Happy Birthday Michael!





Changed the pic cause I've already used the other one before and I kinda like this one better... (rawr).



Tröga kompisar...



Hej alla sköna bönor! Jag sitter och kollar på The X-files och väntar på att Asse och Amanda ska åka hem till Amanda. Vi ska fira nyår tillsammans. På så sätt måste ju bara året sluta och börja bra. Man ska ju vara med dom man känner att man vill spendera nästa år med.. Vi skulle egentligen på någon fest med andra kompisar. Men det blev tyvärr ändrade planer. Men man måste väl göra det bästa av det. Inte gråta över spilld mjölk, ya know.. ;)


Jag känner att det är väldigt kallt. Oh, yikes! GROSS! Det var en man med typ bortfrätad hud som kysste en kvinna och då fick hon typ snor/slem/äckel i munnen. Och typ konstiga sugmärken på kroppen. Vi snackar om The X-files men ändå - GROSS! Usch, fyfan. Haha. Dom hittade henne nu. Död. Hennes hud var typ avskalad och hon var helt snorig. EWWW!


Shite


Seriöst, det är nyår idag. Holy fuck! Jag vill verkligen inte att året ska sluta idag. Om det slutar idag så slutar det dåligt. Jag vill inte det. Om 2011 börjar idag kommer det att börja dåligt. Jag är inte redo. Jag behöver liksom mer tid på mig att bli glad. Men det kanske inte blir så himla dumt ändå. Jag har i alla fall gjort klart mina nyårs löften..

  1. Ät mindre godis.
  2. Drick mindre läsk och mer vatten.
  3. Få minst två MVG:n som slutbetyg i åttan och minst ett MVG som slutbetyg för höstterminen.
  4. Get a life.

Aa, det var mina löften. Hoppas att jag lyckas att hålla dom. *fingers crossed*


Did I just dream it?



We were there. Right? Was it all just a dream. A wonderful dream. No, it wasn't. We really were there. Together. You held my hand. You told me everything would be okay. Now..., it hurts just to smile... It hurts to be happy. So I cry. Every day. Every night. I miss you. I want you to come back to me. My wish right now is that we could go back in time one month. And be just like the way we were.


Ananas på börk.

Hej alla grymt sköna bönor. Sitter vid datan och äter ananas på börk. Jag kom på att det fanna några börkar i skåpet.. Ren lycka! Så det är vad jag mumsar på just nu. Tänkte kolla lite på The X-files och bädda min säng. Jag har nämligen inga sängkläder at the moment. Därför har jag och Amanda sovit på soffan. Men nu vill jag ha en säng. Efter det kanske jag till och med går och lägger mig. Lite tidigare sådär. Låter ganska skönt. Är så trött. Haha. Men aa, ni får ha en trevlig kväll. Love ya!

Tråk.


Jag har så tråkigt. Jag dör. Jag har så tråkigt att jag gjorde ett hjärta av mitt äpple..




Jag tror att jag ska gå och söka underhållning.. Ha't så kul. Love ya.


Your Song.



I love you so much. Losing you would kill me. Yet sometimes I just wish that you were gone...





Saknar Amanda..


Jag saknar Amanda. Det blev så tomt nu utan henne... Men vi ses ju imorn ändå! :D




Love ya!

Ska gå och äta stark curry kyckling grejsimojs. Bye


Jag har problem.

 



Jag har ett problem. Jag kan inte gå utanför huset utan att köpa saker. Jag har köpt så jävla mycket kläder på den sista tiden. Shite. Men det är inte som om jag spenderar så mycket pengar. Nästan allt är ju på rea. Men jag vet inte om allt jag köper ens får plats i min garderob..

Det här är är min garderob:

Kan man inte få plats med sina kläder i den här så har man nog ett ganska tydligt problem.

Jag måste städa lite nu tror jag. Love ya!


Hej där!

Förlåt för den tröga uppdateringen. Det är inte det lättaste att komma på något att blogga om när man sover hela tiden. Men nu är jag vaken. Vi (Jag och Amanda) var uppe ganska långt in på "morgonkvisten". Jag somnade klockan sex på morgonen. Jag ville vakna lite tidigare. Men det var inget problem really. Mina just nu hatade väckarklockor ringde pretty much förfullt klockan nio. Det var inte kul. Men vad är ett litet raseriutbrott här och där egentligen? I alla fall. Idag ska jag kanske åka och ta min efterlängtade piercing. "Pissering". Men vi får se. Det beror på om jag kan gå på nyårsfesten hos Joanna eller inte.
Ska gå och käka något. Amanda ligger på min soffa och jag har en känsla av att hon inte kommer att gå upp på ett tag. Men det gör inget. Vi sov båda två på min soffa. Det funkar helt okej om man klarar av att ha benen omslingrade runt varann i en hel natt. Det blir ganska varmt. To be honest.
Love ya!

Sticker ut

Nu sticker jag och Amanda ut. Dagen gick till att sova, snacka med aussie boys, droga energi tuggummi och äta. Helt okej sådär. Vi tänkte dra till affären och köpa godis.. Haha, och sen så kommer min mamma (antagligen...) och hämtar oss. Så sover Amanda hos moi! Yeay!
Bilder från en minut sen:
Jag har ingen nésa...
Love ya!

Amanda söver.



Hej alla! Jag vaknade precis och nu sitter jag och snackar med Blake. Tur att det finns någon att snacka med. Det är lite trökigt att vara helt ensam och kolla på när Amanda söver. Det blir inte alltid så kul då, ya know. Nu blev det trök igen. Haha, Blake slutade att svara. Eller, nu kom han tillbaks. Inte den mest spännande konversasionen men vad som helst really, när det kommer till våra aussie boys. Jag gillar att säga det. Hihi.. Aja, jag hoppas att ni får en trevlig dag idag. Jag tror att jag ska tillbaks hem idag. Jag måste nog det. Det känns jävligt skönt att få vara tillbaka med mina babes. Förjävligt skönt.


Love ya!



Failed Shower.



Haha, jag kom just ut ur duschen.. Det kunde nog ha gått en aning bättre.

Första misstaget:

Jag: Amanda, kan jag duscha?
Amanda: Aa, gör't.
Jag: *tar av mina kläder på Amandas rum*
Amanda: Ey, du måste hämta handduk. Dom finns där nere.
Jag: Fuck.

Andra misstaget:

Jag: *står och duschar*
Amandas lillasyrra: Jag kan se dig!
Jag: What the fuck?!

Tredje misstaget:

Jag: Amanda, hämta handduken!
Amanda: Okej, snart. Wow, en händelse på facebook!
Jag: *-.-*
Amanda: Jag ska bara messa...
Jag: Men for fuck's sakes!
Amanda: Okej jag går väl då!
Jag: *står i duschen och väntar for fucking ever*


Aaa, det var en "sailad" dusch..


Love ya!

Airplane.

Är hemma hos Amanda. Vi bara sitter och degar.. Haha, spännande! Nej, men det är helt okej. Soft, ya know. Men aa. Ska fortsätta att dega. Love ya!
Cya bitches!

Hemma eller aa..



Typ, i alla fall. Känns skönt att vara med mina girls igen, riktigt jävla skönt. Så, jag var ju i Vara i ett par dagar. Det var helt okej. :) Men men. Jag ska gå och ligga ner med dom andra. (Inga dumheter här heller, nej nej.) Haha, jokes.


Love ya!


Åker snart.

Vi åker snart till lilla Vara. Det kommer att ta fem timmar och jag vill inte åka. Jag vill stanna här. Jag vill inte sitta i en bil hela dagen. Okej, nu har jag sagt det. Hejdå. Jag kommer inte blogga på några dagar för internet behöver kod och skit. CBF. Seriöst. Så aa, nu åker vi i guess. Hejdå då.

I'm in love


Who needs guys? When you can have shoes!



I'm in love! Seriously, I'm walking in it. ♥


Love ya!


JULKLAPPAR!


Nu är vi klara med julklappsutdelningen. Det blev riktigt lyckat. Jag fick jättemycket fina saker. Och alla stod på önskelistan. Fick såklart inte allt på listan. Jag hade minst 50 saker på listan. Så det kanske inte är så konstigt. Jag är ganska säker på att jag lyckades rätt så bra med dom julklappar som jag köpte. I alla fall så ska vi åka fem timmar till nedre delan av sverige imorn. Ser inte fram emot resan direkt. Det är ganska trångt att sitta i en liten bil och dela baksätet med sina två syskon. Bummer. Men det blir bra. Målet är i alla fall Vara. Man kan säga att halva släkten bor där. Så vi åker dit imorn och firar jul med dom den 26:e. Kommer bli skitkul! Personligen så är det nästan roligare att fira med dom än vad det är att fira med aa, som vi gjorde idag. Jag har ganska många kusiner (behöver inte alltid vara ett plus) och det gör att det blir mer liv. "Familjeanda" so to speak. Så, ja. Dags för mig att kolla på TV. Kan ni fatta att det var jul idag? Det kan inte jag i alla fall.

Här kommer bilder på vad jag fick idag:


900 spänn (hälften ska användas för labret piercing), the Karate Kid och Bright Star.


Riktigt snygga converse! Blev jävligt nöjd. Svarta höga och gröna låga. ^^


Manga böcker! Kill me Kiss me på engelska (jag har redan dom på svenska) och Emma 4-7. Så nu har jag hela serien. :D Ser fram emot att läsa dom i bilen imorn.

Jag fick också Arkiv X season 3. Så nu har jag season 1-3. Och så fick jag en 700-sidig (?) samling av bröderna Grimm. Jag fick den äntligen, den har vairit på min önskelista typ sex gånger? Haha - WIN!

BTW! Jag har haft den här låten på min hjärna hela dagen? Ja, den är från Mulan. Men det är konstigt för jag har inte kollat på Mulan eller lyssnat på låten på typ två månader? Aja, don't judge.


True to Your Heart


All I want for christmas is my two front teeth


Haha, min lillasyster tappade sin första framtand idag. Haha, varje gång hon öppnar käften så garvar jag. Men det är ändå ganska gulligt. ^^




Dags för julklappar.



Japp, då var Kalle Anka slut. Vilket för vår familj bara vetyder en sak; JULKLAPPAR. Spännande. Det fick bli t-shirt och tights idag. Men lockar. I håret that is. Inte vad jag väntade mig men det fick bli som det blev. IHHHHH! Excited!





Värsta moment varje år när Walt Disney säger "When you wish upon a star, Your dreams come true". Överdrivna gråtattacker kommer varje år på grund av det. För vackert. Nu så kollar jag på Kan du vissla Johanna? men det brukar inte bli så mycket av det sådär på jul. Men nu går jag till vardagsrummet för att vara social. ^^

Love ya!


Blake.



Haha, visade Tjuren Ferdinand för Blake. HAHAHAHAH.








Så kan det gå. Haha, aussie boys är ändå skönast. xD


Fixar mig.



Är det någon annan än jag som faktiskt fixar mig till jul? Typ alla har finkläder och sånt. Haha, jag sitter på mitt rum i mjukiskläder men jag har sminkat mig. Jag väntar på att toaletten ska bli ledig så att jag kan fixa mitt hår. Fan, jag älskar att fixa mitt hår. Det är fett kul! Haha, typ dagens höjdpunkt. Yeay! Nu blev den ledig, ha't så bra. Love ya. OFTA, OFTA ATT TOALETTEN ÄR UPPTAGEN IGEN. NU BLIR JAG FAN FÖRBANNAD. FUCK.

Försov mig..



Jag försov mig på julafton. Är jag förvånad? Not at all. Helt död är jag i alla fall. Sov på soffan inatt. Jag var så smart när jag städade igår så jag valde att ta bort alla sängkläder från sängen och lägga dit nya. Sen kom jag på att jag inte orkade göra det halv tre på morgonen. Så det fick bli soffan.. Inte så dumt faktiskt. Lite mysigt sådär. Whoa! Känner att jag somnar lite då och då. Jag har fortfarande ett rum att städa. Men det ser bättre ut en förut. Och så ska jag duscha, välja kläder, slå in alla julklappar jag har köpt. Haha, jag får julen att låta fett tråkig. Men den är rätt så skön faktiskt. Sen har jag ett litet filmschema så att jag hinner kolla på så många filmer som möjligt idag. Ska duscha nu, det kanske får mig att vakna lite. Love ya.

It's officially christmas!



Yeay! It's officially christmas! *Happyface*. Tänkte gå och lägga mig. Typ nu, så att jag fresh och pigg tills imorn. Haha, en dusch behövs nog också, to be honest. Haha.. Jag har kommit på vad som verkligen får igång min jul-känsla. COCA-COLA reklamer såklart! Underbara. God jul! Love ya.




Shake up christmas - Train

Julstädar


Hej alla barn! Har ni varit snälla i år? Haha, det kan man inte säga att jag har varit.. Shhh.. Anyways, jag håller på att städa mitt rum. Som ni kanske märker så går det inte så bra. Men men, jag försöker. Usch, usch. Sen så ska vi tydligen komma på rim till alla julklappar. -.- x 100000. Azzå seriöst, rim? REALLY?! Jag pallar seriöst inte. Men tydligen så är det tradition.. För vem är det tradition att rimma på alla fucking julklappar?! Det enda jag har märkt varje år är att vissa rim till mig är en aning pinsamma, kanske man kan beskriva dom som? Haha, nej tack. ><

Måste komma igång med städningen nu. Fucking hell.

Jag finns kvar



Hej där! Jag sitter och snackar med Michael och lyssnar på Jag finns kvar/I'm still here. Seriöst, det finns ingen bättre låt. Jag älskar den svenska versionen lika mycket som den engelska. Men jag känner typ en "connection" till den svenska versionen för att jag har lyssnat på den sen jag var sex år. Jag har alltid kännt igen mig själv på låten. Ganska lätt att "relate" till den. Jag menar, min pappa stack ju också, in a way. Anyways, låten äger. Seriöst, det finns ingen bättre. Man blir sådär överdrivet glad eller något. Man gråter nästan. Shit. Behövde bara säga det.

Love ya!



Office art.



What do you do when you are bored in your moms office? Something like this maybe?







Haha, I was so fucking bored being there the other day. Love ya!


Eric Turner



Mr Turner came to our school to perform last friday. Here's some pics:



Cornelia, me and Eric Turner.


Charoline, Eric Turner and Emelie. Cuties! ^^


Me and Amanda with Mr Turner.



Haha, that's about it. I guess I might sound a little geeky saying this but I'm proud of him. He made it. And did what he wanted. And came a long way. *happyface*


23 december.



Hej alla! Kom just hem från media markt. Är en aning skittrött at the moment. Sov rätt så dåligt. Både min säng och soffa var typ bombnedslag. Så att sova där gick inte. Jag pallade verkligen inte att städa. Vad gör man? Haha, jag tog mitt täcke och en kudde och sov på golvet. Min rygg är en aning fucked nudå. Men who gives? Så, julafton imorn. Ser verkligen inte fram emot det som jag brukade. Ni vet när man inte kunde sova kvällen före eller sprang runt och frågade "kan jag inte få öppna en mamma? bara en?". Eller jag vet inte, ni kanske inte gjorde så. Det gjorde jag i alla fall. Jag har också kollar runt på datan vad som går på tv imorn. Jag verkar vara den ända som faktiskt tycker om att kolla på Kalle Anka? Haha, det är liksom tradition. Det går bara en gång per år. Hur fan kan man ha tröttnat på det då? Jag kan max bara ha sett det 13 gånger. Och jag tror inte att jag varit så medveten om vad jag kollade på när det gäller dom första 2-3 gångerna. Det är ju klart att om man har något/någon bättre att göra så varför inte? Men jag tänker i alla fall kolla på Kalle Anka, for fuck's sakes.


Jag kände bara att jag behövde få ut det. Ha det bra! Love ya ♥




Där sov man inatt. Och ja, jag vet, jag måset städa.


Myskväll.



Hej alla! Jag sitter på soffan min och tänkte snart ta och poppa popcorn och sätta på en film. Tänkte att jag skulle kolla på Danielle Panabaker i filmen Mom at sixteen. Den verkar vara rätt så bra. Vi får se, helt enkelt. Ha det så bra sålänge.

Love ya!



Såhär ser man då ut, at the moment.

 




Update: Filmen suger. Seriöst, jag sover. *Sätter på en annan film* ><


Shopaholic..


Hey there cuties. So, me and my mum went to buy Christmas gifts in Vällingby. I guess it didn't go so well. I just can't do it. I am a big shopaholic. No jokes. I just can't in to a store and see the sales and stuff without looking. And I can't go through a sale without buying things. It just doesn't happen. I was going to buy something for my mum, my stepdad and my sister. Hehe... The truth is that I only bought things to me. So I guess I'll have to back tomorrow. Haha, yeay! -.-


Anyways, here's what I bought:



T-shirts!


Two very basic tops. I kinda just happen to love them..


Hehe, I also bought two pairs of pantihose. RAWR!


+ A woman in H&M said that she thought I looked adorable in my red hair. ^^


So, yeah. Took me about two hours to actually make this post. Haha.


Love ya!


Hot Shower.



Hey. Just talked to Michael and Blake (AKA aussie boys) on msn. Haha, but they needed to get some sleep. So now I'm alone again. SWEET! Haha, actually it kinda is.. Right. So today I thought I'd wake up early, didn't happen. And then do some work out, didn't happen. And then maybe talk to some cute guys on msn. Now that, did happen. ;) And when I up a few hours ago and went in to the living room it was so beautiful. Like everthing was white except for the sun. The sun was pink. And yeah.. Haha, so whats up for now... I think I'm going to go on a hot date with my shower. Yer, that sounds nice. Can't wait. Haha.

Love ya!


View from living room. This pic was taken on christmas eve a year ago.


Just for now:



I'm not going to cry.
I'm not going to be sad.
I'm not going to fight.
I'm not going to miss you.
I'm not going to be sorry.
I'm not going to say I'm sorry.
I'm not going to talk to you.
I'm not going to get hurt.
I'm not going to hurt you more.
I'm not going to say I Love You.


Just for now:
I'm going to go to bed and dream.
I'm going to live my life
I'm going to smile.



Aussie boys!



Haha, hej! Jag vill så gärna åka till aus. NU NU NU! Hahah. Heeelt random men aja. Haha. Ha det bra! Love ya!




CUTIE! :)


Dagens:



Hej alla! Kom hem för en stund sen. Har precis snackat med prinsen min, haha. Och jag tänkte gå och äta något idag. Det blev en väldigt lång dag idag för lilla mig. Jag vaknade ju klockan sex och sen var jag på min mammas jobb. Efter det drog jag till kista så att jag var där precis när det öppnade. Jag tänkte vara smart med tanke på att det är jul om fyra dagar och jag verkligen måste köpa julklappar och det är alltid så jävla fullt i kista. Därför var jag där tidigt. Men sen när jag är där inne så går brandalarmet. Haha, jag fattade inte så jag var typ sist ut.. Awkward! Men aja. Sen så fick alla gå in igen men då var det sådär jobbigt fullt. -.- But i guess thats kista for you. Sen inne på Bikbok så hör jag bekanta röster så jag kollar lite och då ser jag skitmånga tjejer från min gamla gympa. Haha, min reaktion: *nu smyger vi ut...*. Inte precis personer som jag kände för att träffa. Under dagen fick jag i alla fall lite saker köpta. Jag har köpt min syrras julklapp(ar). Anna alltså. Elsa vet jag fan vad hon ska få. Självklart så passade jag på att köpa grejs till mig också, är riktigt nöjd, to be honest.



Jaa, såhär såg man ut idag.



Köpte en svart velour hoodie-booty på Bikbok. Love it!


Hittade också en hoodie-booty på Bikbok som det stod "IDAHO STATE COLLEGE LEAGUE".
A girl's gotta do what a girl's gotta do. Och för dom andra bilderna; bara för att visa upp hur truly awesome det skulle vara om det fanns två av mig. Haha, jokes..


Mammas jobb:


På min mammas jobb. Fan, det är inte lite tråkigt.. Haha, men jag ska ändå sticka snart. Det ser ut att bli en solig dag idag. Wihooo! Haha, fast det blir nog ganska kallt ändå. Fuck. Men aja, sommarn är påväg. Haha, jokes..


Love ya!

6 på morgonen...


Usch, jag är uppe nu. Eller "uppe", nja. Not quite so much. Ligger och chillar med datan. Måste upp snart och fixa mig. Idag ska det julhandlas. Det finns typ inget värre än att åka iväg och shoppa och veta att det inte är till en själv. Men jaja. Det blir nog bra. Jag ska köpa till Anna, Elsa, Mamma, Johan och aa, någon mer säkert. Men jag vill inte köpa för så mycket. Själv tycker inte jag att det borde vara obligatoriskt för barn att köpa julklappar. Men jag är ju så snäll. Hihi (yeah right..). Anyways, borde göra mig klar, jag vill inte vara försen. Note: Jag är uppe tidigt för att jag ska åka med min morsa till hennes jobb och vara där på morgonen. Annars kommer jag bara sova till 12 och bestämma mig för att inte åka. Thats why. Jag bloggar när jag kommer hem.


Love ya!



Random oldie from november.


Knäckt!

Yeeay! Mamma är knäckt. Jag fick henne. Moahahaha! Jag frågade henne när hon kom hem:
Jag: "Mamma, har du tänkt på piercingen idag då?"
Mamma: "Nej, det är jag inte gjort"
Jag: "MEN SNÄLLA MAMMA FOR FUCK'S SAKES"
Mamma: "Fråga Johan"
Jag: "Ska jag fråga min styvpappa om jag får ta labret piercing?"
Mamma: "Ja, han är ganska bra på att övertala mig"
Så jag frågade. Han sa att det såg ganska rimligt ut. Så han är med på det. Och det är mamma också. Hahah, jag visste att du inte skulle kunna motstå mina puppy eyes! Sucker! :D Men nu har jag ett litet problem. Jag måste nog ta det den här veckan om allt ska funka. Men om det blir fucked up, vilket är ganska stor chans, så kommer jag att förstöra min jul. Men om jag tar senare kanske jag har en infektion på nyår. Och sen efter det så kommer ju skolan. Och vi börjar den 10 januari, skulle jag tro. Så jag vet inte hur jag ska göra. Men det ska förihelvete bli gjort. Fast en liten sak. Min mamma sa just att jag inte får ha ring. Bara stud, that is. Bajs, men aja. Never mind that. LIP PIERCING, HERE I COME!
Love ya!

i miss you.



i miss you baby. i miss being your friend, sister. i love you. but it's just not that easy, is it? i mean, saying i love you and i'm sorry won't do things good. maybe for the moment but not in the long term. that doesn't mean that i'm not sorry. cause i am. really. we have issues that we need to work out. and maybe we can. if we just took the time to do it. we are different you and i. anyways, i'm just letting you know that i am ready to work out any problems we might have. 


i would normally put in some emotional song about love and shit but youtube's being a bitch. ><





we were there.


Redhead.


Hey you guys! Jag har färgat håret; rött! Haha, det blev ganska fail. Min lugg tar jättebra på färgen. Vilket man inte kan säga om resten av håret. Hehe.. Så luggen är i starkt röd. Och resten är typ röd-brun aktigt. Min mamma ska färga om sitt hår snart till brunt. Så då kan jag ta lite av hennes färg och jämna ut lite på det röda. Fast jag vill ha hela håret som luggen är. Galet rött! Men annars så är jag ganska nöjd. Men vi får se vad jag gör åt det.


Love ya!





Woopsie!



Haha. HAHAHAHA! OMG! Hahahaha, min mamma såg mitt hål i örat. Hon såg att jag var ledsen och kom och skulle pyssla om mig i mitt hår. Och jag kom på att jag hade gjort hål. "Äh, hon kanske inte märker något!". "Ida, VAFAN ÄR DET DÄR!". "FUCK". Och sen fick jag värsta skrattattacken! Men hon verkar ganska okej med det. Inte reaktionen som jag förväntade mig. Haha, jag trodde att hon skulle dra ut skiten. Men icke! Haha. Jag sa också till henne igår att jag har tagit hål i läppen själv. Stackars mamma.

50 years..


...Today. Why do you always run away from me? Why do you always make me feel like I'm not good enough? Why do you always pick me last? Why are you an asshole? Happy birthday, Dad. I wish I didn't hate you.


High school musical


Hej alla! Har precis kollat på High School Musical 3. Jag tycker inte om filmen. There, I said it. Men låtarna är skitbra. Skojar inte. Och jag älskar den där känslan man får av att kolla på filmerna. Man vill bara sjunga. Jag bara hoppade på mitt keyboard och min gitarr. Haha, kändes riktigt bra. Man behöver musiken. Helt enkelt.


Här är mina favorit låtar från High School Musical:

Bajs. Kan ej lägga ut från youtube på denna cp-dator. Så jag länkar låtarna istället.

We're all in this together

Breaking free


Japp, det var det. Ska fortsätta spela lite på gitarren min. Och kolla på när Skandar Keynes slåss med svärd. Jag menar såklart Narnia ll Prins Caspian. Den äger. Haha, love ya!



Excuse



Hey everyone. I did it. I broke another laptop of mine. Third one in two years. Not good at all. I'm not sure if i'm going to be able to fix it. But there's still hope. It don't really care about the computer it self. I just want to save the pictures and stuff. There's alot of things in that computer. A whole year. I really need to keep all of that. I can't picture them being gone forever. Haha, so let's just hope for the best. Cya later. Love ya ♥




Picture from this autumn.


Where am I?



I'm lost. You were the bright light in my life. My hope. You made me feel like I was someone. And now you're gone. You left me. All alone. In the dark. You took the light with you. You were the only one who really made me feel like I wasn't a waste to the world. You made me feel wanted, special. But now when you are gone. I can't feel a thing. There's no pain. Only there is. You just can't feel it. It eats you up from the inside and takes away all the happiness you've ever felt. What will I ever do without you...? ♥





I'm going now



I hope I'll be gone forever.


Sister


Hej. Jag känner mig fortfarande som skit. Vill bara skära ut smärtan och låta den rinna ut genom mina armar. Men nej, jag tänker inte göra det. Inte den här gången. Jag mår jättedåligt. Så det skrämmer mig att jag mår bättre. Men jag mår bättre.. Jag gråter var femte minut. Men tårar räcker inte. Som tur är har jag min syster, Anna, bredvid mig om jag behöver henne. Hon såg att jag mådde dåligt så hon bakade kladdkaka och gjorde te. Mys. Jag älskar min syster. Hon är bäst. Tack underbara syster. Jag finns för dig med. Always and forever.



Ida & Anna


I don't know.


I was so happy. Just an hour ago.. Where did it go? I can't do this for much longer. I'm sick and tired of it. I wish that this was just a nightmare and that I would wake up just right about now. But it's not a dream. It's my life. I can't do this anymore. I told you that you were the light in my life. That you were my lifeboat. Remember? Why are you drowning me then? Why? I can't handle all this pain inside. I can't do it. If this doesn't end soon..


I will.


Do you think one heartbreak is hard? Try dealing with two at the same time.





It's Friday, I'm in love



Hej babes! Jag vaknade precis. Nej vänta, vafan säger jag? Jag har inte sovit något alls. Men who gives? I alla fall så är det skolavslutning idag. Det brukar vara ganska soft. Lite kramar och sånt får man ju också, hehe. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Vara med tjejerna som vanligt kanske? Haha, det låter ganska underbart. :) Ska fixa mitt hår nu. Jag börjar inte förens om länge, men det är skönt att veta att man är klar med det som tar längst tid.


Love ya!♥

Peggy says:

"It's frickin' ice cold!" It fucking is, I'm freezing my ass off! OMFG! Even hoodie boodies are too cold to wear. Seriously, ice cold. Haha, Regina George just got hit by a bus. I'm watching Mean Girls. I don't think I'm going to go to sleep. Can't be fucked to. I have to get up in an hour anyway so.. I'll talk to you later. I just hope blogg.se will stop fucking up. ><



Winter pic from last year. Wish I could go back.. ♥

My baby!

Hey you guys! School ends tomorrow and I can't wait! Do you know how fucking sweet it is not to have to worry about homeworks and shit? I'm with my baby sister right now. I love it when she's sick. She's so much sweeter and not all that bitchy. Nice! And school starts at 10:45 tomorrow.. FUCKING SWEET! Have a good one..


Love ya //Ida ho (not hoe)




That's my girl!


One year, today



Hey everybody! Guess what? Today I've had my blog for a whole year! Haha, a lot has happened over the year and I feel like I've changed a lot. To the better. Feels rather amazing. Being able to read my life from a year ago, look back. I don't see that little, shy, 13-year old sitting in her room playing The Sims 3 or GTA anymore (sure, I still do that but you know..). I see myself. And that feels great. And I'm proud of myself, I really am. And it's all thanks to you; happy 5 of 23. I love you to bits and pieces.


Love ya!





Me then



Me now


Oh and one more thing; This is my 400th post! :D


Thursday I don't care about you



Hey there! Here's some pics of when Amanda and I broke her bed.. ;)







Haha, beautiful


Call me a failure, please!


Hej! Så ja idag, kunde ha gått bättre.. Amanda sov ju här och min mamma hade sagt "klart hon får sova här! Men kom i tid till skolan imorn". Lättare sagt än gjort kanske? Haha, skolan började 09.00 och jag hade sagt till Amanda att jag skulle väcka henne runt sju. Vi vaknade båda 09.45. Jo, duktigt. Och sen missade vi första bussen. Så vi fick ta nästa. Sen när vi kom till spånga så skulle Amanda köpa Juletomtar. Men då fastnade den i maskinen så vi fick "upprepa valet". Och då när vi gjorde det så satt den fortfarande fast. Men när vi tryckte tredje gången så kom det tre påsar med Juletomtar ner! Haha, jag fick en. (tack Amanda -.-') Anyways, när vi väl kom till skolan efter att ha gått igenom något som liknade en snöstorm så hade våran choicegrupp slutat. Hehe, vi blev ju en aning irreterade. Men det var ju samtidigt väldigt skön. Vi behövde ju inte ens vara kvar i skolan. Så vi stack hem till Amanda.


Ganska skön dag, ändå. Vet ni hur skönt det är att vakna efter att ha försovit sig i tre och en halv timma?! Haha, ganska jävligt underbart..





Haha, lovely..


Blame It on the Pop -  DJ Earworm


Love ya!


Sweet dreams..



Okay, time for us to go to bed.. Last time we spent the night together we broke the bed.. ;) Haha, jokes.. But actually, the bed thing, true story! I'll give you some pics of that later (that sounded a bit wrong..) Anyways, sweet dreams pumpkins. Love ya!



Random


Hofi and Ho



Hey all ya nice ice! Amanda is playing on my keyboard.. Hehe, I hate the fact that she is better than me. ><



She's cute though ^^


...and Wednesday's Too



Hej alla! Jag har inte bloggat idag. Förlåt! Men ja, det är väl så det blir när man spenderar hela sin dag med Amanda. Hehe, och våra aussie boys Blake och Michael! :) Anyways.. Amanda sover här inatt! Vi gick och träffade Asse och Peggy på bryggan för en stund sen. Mysigt, nej kallt. Men same shit. Sitter i alla fall och kollar på Nikita med Amanda. Ha en skön kväll!


Love ya!



Hofi & Ho. Bara för att..


Känner mig grymt duktig..


Nej, det kan man inte säga. Jag glömde bort tiden så jag missade sista avsnittet av Desperate Housewifes.. Det var ju inte bra. Men som tur är så finns det ju repriser på söndagar. Om jag missar det så skjuter jag mig själv. JOKES. Haha, kom precis ut från en varm dusch. Riktigt skönt. Tänkte köra lite på min rock-ring. Härligt. :)

Ha en skön kväll läsare! Love ya!



Känner mig alltid som en dränkt katt när jag kommer
ut från duschen men såhär ser man ut i alla fall.


Fairytale Gone Bad



I just wish that you could be honest..





Booty Call










Kesha - Booty Call


Ofc



Haha, hey. I just woke up. Got a call from my mum earlier. She said that I could stay home, today. I guess i fell asleep after that. Hehe.. I have to clean my room today.. Fuck. Anyways.. Better get started. Ciao!





Tuesday's gray



Hej alla! Tisdag idag! Det är choice nu på IESJ. Jag fick Walk, Bake and Movie. Idag skulle det då vara walk. Vilket innebär att man ska gå runt i stan och kolla på körv som hänger i stånd (misstolk, någon?). Jag kom inte ihåg så mycket av förra året när jag gjorde detta. Bara av att det var väldigt kallt och att jag blev kissnödig och fick springa runt och leta med Sara efter en satans toalett. Lite jobbigt var det allt. Så jag fick min mamma att sjukanmäla mig idag. Så jag slipper det. Istället ska jag tillbringa min dag med den underbara Amanda.. Kul :)


Hoppas att ni har en mysig dag. Love ya



Jag och Amanda. Kärlek till dej tjejen! ♥


Pics



Just random pics i want to get rid of..

















HAHAHAA, just a bit ego.. ;)



Love ya


Red it is!



Hej sötisar! Jag har bestämt att jag ska bli en red-head! Eller vi får se. Tänkte först prova med att färga violett-rött-brunt. Men det har jag försökt att göra två gånger nu. Det har alltid lyckats blivit oranget, väldigt oranget.. Vad faan är "oranget" för jävla ord?! Azzå seriöst, oranget?! That's phucked. ;o Men i alla fall. Om det nu blir oranget så behåller jag det eller så tonar jag över det med mörkbrunt. :) Sounds like a plan to me.


Love ya!

If I Could See You Again






If only..


Taco tårta.



Hej alla! Ska gå och äta taco tårta, mmmm mums. *Spyr*. Hehe, jag gillar inte taco tårta. Ha det bra


Love ya!

I don't care if Monday's blue


Japp, då var det måndag också. Haha, alltid lika härligt. Hör ni sarkasmen? Jag måste fixa mig. Men vi syns när jag kommer hem! Om tio fucking timmar.. ><


Love ya!

Självupptagen much?



Hej alla! Jag kollade på den där videon på msn. Ni vet bomb hotet. Rätt hemskt faktiskt. I alla fall så ser jag såklart mitt namn i bakrunden. Hehe, jag sitter och lyssnar på ett bomb hot och det ända jag kan bry mej om är mitt namn. Mm, bra där.





Love ya!


Schnudels!



Hej sötungar! Kom precis ut från en kall dusch. Jävligt skönt. Kall dusch efter bastu, kan det bli bättre? Imorn så blir det prov. Yikes. Men jag känner faktiskt att jag kan det. Så för första gången på jättelänge kan jag bara sitta och chilla på en söndags kväll. ^^ Känns ganska härligt, faktiskt. Egentligen så vill jag nog sova nu. Jag ska upp tidigt imorn för att göra provet. Men Secret Diary of a Call Girl börjar 23.00. Och det måste jag kolla på! Så jag tänkte göra lite te, fixa ansiktsmask och fixa om mina naglar! Sounds rather perfect to me. :)


Love ya!



Wouldn't miss it for the world..


Lemon Tree



Haha, jag är sååå uttråkad. Tänkte gå ut och jogga. Men det är lite för halt. Så jag tror att jag ska köra en timma rock ring och en halvtimma styrka. Låter ganska bra. Sen slår jag nog på bastun. Kanske till och med simmar lite i poolen. Vi får se. Ha en trevlig söndag. :)






Evil sis



Haha, hej. Jag somnade visst igår. Som vanligt så blir man smygfottad när man sover. GAAAH! D: Jobbigt. Hehe.
Vet inte hur många gånger detta har hänt. Men det händer, ofta! :@


Love ya

Love me..



Why won't you?



Boredom at its worst


Haha, hej där. Jag pallar inte att sova. Men jag vet att jag kommer att vända på dygnet och skit. Men gaah, who gives a fuck? Jag stannar uppe. Yeay! ^^ Haha, jag är såååå uttråkat. Boredom at its worst.


Love ya!








Yeah, boredom at its worst. o.O


Fatty and Grease




Hej alla babes, babies, bitches eller vad ni nu vill kalla er. Sitter på min soffa och ska kolla på Grease. ^^ Jag försöker verkligen att inte se den mer än ca 2 gånger per år. Jag kommer nog att ha denna film i mitt liv föralltid. Så att tröttna på den nu skulle ju inte vara så bra. Men jag älskar den. Klassiker. I ett ord har man hela filmen. Eller, nästan. Alla vet ju att Grease ...är ordet. Pure and simple. Tänkte också att jag skulle passa på och käka lite godis. Hehe, "lite".. Jag har i alla fall M&M's och MAOAM sour på menyn för inatt. Mys. :)


Love ya.





OM NOM NOM...


Ta dig samman.



Haha, hej. Läser lite hemlisar på http://www.skrivenhemlis.se/. Haha, om man inte har något att göra rekomenderar jag denna sida. Jag tror inte att det finns så himlans många hemlisar som faktiskt stämmer på sidan. Eller, jag hoppas det i alla fall!


Här kommer en såndär riktigt skön hemlis som man bara måste garva till.

"JAG HATAR personer som tror dem är snyggare än jag. INGEN är snyggare än jag och tro fan inte att DU är snyggare än jag, för INGEN är snyggare än jag ;O  så ta din urinblåsa o gå på toa, FÖR INGEN ÄR VARKEN SNYGGARE, SEXIGARE, GULLIGARE, HETARE ELLER NÅT ANNAT! penis"

Hahah, och att läsa elaka kommentarer efter är också jävligt roligt. Hehe..


Love ya!

I'm alive.



Hey you guys! I'm on my room just chilling and geting on my saturday-night-staying-in-mood. I really just wanted to tell you that i'm sorry for not posting anything on the blog for two days. I stayed at Amanda's for two nights, thats why.


Love ya!









Oh boy




Jag känner mig helt otroligt glad. Helt plötsligt. Bara när jag tänker på dig så är det som om du släpper in fjärillar i min mage. Och resten av min kropp. Jag gissar på att det är så man ska känna när man är kär. Och det tror jag att jag är. I dig. Bajs.


Ska sova nu. Ha det bra alla! Love ya


Det finns inget bättre sätt att beskriva mina känslor än med den här låten.



Oh boy - Miss Li


Ljusare dagar.



Hej alla sköna bönor. Jag har varit sjuk idag. Det blir nästan för mysigt. Ni vet när man mår dåligt nog för att vara hemma och sjuk men så pass bra att ändå lyckas njuta av dagen. Haha, fööör härligt. Jag älskar just det där ljuset man får från fönstret på en vinter morgon. Extremt lovely! ^^ Kan inte ens vänta till helgen. Då väntar mer mys, med eller utan the Crew. :) Vad finns det mer att ta upp? Jo, juste! Jag är nästan klar med min önskelista. Än så länge är det 28 önskningar. Varav 14 är filmer. Nu längtar jag verkligen! Kommer säkert bli totally awesome!




Jag idag


Love ya!♥



Welcome Home - Radical Face


Bunny!



Sötaste mjukisdjuret, ever! Tyvärr så fick inte jag behållade den. Den ska få bo hemma hos en söt liten tjej. :)






S W E E T ! ♥


Eshays..



Hej alla sötnötar! Sitter i min säng och chillar som jag har gjort nästan hela dagen. Gick ju som sagt inte till skolan idag så det var rätt soft. Sköönt! Skulle kolla på Harry Potter filmerna idag. Men det ser ut som om att mammi har ockuperat dom. Så det blir väl till senare. :) Älskar att vara sängliggande hela dagen. Jag brukar kolla på jättemycket filmer då. Och det bästa är att man kan somna sådär lite hursomhelst! ^^ Skulle egentligen till Amanda idag. Men jag fick hoppa över det för jag kände mej lite sjuk idag. Inte därför jag är hemma dårå men ändå. Jag har också jävla ont i mina armar? Haha, what the fuck? Jag kan inte hålla dom högre upp än till min mage. Och sen så kan jag inte heller bära saker som är tyngre än ett halvt kilo. Då blir det inte skönt. Gör till och med ont att skriva på datan. Men det går nog över. :)



Sitter och myser i pyjamas byxor, fleece och mina "uggs"-tofflor. ^^







Det känns lite som om jag kommer att somna när som helst. Så jag tar nog en liten lur. Japp, jag sa precis "lur".


Tree Hugger - Kimya Dawson and Antsy Pants
 


Hemma idag.


Tidsinställt inlägg:


Hej alla! Är hemma idag då. Ni kanske redan har gissat det om jag skrev något innan det här inlägget. Men never mind. Är hemma p.g.a en liten personlig grej. Inget speciellt. Hoppas att ni alla mår bra, i alla fall. Ha en trevlig dag! ^^







Den här går till en viss någon. Enjoy it!

Love ya!


Accidentally in Love



Nu är jag glad. Jag är så sjukt jävla glad. Ord betyder mycket, ibland.





Så jävla gulligt att jag nästan glömmer bort hur ledsen jag var för en timma sen. ...♥



Accidentally in Love - Counting Crows


Patrick Swayze



Shit! Fick precis reda på att Patrick Swayze är död! Han har varit det i ett år tydligen. Jag hade verkligen ingen aning. Och jag som är ganska bra på kändisar. Han dog den 14 september (min namnsdag) 2009. Verkligen synd. Han hade ju verkligen talang. För er som nu inte vet så spelade Patrick bland annat rollen som Johnny Castle i Dirty Dancing 1987. Han gjorde också (enligt mej) väldigt bra ifrån sej i filmen Ghost 1990 då han spelade Sam Wheat mot Demi Moore. Verkligen synd. Och att jag inte visste! Jag måste nog uppdatera mej lite.




Sov gott, Patrick Swayze. ♥


She's Like the Wind - Patrick Swayze


For fuck's sakes.



Gaaah! Plugg, plugg, plugg. Prov imorn och så har man ingen bok. Fuck. Fuck. Bajs. Nu blir jag ganska pissed of på mej själv. Varför har jag ingen bok. Jag tror att jag va så dum och lämnade den i skolan. Så nu vet jag fan vad jag ska göra. Fucking hell. Bajs. Calm down. You can do this. Fuck's sakes.


Bilder på mej idag:








Haha, solen lyser in skitstarkt på mitt rum. xD

Love ya!


Goooood morning!



Hej alla! Vaknade precis. Ville bara säga god morgon! Tänkte ta och äta lite frukost. Love ya!




Nyvaken Ida


Utkast: Ego-pics 24/11



Här kommer lite ego-pics.













Love ya!


Sister..



I'm sorry. I'm sorry I fucked up. But I'm just expressing my feelings. Thats not an excuse but it's something. If we don't stop with this shit, I'm gonna jump of this Ship we call Friend.. Don't ever cry because of something I say. If I make you cry, hit me. Hit me as hard as you can. Give me your pain. Let me feel whatever I've created. Hit me until you feel nothing. That is when I have recieved your pain. And for you... what the fuck, I'd do that a hundred times over. I love you to pieces, baby. Don't forget that. Ever.







Skins + engelska



Hej alla! Ska precis börja med engelskan. Tänkte att jag skulle ta och kolla lite på Skins samtidigt. ^^  Orkar inte att följa just nu så jag kollar på lite random avsnitt här och där. :) Ha det bra alla! Love ya!♥




Bad mood - Comfy Jim jams



Hej alla! Har precis ätit middag. För första gången - ever, så åt jag mycket. Jag äter nästan inget till middag. Nu kan man lungt säga att det är lite annorlunda. Haha.


Jag är så galet trött att jag vet inte vad! Tänkte kanske gå och lägga mej. Eller så kan jag ju alltid gå och göra mej lite te och ligga i sängen medans jag dricker grönt te med vanniljsmak och kollar på Grey's Anatomy! Sounds pretty fucking awesome! Vet ni vad? - Jag gör't! Vi säger så, haha.




*Super fucking happyface*




Hej där! Mina krémer (krämer) har kommit! Haha. Som ni kanske vet så fick jag flipp och beställde massor av olika krämer online. Och lite andra saker också! :)



Ljus orange flaska: Moisturiser ^^
Mörk orange flaska: Shower scrub, Melon mint.
Två röda flaskor: Shower gel
Liten blå tub: Lip balm
Liten orange tub: Lip balm
Liten vit/blå tub: Cucumber Eye Cream Gel :)

Köpte även:




En ubersöt mössa!


Och:


En liten väska!



"Snog me senseless", den här köpte jag för att jag helt enkelt bara totallt älskade namnet. ;)



*Super fucking happyface*


Soft wednesday!



Hej alla! Kom just hem från Asse. Älskar onsdagar! Soft, helt underbart. Och med för en gång skull god skolmat. Perfekt, helt enkelt. :) Kommer nog att krypa ner i min sköna säng och bara chilla. Är så trött. Och jag fryser en aningens aning.. Men det är ju lite mysigt att frysa. Bra ursäkt för att bli varm igen. ;) Ha en mysig kväll alla!


Love ya!







Dagens!


Sov sött



Nu går jag och lägger mej. For phuck's sakes. Måste verkligen sööva! Love ya!




Phucking true! ;o


RSS 2.0