällingby sådär ca en timma innnan det stänger och shoppar. Alltid roligt! ^^ Köpte endast godis nudå, men ändå. Så nu sitter jag i min soffa och kollar på Da Vinci-koden. Älskar filmen. Tom Hanks är så jävla bra! Kul att se bra skådespelare någon gång ibland. :)




Outfit!


Specs!



Hej alla! Har ju nya glasögon nu. Tänkte att jag skulle visa upp dom :)












Ja, men där har vi dom! :)


Ska äta kladdkaka nu! Mums :D


Notting Hill



Hej alla barn! Har precis kollat klart på filmen "Notting Hill"! Man, do I like this movie! It's fucking awesome! Så himla plane, lugn liksom. Första gången som jag dygnade så kollade jag på den här filmen typ fem gånger, tröttnade inte. :D Perfekt att Hugh Grant och Julia Roberts spelar mot varandra. En söt film från 1999, helt enkelt.




U N D E R B A R T ♥





Love ya


Saturday!



Hej alla! Kom just hem från Amanda. Guess what? Jag gick hem! Hela vägen hem! Det är.. *kollar på google maps*  typ 4 km! Det är ganska mycket, i den här kylan anyways. Var i alla fall med Peggy, Amanda, Astrid och Daniel. Jag och Peggy skulle åka hem till Amanda. När vi gick av bussen så såg vi att dom gick på samma buss! Så vi tog bussen med dom. Dom skulle tydligen åka tåg. Så det gjorde vi med. :) Bara åka tåg. Ingen destination eller nåt. Bara åka. Mysigt. Vi gick av vid Farsta Strand. Sen gick vi runt där ett tag. Och tog tåget mot Alvik, eller vi skulle hinna med det som kom. Men det var bara Daniel som hann. Haha, så vi väntade på att han skulle komma tillbaka och sen stack vi tillsammans, mot alvik. Jag och Peggy var så kissnödiga, det fanns inte ens! xD När vi kom till Farsta Centrum så såg vi McDonald's och jag och Peggy bara "TOALETTER!". Så vi sprang av tåget och ner till centrum. Och vi hade då ingen aning om vart det låg någonstans. Vi bara sprang. Alla toaletter kostade en femma. Och vi hade inga pengar. Så efter att ha letat i en halvtimma efter en toalett så höll vi på att kissa på oss. No jokes. Så vi sprang upp till "skogen" precis vid tunnelbanan och pissade. Fan va nice det var. Seriöst! Sen så drog vi då till Amanda igen. Och bara hade mysigt. :) Sen var det dags för mej, Peggy och Daniel att sticka hem. Fast min och Peggy's buss skulle inte komma förens om 20 minuter. That's where the walking comes in. :P Så vi gick. Jag frös så mycket när jag gick hem till mej från Peggy's så jag tog in mina armar i jackan och lät ärmarna hänga lösa. Måste ha sett ut som ett special child. No doubt. Känner att jag har skrivit rätt långt. Och tråkigt, if I may add.


Sorry about that! Love ya♥


 


Fucking Hell



I think I might be a little..





Well, that's no good. ♥


Suicide



"There is no refuge from confession but suicide; and suicide is confession." - Daniel Webster


Fuck you




Vet ni hur jävla dryga ni är?! Eller ser ut att vara? Azzå seriöst, dryga. Fett jobbigt.



Fuck you

Here I am



I'm not going to cry, not this time. I know who I am. And no one can ever change that. "They can't break me, aslong as I know who I am". If you don't like who I am you can just fuck of. I don't need you. Just like you don't need me. If you want to be with me, accept me. Please. Everyone wants to be accepted. And don't judge me if you don't know me. You can never know what you're going to find under the mask..

Love ya!♥






Wake me up inside



Everthing sucks, at the moment. It's scary how you can be so happy one minute and so sad the next. I hope that I will be happy again soon. Thats all I want. Almost, anyway. Everything is just fucked up. I hate it. Hate it.






I just wish that we could go back to the way we were..


I could say





Absolut Vodka




Hej alla! Tycker seriöst att den här reklamen är sjukt söt och fin!





Men det är ju klart att den ska handla om vodka och skit. Haha, men ändå. Me like!

"Doing things differently leads to something exceptional, in an absolut world"


Thursday, that is



Hej alla! Torsdag idag. Skönt med fredag imorn då! Jag ville ta den här tiden till att prata lite om: snöbollskrig. Jag älskar snäbollskrig när jag kör det med schysta personer och när jag verkligen vill. Tro inte att jag vill ha det, bara för att jag står ute i snön. Jag hatar att bli mulad. Har ett ganska jobbigt minne från yngre år då en pojke (nämner inga namn här) mulade mig hårt. Kan säga att det blev ganska blodigt. Inte kul alls. Jag tycker alltså inte om snöbollar, mulningar, om jag ska vara ärlig så tycker jag inte om snö what so ever. Så ett riktigt bra tips; fråga alltid först. Låter himla löjligt. Men det är nog bra, ändå.


Lite normala bilder från idag. :P






Skulle äta pizza-sallad, men jag kunde inte få upp börken! Fuck..


Ska gå och hämta banan fro-yo från frysen! Yummie ^^


Love ya!♥


Kinder ägg



Ja, jag kanske är ett kinder ägg (blond på insidan, men brun på utsidan) men jag är ju bra på andra saker. Eller aa, typ..





Hissen går bara inte alltid hela vägen upp. Eller så har man inte sina hästar i stallet.

Haha, känner mig helt dum i huvudet, ibland. Haha, men vem gör inte? :3


Bra där!



Hej alla barn! Vaknade precis. Har sjukt mycket dåligt samvete just nu. Igår kväll när jag skulle stanna upp och plugga till franskan så somnade jag. Med datorn på, smink på, kläder på. Allt. Och så har jag inte pluggat till franska. Fuck. Inte bra, Ida. Inte bra alls. Bajs, bajs, bajs. Men jag får väl rå-plugga tills att vi har franska idag. 24 ord, eller så. Haha, wish me luck. Bajs, bajs, bajs.



Love ya!♥

Channing Tatum




...Probably the hottest guy on earth! Rawr! There's no words to describe this hunk!






Spirited Away



Hej alla sötnosar! Har precis sätt klart på filmen "Spirited Away". Jag älskar filmen. Det är absolut min favorit anime! Så himla sorlig, men ändå jättesöt! ^^





Bästa scenen i filmen, no doubt! Så himla gulligt! :)


Så borde kärlek vara, pure and simple. Varför inte?



Always with me








Take a close look...




...Cause i'm not your baby no more. How dare you even say "i miss you" when you are the one who forbade me to see you?! How dare you to even care about how i'm doing in school?! And how dare you to even try to be my dad after all that you've done?! You are not my dad anymore so you don't get to say what I can or can not do. You've filled my life with hatred and sorrow and i'm pouring it back on you. Adieu



Cbf to sleep.




Hej. Jag sitter och kollar på CSI, omg! Spännande, not! Orkar seriöst inte att sova. Det finns en anledning. Det finns det ju alltid. Jag har lärt mig redan som liten att aldrig vara arg, sur eller ledsen på en person. Endast på vad just den personen gör. Så nu är jag arg, eller besviken kan man väl säga att jag är. Ska inte dra upp varför eller på vem. Men jag tycker i alla fall ínte att det du gör är rätt. Jag älskar dig ändå, alltid. Glöm inte det.




Med Ida Xing!




Sitter i soffan med Ida Xing och käkar choklad! Mys, pure and simple. :) Önskar att jag kunde vara här föralltid, vill inte gå ut och frysa. Vill stanna här och mysa! Det ska jag göra också. Ha det bra mina sköna läsare. Love ya!












T-shirt - Springfield, Spanien
Jeans - Gina Tricot
Snood - H&M


Cya! :D


Frukostätare!



God morgon bloggen! Jag har blivit en frukostätare! Det är ju bara bra, då somnar jag ju inte lika lätt som förut. Jag sover nämligen extremt mycket, i skolan. Och det är ju inte alls bra. Men nu när jag äter frukost mer (och en stoor kopp kaffe) så behöver jag kanske inte somna lika ofta! ^^


Ska ta och fixa mig nu! Hoppas att ni har en trevlig dag, och morgon. Love ya♥




I'm lucky to have you


Du betyder så mycket för mig. Även fast du bara finns för mig bakom dataskärmen så kan jag inte låta bli. Du finns alltid där och du gör mig glad, helt enkelt. Jag älskar när du säger mitt namn. Det har blivit ditt nya "Hey". Och jag älskar när du skriver "*hugs*" när jag mår dåligt i hopp om att jag blir bättre. Gissa vad? Det blir jag alltid. Du får mig att känna att det finns en söt, gullig, ljuv och väldoftande sida av livet. Och jag är där, med dig. Jag önskar att vi träffas någon dag. Då kommer jag att ge dig en riktig "*hug*" och jag kommer aldrig kunna släppa taget.. *Hugs and kisses*









Love ya!♥


Sick, but awesome!



Hello dudes and dudettes! I'm sick today, well actually, i'm just tired. But i'm home today anyways (yeay!). But even though i'm weak, i'm still A W E S O M E! Thuck it bitch! Love ya!♥









Crazy chick! haha


Remember me




I love you, you know that. I just wish you could see me a bit more. You're not blind, I know that cause I see you looking at the other ones. With love. Please, look at me. I promise.. I'll look back.





Please, just remember me.. ♥




More pics!



Haha, just wanted to show some pics of... ehm, everything.. or something.



















View from living room


View from Elina's room


"Go up there and fix the roof" "Why can't you do it?" "I fell through.."


I hate to see that house empty, cause you don't live there no more..


London!







Love ya♥


Playing at Astrid's




Hi everyone! Here's some pics from this weekend! xD



Wtf? Peggy, Astrid, Amanda, Daniel and Ida Xing, I think..


Daniel tickled us alot! Haha




Peggy, my electric banana! xD


Daniel


Daniel, Tegis and Amanda


Love ya!


Peggy & Ida!



Hello cuties. Here's some pics from last weekend when Peggy and I bought so fucking much candy, haha. Enjoy!








Gay porn!


Hohoho (yellow snow)

Love ya♥


The Crew



Hej alla! Är hemma hos Asse just nu. Med Amanda, Ida Xing och Peggy. Vi va med Daniel, men han fick inte sova här. För han är en kille. Hehe.. Det är mysigt att bara vara alla vi. Vi klickar, helt enkelt! Hoppas att ni alla sover gott! Love ya! ♥

Astrid!

Sticker till Asse nu, ha't så bra så länge! Love ya

 

Outfit :)


No more wet socks!




Ladies and gentlemen let me introduce my new shoes!







The only thing i can say is: hallelujah!
No more wet socks! Yeay!

My new t-shirts also just arived in the mail!




A W E S O M E


What's LOVE?



 
















LOVE is blind. Or atleast, it should be..

It's not really simple to know what LOVE is. The only this we can do is to guess..



You'll get a sweet, wet kiss from Idaho!


Love ya♥


Good Morning Saturday

Vaknade precis! Skönt att inte vakna allt försent, jag hatar det. Ska gå och äte frukost, wohoo! Jag är fett hungrig så det blir esh! Hoppas att ni har en skön lördags morgon. Love ya!♥
Bild från igårkväll

Just Guess..

Who this is:

 

 

Can you guess?

 

It's actually a picture of Eminem when he was a little boy. Haha


LMFAO







Seriöst, vet ni hur mycket jag garvade till den här videon?


Love ya♥


Busigt med fredag



Hej sötnosar! Sitter som vanligt i soffan min och myser. Skönt. Tänkte spela lite The Sims 3 snart... Ja, jag vet, jag är en geek. Men det är ju bara roligt att vara, am I right or am I right? Hoppas att ni har en uber-mysig kväll! ^^ Love ya♥




Jag idag :)


I love you



Ni är allt för mig. Ni får mig att andas. Utan er skulle jag inte vara något.


Ni vet vilka ni är, jag älskar er...





School, damn!

Hej alla! Är i skolan, hade lite tid över. Stressig morgon, som vanligt då. Följt med plugg, plugg, plugg. >.< Gaaah! Me no likey! Sån där extra lång dag idag också. F***! Och så har jag inte gjort artläxan heller! Bajs.

Anyways, ha det så bra så länge! Love ya!♥


Pictures from 15/11


Be OK - Ingrid Michaelson

Lips!




Redigerad av självaste moi! Haha, tog en oldie från mina bilder och gjorde om en aning. :P
Duktig man känner sig (BIG FAT ''NOT'') ^^


Plugg, plugg, plugg

Det kunde lika gärna ha varit bajs, bajs, bajs. Jag tycker verkligen inte om plugg. Okej, vem gör? Jag trodde att vi hade 47 ord och fraser på franska till imorn. Och jag har inte ens kollat igenom orden. Men det är 23 ord och fraser tills imorn. Så det finns hopp! Borde i vilket fall börja. Ha't så bra!
Love ya!♥



The Time is Now - Asha Ali

Entry..

Hej! Jag prövar bara en grej. Puss ^^

Outfit 17/11




Behövde bara



Top - Monki
Cardigan - H&M
Treggins - Wrap
Halsband - Topshop



Love ya!


Jobbigt värre

Bussen går inte förens 09.55! Bajs. Och sen är det lång väntetid på buss nummer 2 och sen en till buss! Usch. Jag hatar bussar. Jag hatar att åka buss. Jag hatar gubben eller kärringen som kör bussen då dom alltid ska vara så in i helvete sura hela jävla tiden. Man blir ju fan deprimerad av dom. Alltid sura. Alltid otrevliga. Alltid något som bara är helt knäppt. Ahhrrg! Jag blir så sur på det. Bajs. Bajs bajs bajs. Aja, får väl se till att gå till bussen.
Love ya!♥

Wednesday

Hej alla! Var på väg till Peggy imorse då jag kom på att jag inte hade mina nycklar. Så då fick jag gå tillbaka och leta. Och menar jag verkligen leta. Jag letade överallt. Dom fanns bara inte. Men efter en frustrerande genomgång av mitt rum hittade jag dom. Dom hade nämligen åkt under en av soffkuddarna. Jobbigt värre.
Så nu ska jag bege mej till bussen. Wednesdays, eh..
Love ya!♥
Bild på en morgontrött Ida!

Desperate Housewifes

Hej alla! Sitter här i min soffa och myser. Jag väntar nämligen på att Desperate Housewifes ska börja! Vem gör inte? Haha. Jag tycker i alla fall att det är en sjukt bra serie. Jag kommer ihåg när jag började att följa den. Jag var sju, tror jag. Men jag behövde gå och lägga mej halv tio då så jag kunde bara se hälften av avsnittet. Men sen dess så har jag kollat på det varje tisdag. Mys, liksom! Jag ska gå och göra mej ett stort glas med gurk-vatten, mums! Love ya♥

Special Child

Sometimes it just doesn't really work out the way you thought..

Love ya!♥

I still miss you..

I really want you back. Both of you. Sweet dreams angels..




Linser

Hej alla! Idag drog jag efter första lektionen till optikern för att skaffa linser. Jag fick också öva på att sätta in dom. Jag suger. Jag seriöst suger! Vet ni hur svårt det var?! Jag grät och mina ögon sved och sen när det var klart så skulle jag ta ut dom och in dom några gånger. Mitt vänstra öga funkade bara inte. Det var jättejobbigt. Men sen när jag kom ut därifrån så kunde jag se. För första gången på flera år kunde jag se något. Det kändes en aning konstigt. Fast på ett bra sätt! ^^


Så nu sitter jag bara och chillar. Feta skönt.. :)



En bild på mej just nu


Love ya!



Pappa

Grattis på farsdag som var igår! ^^ Jag saknar dej pappa. Hoppas att vi ses igen snart.

NEJ, FAAAN HELLER. JAG VILL INTE TRÄFFA DEJ. INTE IDAG, IMORN ELLER TILL FUCKING VÅREN. NU ÄR JAG SÅ JÄVLA SÅRAD OCH JAG TYCKER FAAN INTE OM VAD DU GÖR. DU FÖRSTÖR MITT LIV. 


FUCK YOU.




Be good, do good, feel good

Hej där! Kom precis hem från en liten runda i Vällingby! Det var riktigt mysigt, faktiskt. Jag och mamma skulle gå och fika så vi lämnade Anna och Elsa (mina systrar) på bion. Och efter det kollade vi på lite skor och sånt. Och sen gick jag på synundersökning. För dom som inte vet det så ser jag ungefär lika bra som en... bajskörv (kom ej på något annat). Jag har glasögon men jag använder dom inte i skolan så det får bli linser för mig. Men jag valde två par glasögon också. Men det blir en överaskning. :)


Ha't så bra! Love ya!♥



Jag idag!



Peggy!

Peggy Billefält, vad kan man säga?
















HAHAHAHA! XD


Fat free.

Hej alla! Sitter här med Peggy och käkar godis. Vi drog till Lidl och köpte godis, massor med godis! Jag skämtar inte vi köpte 1,5 kilo godis, ett 0,5 kilo paket glass och saft, mycket saft! Så nu sitter vi här och äter godis och väntar på att bastun ska bli varm. :)


















Haha, yummy! OM NOM NOM!


Love ya!♥


I will f***ing miss you.


You were my babies and now you're gone. And I'm just really lost now.




 


R.I.P

Jag kollade till mina möss för en stund sen. I förra inlägget sa jag att förändring är bra. Men jag vet inte om jag tycker det längre. Det här är verkligen en förändring, för att mina möss... Finns inte mer..

Jag kommer alltid att komma ihåg er, älska er. När någon säger ''jag ska älska dig till döden'' så fattar jag inte, för mig försvinner dom känslorna aldrig. Döda eller levande, ni finns alltid. Kanske bara inte på samma sätt. Jag hoppas att ni har det bättre nu. Är bara ledsen att jag inte kunde göra mer för er. Kom ihåg att jag älskar er. Och ta hand om varandra. Ni var alltid så söta tillsammans.

Jag älskar er.



Cassandra Reepicheep Shadow Karma


Pennywise Snowball Rubyslipper Karma




Forever..



Lördag

Hej alla! Idag är det lördag, skönt! Idag ska jag och mamma åka in till Vällingby och ta en fika. Mys! Och sen ska Peggy komma hit och då ska vi bada bastu och hoppa runt i snön efter det! Ännu mer mys! ^^
Sov på soffan inatt, det är ganska skönt faktiskt. Kanske inte just att sova på soffan. Men att byta ställe och sätt att sova på, förändring helt enkelt. Och det känns alltid skönt! Haha, jag ska fixa mig lite nu.
Love ya!♥

Forrest Gump.

Hey losers! I'm watching Forrest Gump. I seriously love the movie. I remember the first time I saw it. It was the spring of 2004. I've always thought that Tom Hanks was my dad. They are look-a-likes! It's just such a beautiful movie, and it's really awesome! Even slow people (yeah, i'm talking to you) can become successful!
A W E S O M E ! :D
Have a good one! Love ya♥

Picture from right now!

Vem pallar?

Hej alla! Det är fredag idag så vem pallar att blogga? Haha, bra ursäkter jag kommer. Har precis snackat med sötisen själv! Gullunge! Jag önskar er alla en mysig fredagskväll och helg.



Jag vet, jag vet. Jag är skitsnygg! Ni behöver inte säga det.


Love ya!♥


Amanda Hofgren.

Haha, har snackat med Amanda på skype i...





Fyra timmar och en sekund! Omg!

Love ya!


WTF?

Vad gör jag egentligen, seriöst?




This picture will hunt me forever! :O


F*** this shit.

Hej alla! Sitter och myser med skype, min nya kompis! Haha, geek. Tänkte lägga ut lite bilder bara, och nej, jag är förihelvete inte en fjortis. Amen to that. Ska hoppa i duschen snart! But not just yet! ''Du skulle ha sätt vad jag gjorde i duschen'' - Marcus. xD Hahaha. Love ya!♥
















Bög-hög varning!













Hahaha, don't ask!


Nu är det så..

..Att jag är trött. Så jag ska gå och dricka lite kaffe. Godmorgon föresten! Men ja, ville bara lägga in något snabbt. Ha det bra! Love ya♥

Brrr!

Varför ska det vara så kallt för? Varför?! Azzå jag blir så arg på vädret ute! Det går bara inte. Faan. Det är kallt överallt, till och med i duschen! Och jag fryser så himlans mycket och jag vill seriöst bara krypa ner i en svart, varm håla. Men nej, jag ska ju till skolan idag. Faan. Hej jag heter Ida och jag skulle ge bort min ena njure för att få spendera den här svinkalla dagen med att sova i min varma, sköna säng! Vill inte gå ut! :'( Seriöst, jag kommer att gråta snart. Fryser så himla mycket. Azzå jag skakar så mycket så att jag får ont i ryggen. Buh-hu! Det är så synd om mej! Haha, nej jag driver. Inte om att jag fryser, men om att det är synd om just mej. Det är ju synd om oss alla som ska ut idag. Tycker jag, i alla fall. Om man nu inte råkar att älska snö och slask och is på vägen som orsakar trafik olyckor varje dag.


Så jaa, det är så jag tycker om snö och vinter.



Love ya


Sleep for f*** sakes

Jag måste verkligen sova. Nu nu nu nu nu! Nuuuu! Hoppas att jag kan. Imorn blir det en jobbigt dag med idrott och konfirmation. Och matteprov. Kommer bli kul att se hur Mr. Merrifield reagerar när han får se vilket skick min mattebok är i. Hoppas att ni alla kommer att sova gott. Love ya.♥



Let it snow!

Dude, no thanks. I do not want snow. Never. Never never never never.



My view from my window. Fuck.


And the snow won't stop. It just keeps on comming. Fuck.

Have a good one!

Love ya


Lazy Tuesday

Studier visar att man mår sämst på tisdagar. Jag kan bara hålla med. Jag mår verkligen inte bra idag. Svårt att förklara. Men mår man inte bra så är det ju bara så det är.. Helt enkelt.





Jag idag, i alla fall.


Love ya!♥


Raseriutbrott much?


Blev helt jävla cp-arg på matten, eller på SO. Men matteboken fick ta smällen..


*Tejpar* (a)


You don't know me

Hej alla! Har precis ätit middag, hamburgare! Mumsigt. :) Just nu sitter och spypar och shoppar lite på nätet. ^^ Måste plugga snart också, eller aa, nu! Vi ses loosers! Love ya!






Bye!


Jag går och lägger mig!

OMG! Jag har varit uppe i 32 timmar, jag går och lägger mig! Sov gott alla söta läsare! Hörs imorn! Love ya ♥
Insomnia, insomnia, insomnia...


I Heart Aus


And I want to go, soo bad!! Buh-hu!





First two weeks in Perth and then two-three weeks in Sydney! Would be so awesome! And now I actually have a reason, well actually, four reasons for going!


Haha, a girl can dream, can't she?


Love ya!


School sucks

Hey! I'm sitting in my room doing my math homework!

Haha, jokes! I'm watching The OC. There will however be a hamster-murder soon if my baby doesn't shut up! I'm geting rather pissed of. Hope you all have a nice evening! ^^ I'm really thirsty so I'm gonna go have a drink. :)



Oldie



Love ya ♥


unanswered love..


''I love you. But I love love more and I don't want to be alone in it anymore..''


West Coast



I'm thinking of you.




Jag måste sova

Jag måste verkligen ta och sova lite. Men jag orkar inte, om jag går och lägger mej nu kommer jag att sova bort hela dagen. Och jag får verkligen dåligt samvete av det. Och sen så måste jag plugga både matte och SO imorn. Så det blir ju skit kul! Wiihoo! Sitter här och driker kaffe, vad annars kan hålla mej vaken? Kan hända att jag går ut och joggar. Cbf just nu, i alla fall. Haha, tönt jag har blivit efter att ha chattat med alla dessa aussie boys! :) Känner mej så väldigt fräsh just nu då jag inte kan hitta min tandborste, mysigt värre! Ha en mysig söndag alla.


Love ya!



Bild från den sköna tiden, också kallad sommaren :)



The Beatles

Hi ya alla nice ice!
I just wanted to say something before going to bed: I fucking love The Beatles! I really think that the songs are awesome. The Beatels were awesome! And I really love the music that they made. Love ya!

My favorite songs by The Beatles:

Let it be - The Beatles



Here comes the sun - The Beatles



Eight days a week - The Beatles



Can't buy me love - The Beatles

HAHA!

Bara för skön, helt enkelt! :D
Haha! Vet inte om ni ser men det gör jag!

07/11 och jag vill ha slush!

Hej alla snyggingar! Idag är det ju den sjunde november, alltså 07/11. Och enligt våra Aussie Boys så har Seven Eleven en tradition att ge gratis slush till alla på 07/11. Orättvist!, säger jag bara. Det är ju en jättefin tradtion! Och så har vi inte det här i sverige. Tråkiga gamla sverige! Bajs bajs bajs! Jag som är så sugen på slush! =/ Haha

Ser fett gott ut ju! Faan!


Hemma nu!

Hej alla sköna läsare! Är hemma nu. Hade det jättekul hemma hos Amanda! Vi skypade med våra aussie boys hela natten! Jättekul! :) Just nu sitter jag och snackar med Ed, <3! Han är dock en aning full så att fatta vad han skriver är grymt svårt.. :P Men, who cares? Haha, så nu ska jag bara ta det lungt, sweet! Jag är ganska jävligt trött för tillfället. Men det är ju egentligen lite skönt, så går man och lägger sig tidigare. ^^

Love ya!



Man vill ju bjuda på sig själv!


Nu drar jag till Amanda!

Ha det bra alla! Love ya!



The OC

Hej alla! Blev jättesugen att se på The OC. Som tur är så..



Har jag hela boxen på DVD! :D


Får väl börja kolla nu då! ^^ Ska dra mej till Amanda senare tror jag :)
Ha't så bra! Love ya!





Hur geeky känner man sej inte när man spelar The Sims och kollar på The OC?


Nylackad!

Hej alla! Har precis gjort klart naglarna mina! Blev asgrymt med mitt nya lack från MNY - Maybelline, New York! Billigt också! ^^



Jag just nu! Osminkad, jag vet :P


Haha, naglarna ser bra ut, i alla fall :)


Love ya


Friday, or what?

Hej alla! Vaknade precis. :) Idag blir det chill, ja, jag vet att jag är tråkig. Men jag mår inte så bra, så ja. Hoppas att ni gör det, i alla fall! Ska gå och göra frukost eller nåt liknande. Ha det bra alla! Love ya





Cry

''I can't sleep because my pillow is too wet'' =/



L O V E

Sitter och snackar med älsklingen min ^^

Sov så gott alla! love ya ♥



Gulligt halsband jag köpte idag :)


Fuck of, please

Orkar inte mer, vill inte mer. Vill känna mej sedd. Men jag känner mej som ett trasigt trafikljus.
Vill ha nån att prata med, orkar inte längre..



Städa burar!

Hej alla! Tänkte bara säga hej! Hej! There ya go! Love ya








Lite ego-pics som vanligt, men vad gör man? :)


Då sticker jag!

Ska ut med syrran nu, ha det bra alla mobb-offer! :D



Jag just nu!

Love ya! //Ida ho (not hoe)


The sun is up..

The sky is blue, it's so beautiful, and so are you.. Oh my god, it's sunny outside! Jag är överlycklig, seriöst! Lite solsken i min trista vardag, perfekt. Ska ut och shoppa snart, :) Hoppas att det är kallt ute idag! Det är torrt på marken. ^^ Så länge som det är torrt på marken så kan det vara hur kallt som helst! Det är bara bra :)

Hoppas att ni har det bra!



Haha, såg på en film som fick mej att tänka på denna låt :)


Go for it?


''Just cry''



His words are magical
It's... strange
If he says ''tell me'' then in some way, i'll tell him
When he says that ''it's okay'' it feels like it really is okay
If he says ''it's okay to cry'', then..
Is it okay.. For me to cry?




Because for you, I would do it a hundred times over.. ♥


Cyprus 2010

Hi! Just thought that I would put up some pics from Cyprus 2010 while i'm on it. :)



Window view!

My room, shared with my aunt. Guess which bed I slept in?

Warm day at the ocean :)







Baby Sister aka Stupid Blondie -.-

Cappuccino ice cream was awesome :D

Haha, fatty!











No comments, eh..

Cookies and milk ^^

My sister raped me o.O

Haha, lil' blond



Twice in 15 mins! Yikes

Ego!

Ego!

Ego, again..








Yeah, that was it!

Have a good one, love ya!


Halloween pics!

Hi everyone! Here's some pics of me on halloween, I was a dead whore! Yeah, halloween is that one day of the year that you are allowed to go around with fishnets and short skirts! Enjoy it, ;)

















Haha, dead whore, or what?

Love ya ♥


Artie sis

Haha, vi har en konstnär i familjen xD




Av: Elsa 6 år, min syrra


Haha xD



Haha, allt förutom porren stämmer, jag kollar på meeeer porr! Haha, just kidding ;D


U G L Y

Here's the deal: I kind of happen to love this song, so you're either with me or against me ;D









Note: I listened to this song when I was a kid, so I'm allowed to think so, thuck it bitch!

Love ya!


Godnatt!

Äntligen får jag sova, har städat klart mitt rum!



Tadah! Haha, jag driver bara! Mitt rum ser ut så här en gång per år.

Och här är ett litet roligt fakta: Mögliga nudlar luktar jordgubbs yogurt! Ska inte ens berätta om hur jag fick reda på det...


Så, jaa. Nu blir det raka vägen mot sängen min! Kommer sova jättebra, haha (hoppas jag) :)


Min pyjamas för inatt!
Är ni också så att ni behöver ha matchande pyjamas, om ni ens använder? ;)
För mej är det i alla fall så, jag sover bättre med matchande pyjamas, helt enkelt!


Hittade roligt smink på toaletten så jag sminkade ''blod'' i ansiktet.
Det går inte bort -.-, fab! Har tvättat typ sju gånger, det funkar inte :P

Önska mej lycka till!

Love ya och sov gott♥


Is this it?

Helt plötsligt förändras allt, bra eller dåligt..







Jag saknar en lättare tid..


Låten får förklara:







(Tomt)

Hej alla! Kom ej på en titel, det gör inget, va? Sitter här och mumsar på en glass och bara myser, ska städa rummet snart, wihoo! Haha, ha det bra darlings! ^^


Love ya!







Känner sig alltid så himla trashy man kommer hem från någon, kanske det beror på att man har på sig en over-sized t-shirt som man har bott i de senaste dagarna :P


The Descent

Hej alla sötnosar! Kom precis hem efter två dagar och en natt med babesen själv! Vi gick Halloweens vanliga Trick or Treat. Det verkar som om Sverige har glömt bort den fina traditionen, men vi lyckades ändå väldigt bra med att ta hem lite (väldigt mycket) godis! :D Och det var ju super! Vi var alla väldigt fint klädda. Jag som en död hora, Astrid som en corpse bride, Ida Xing som en död school girl och Amanda som ett arm-skärande emo! Extremt underhållade för personer på tåget, i alla fall. ^^


Hemma hos Astrid skulle vi se på en film i skräck-genren. Vi valde då att se på The Descent. Tyckte dock att filmen var för jävlig, så jag somnade, med Ida Xing mellan benen (haha). Kunde vara en bra film, säkert. Men pallar man inte så pallar man inte. :)



Intressant?


Vet inte riktigt om jag tycker det, jag sov ju genom allt!

Love ya


RSS 2.0