Åker till Amanda.


Det är tur att man har dom bästa kompisarna som finns. Tack. ♥

Lääänge sen.


Trapped.


Jag vill härifrån.

For fuck's sakes.


Kan man inte ens få hämta posten utan att ens jävla fucking piss fobier ska förstöra allt eller?!?! GAAAAH. Alltså, tänk förfan på dom som har fobier. Det kan till och med leda till hjärtstopp.

F U C K I N G  W A N K E R S.

BLEH


Movies.


Hello. Ska kolla på lite film nu - och plugga. Men i alla fall så ska jag kolla på 9 och The Wizard of Oz. Jag har faktiskt inte sett 9 förut. Men med tanke på att det är Tim Burton som har producerat filmen så borde den vara some what bra. :)

Ha en fortsatt trevlig dag. ^^ Love ya!

Osminkad, don't mind that. ><


At home.


Heyy there. Jag stannar hemma idag istället för att åka på art trip med resten av åttan. Vi har nämligen Science fair och SO-prov. Så jag tänkte att det är nog kanske smart att stanna inne och plugga. Vi får se om det funkar. Ska även lära mig Deck the Halls på keyboard. Hoppas på ett VG i alla fall. We'll see. Men nu ska jag äta lite. Sen krypa ner i sängen med en SO-bok och en film. Chill, ya know? ;)

Love ya!

Ni får en skitgullig bild på min hamster. Aww.

 

Update: Michael är en jävla äcklig slurry! OMFG. Bitch. Och det finns ingen mat hemma. Fuck's sakes.


Jag är stygg mot djur.


Hej alla! Lite dålig uppdatering idag kanske? Hehe. Men i alla fall så var jag på BUP idag och svarade på lite random frågor. Till exempel:

Fast 100 tyckna. Kuuuul. :) (-_-)

 

Anyways, det var en helt okej dag. Har haft jävligt ont i huvudet men aa.. Hehe.

 

Love ya!


Onsdag.

BUP nu sen skola. Ha en bra dag.

Love ya!


Never Enough.


Vaken. Vill bara sova. Gick och la mig klockan 8 igår. Vill sova mer. Orkar inte.


Jag gör det för er. ♥

Welcome Home - Radical Face

Pressure.

OMFG. I'm gonna die. OMG. There's too much fucking pressure on me atm. OMG

Hyper.

Hej alla! jag vaknade en aning jätte försent och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Fick bli en hyper dusch på 5 minuter så nu är hela jag helt hyper. Gotta hurry! Love ya!

Fuck, fuck, fuck, fuck...


Here's the case; Vi har prao om några veckor. Prao-lapparna ska in om någon vecka och guess what? Det finns inga prao. Trust me, vi har letat. So, what to do what to do? JUMP BITCH, JUUUMP. Fast nä.

Vi får se.. Love ya!

Datasal.

 Hej alla barn! Jag sitter i datasalen och gör science. Sömnpiller! >< I want a gay boyfriend! Juuuuuust saying.


Love ya!

It's 2.15...


Och nu går jag och lägger mig.. Måste verkligen börja sova mer. Gaaaah. Sov gott. ^^

Fancy Tuna.


Hey you guys!

Jag sitter och kollar på Ouran High School Host Club. Awesome! Jag har alltid velat se den men jag har tyvärr aldrig gjort det tidigare. Fattar själv inte varför, men men. Anyways, ska väl ta och lägga mig snart. Hehe. För att jag är så duktig på att lägga mig tidigt. ;)

Sov gott i alla fall! Love ya!

Headin' out!


Hej alla söta läsare!

Jag sticker ut ett tag nu! Ska åka och "shoppa" lite med mami. ^^ Ttyl! :)




Seriously?


Again? Fuck. I'm all out of batteries. Darned. ><



I guess I should buy some rechargeable batteries next time.. -_-

Knocked Up.


Hej alla! Jag sitter och kollar på Knocked Up. Man, good shit. Det var ett tag sen som jag såg den though. Så det är NÄÄJZ. Spelar, eller jag försöker att spela The Sims 3. Mys.


What just happened?


Everything's changing. And not to the better. I want to be happy, I really do. But I can't help it if my tears all of the sudden just fall.

 


Hehe, kanske inte.


Efter att jag hade sprungit mådde jag så dåligt. Vet inte varför, men jag gick och la mig. And guess what? Jag vaknade nyss. So much for not sleeping the whole day. >< Jag måste verkligen duscha med tanke på att jag inte gjorde det förut. Hehe...

Love ya!

Stayin' up…

Godmorgon! Jag skulle egentligen gått och lagt mig. Men sen tänkte jag; Nej fan. Nu gör vi det bästa av denna dag. Så om nån timma sticker jag ut och springer. Nice. ^^ Love ya!

Creepy.


Hittade precis några bilder på mig på min dator från några timmar tillbaka - som jag inte ens har tagit. Eller har jag? Kommer inte ihåg. =/

Stört jobbigt att jag inte kommer ihåg. -_-


Cute!


Kollar på Skins. Det ser ut som att Rich har klippt sig. Cute!

Rich: I look like ...

Alo: Justin Bieber.

Rich: You take that back orr..

Alo: Right, sorry sorry sorry.

Nick & Matty: Look, it's Justin Bieber!!

 

I ♥ Skins!


Fredag... Eller lördag.


Hej alla läsare! Nu är det lördag. Fast enligt mig slutar fredag när jag somnar. Idag har det hänt grejer! Eller, nej. Not really. Va på BUP. Började i alla fall inte att asgarva idag. Yay me!

Efter det käkade jag, mami och Elsa pizza i vardagsrummet. Ganska awesome. Jag såg också att Elsa hade ett blåmärke på halsen och retade henne och frågade om det var ett sugmärke. Sen så kom jag på att Elsa bara är 7. Så jag och mamma satt ganska länge och berättade vad det var och sen kom vi båda fram till att det ser slampigt ut. Mm-mm. Ett sånt där precis lagomt normalt samtal att ha med sin morsa. Absolut. :)

Anyways, nu sitter jag på mitt rum och käkar bebis mat. OBS! JAG GÖR DETTA INTE FÖR ATT JAG VILL SE UT ELLER VARA SOM KISSIE. Det är bara för att jag tycker att det är gott. Och det är inte som om att jag äter konserverad fisk ihop mosat med potatis. Utan jag äter den med frukt. Speciellt Jordgubb med äpple, päron och svarta vinbär. :)

Ha en bra fredags natt/lördags morgon!

Bilder från de senaste timmarna. Lite smått random.. :3

 


I skolan.

Sitter i ett hörn i skolan. Segt. Väntar på min mami..

Friday I'm in love.


God morgon alla! Jag vaknade precis och har just druckit kaffe. Idag är en ganska seg dag i skolan men jag får sluta lite tidigare för att jag ska gå till BUP. Yaaaaaay...! -_- Oh well, sist jag var där så var det ganska kul.. Skämde ut mig ganska hårt though. Hehe. Hoppas att jag kan hålla in mitt garv den här gången. Verkligen svårt. Jag vet inte varför men när jag pratar med mina psykologer så kan jag inte hålla mig för skratt. Speciellt min nyaste.... xD

Efter det får vi se vad jag gör. Antingen så träffar jag någon kompis eller så åker jag hem och nördar mig. Tänkte också filma lite kanske.. Vi får se. :)

Anyways, better get ready! Ska kolla på Scooby-Doo med min söta lillasyrra. ^^

Coraline.


Hey ya'll awesome dudes!

Jag såg precis på filmen Coraline. Jag har säkert nämnt filmen här på bloggen minst 3 gånger förut! Men gud vilken awesome film! Själv tycker jag att det är lite små läskig. Eller, "läskig" är väl att ta i. Creepy är nog ordet jag hellre använder. Haha. Så den är ganska creepy alltså.. Men det behöver ju såklart inte alla tycka! Boken Coraline är skriven av Neil Gaiman. Ricktigt bra faktiskt! Filmen är regisserad av Henry Selick. Och bara av att höra det namnet hjälper en att förstå vad för slags film detta är. Med tanke på att Selick har regisserat filmer som The Nightmare Before Christmas och James and the Giant Peach

Här är i alla fall första delen. Watch and enjoy. :)

Awesome, right? ^^

 

Anyways, dags för lilla mig att sova. Sov sött!

Exploration

Jag vet att den här låten är en aning ... wierd. But i like it. Hjälper mig att somna :)

 


Elizabeth Taylor.



Fick nyss reda på att Elizabeth Taylor har dött. Okej, jag kanske är lite efter men holy shit! I guess even the brightest of stars have to go out one day.

Rest in peace. ♥


Hhdgfkjfgdj.


Fuck this shit. Orkar inte mer.

Oh no.


I just woke up and....



.... it looks like I've got alot to do today when it comes to my hair.

Fuck! Oh, well. Better get started.

OMFG.


Jaha. Jag har tydligen matteläxa tills imorn. Så att gå och lägga mig tidigt kan jag bara glömma. FUCK THIS SHIT.

Godnatt!


Sov sött alla! Jag har precis kommit ut ur duschen och ska träna lite (smart att göra det efter att man har duschat) och kolla klart på Martian Child. Men sen ska jag sova. Inte somna på bussen imorn inte! Ne-äärå. :)

Haha, godnatt. ^^ Love ya!

Martian Child.


Hej alla! Jag har precis sätt på filmen Martian Child och spelat The Sims 3. Martian Child är en sån film i min filmsamling som jag aldrig riktigt fått chans att kolla på. Visst, jag har sätt den ett par gånger. Men jag har aldrig kollat ordentligt. Det är verkligen en rörande film om vänskap.



Rekomenderar att ni också tar och kollar på den. Riktigt söt! ^^

Nu kollas det på Grey's Anatomy. Kärlek. ♥

Onsdag.


Hej alla! Jag är så jävla trött. OMG. Har sjukt ont i huvudet. En sådan där dum sak som verkligen inte borde inträffa när man somnar på bussen - inträffade. Jag ramlade av sätet...... Fucking pinsamt. Typ dog. Varför alltid jag, varför?!

Ska äta mat nu. Ikväll är min styvpappa i Italien. Så det blir lite av en tjejkväll. Mysigt. ^^



Love.


B O   B U R N H A M  ♥

 

I don't know what.. but there's something about this guy that makes you go crazy. Damn.


Hemma.

Hej alla. Nu är jag hemma. Jag är helt död. Vet inte varför though. Men så är det. Jag ber om ursäkt för mitt dåliga beteende mot mina kompisar. Det är verkligen inte meningen att vara såhär osocial. Men det bara blir så. Hoppas att ni försår.
-
Jag tänkte spela The Sims 3 och GTA nu. Hoppas att ni alla har det bra. Love ya!
-
-
Bild från i söndags.

Little Big Planet 2.


Hej läsare! Sitter i soffan och spelar Little Big Planet 2. Eller, aa. Tar en liten paus från spelet och Amanda gick någonstans. Men jag kan höra henne sjunga. Så hon kan inte vara så långt härifrån. ^^ Det finns så mycket cupcakes och kakor på Little Big Planet 2. Så vi ska kanske baka. :)

Love ya!


Jättefiin. With a little hint of sarcasm.. xD Jag och Amanda satt ute på balkongen a while ago. Jätteskönt to be honest. Värsta svengelskan.. ^^


Still @ Amanda's.


I'm sleeping here one more night before heading home. Bleh, can't be fucked writing in english. Sorry you guys!¨

Anyways, jag och Amanda träffade Sebastian idag. ^^ Det var ganska en aningens aning awkward i början. Men i guess att det blev bättre sen. :)

Vi ska nog äte nu... I think. Måste även dela med mig med den trevliga informationen att jag kommer pissa på mig snart. Har inte pissat på just about 22 timmar. Yay me! ^^

Love ya!


The road to El Dorado.


Hej alla! Är hemma hos Amanda. Med Asse. :) Har precis kollat på The road to El Dorado. Ska äta pasta. Those bitches left nothing for me! D:

To Amanda's...

...and beyond! Heyy you guys. I'm going to Amanda in a bit. I just have to pack a little. And maybe put on some clothes. Cause i don't really feel like going to Amanda in jim jams. A little bird told me that Miss Astrid is going to be there too. ^^ Anyways, have a good one! Love ya!

Bo Burnham.





Man, where do I start?! Hmm, S E X I E S T  B E E - A T C H  E V A H ! ! !

He's really ... i don't even fucking know. Just awesome! :D

God morgon!


Hej söta läsare! Och god morgon på er alla. Idag blir det städning på rummet och sen Amanda. Saknar henne ju! :')

Såhär ska det liksom inte se ut. :/


Nu så!


Äntligen! Jag har inte uppdaterat bloggen någonting idag för att Firefox har mens. Sjukt jobbigt. Och jag tycker verkligen inte om att blogga på Safari. Men nu är problemet löst i alla fall.

Lördagen gick åt till att träffa min kusin Amanda från Göteborg. Hade inte träffat henne på drygt ett år. Så det var trevligt. Sen gick jag och syrran runt i stan lite. Sådär lagomt mysigt. Imorn ska jag till Amanda och sova där någon natt. Men jag ska försöka att blogga där med. Vi får se. :)

Ha en god natt och en skön söndag. Love ya!


Förlåt!


Hej alla! Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen så mycket lately. Haha. Men det kommer. Så fortsätt gärna att kolla in här och nu. Har inte tagit en paus eller något. Utan jag är bara lite seg. Men ja. Har filmat ganska länge nu. Äntligen klart! Just nu är jag ganska så slut.


Det är nog dags att sova. Kram! :)

Trouble Is A Friend.


Time to get going. It's friday today! Yay!



Clever words.


Kollade precis på ganska mycket Skins. Just like always. ^^

Mini: Well, Frankie.. Ya haven't really told us whether you're a .. you know .. or a ...
Frankie: A what or a what?
Liv: A lesbiannn!
Grace: Liv, that is soo..!
Frankie: No, it's ok. I don't mind. And the answer is; No, I'm not anything.
Mini: ...Sooo, you're a bisexuall?
Frankie: No, I am into .. people.

Omg, Frankie och jag tänker likadant! Happy to hear that. :D



Love ya! ♥

Jag fucking gråter!


Det här är en av dom finaste scenerna som jag någonsin har sett när det kommer till Skins. *in tears*

Så jävla vackert!

Det där sista är från season 1 eller 2. Så den har inget med den tidigare scenen att göra. :)

 


F**kin' perfect.


Jag älskar dig gumman. Mitt hjärta består av 10 delar. Du är en av dom. Vad som händer finns jag, okej? Jag tror nog att du redan vet det. But just in case. Ingen är perfekt. Men du är jävligt nära. Jag vet att du har det svårt. Men vad du än går igenom just nu ska vi lösa, tillsammans. Okej?

Älskar dig, Soulmate. You and me.. Times infinity.

 

"The whole world's scared so I swallow the fear. The only thing I should be drinking is an ice cold beer"


We both go together if one falls down.


Nya kläder!


Hej alla! Fick en liten överaskning när jag kom hem idag. Mina kläder har äntligen kommit. Beställde lite kläder för en vecka sen. Sa till mig själv att om jag så måste svälta mig själv eller bli ett fatass så ska kläderna passa! Fuck's sakes! And they did... :D Allt var så jävla fint! Gaah! Ska nog visa snart. Orkar inte at the moment.

Just nu: På med myskläder och kolla på Planet 51! :D

Mihihih, jag och mitt paket! ^^

Okej, haha. Nu räcker det!

Have a good one! :)


Afraid.


I'm always afraid... afraid of being forgotten or ignored.


Jag ska!


Jag ska blogga. Det har bara hänt så mycket de senaste dagarna. Jag till exempelt asgarvade på BUP. Mmmmmm...

Anyways, är tillbaka inom kort. Love ya!

I didn't eat for three days so I could be lovely.


Hey everyone!

I'm watching Skins! But since I've already watched all the episodes I'm basically just jumping through some episodes - from every season! I think it's really awesome. I love "the old skins" but I love the new episodes too! So yay!

At the moment I'm watching mostly season 1 and 2. They're my favorites. I think. Because I love Mike Bailey and Nicholas Hoult so fucking much. Gaaah, sexy bastards. ><

 


Help.


Hey you guys. Just got back from a really nice walk with Peggy. She told me alot about how South Africa can be. Like AIDS and orphanages and homeless people. And I am really shocked. I mean sure, I knew how much shit there is in the world. I'm not stupid. But this really made my brain start going. We should do more. To support people. They are our own rase and kind. And we treat them like they don't even exist. Come on! For example, what happened to Japan. Holy shit! So many people have actually died. People, like us, have lost their familys.

If you can; Do something. Don't just sit on your ass. Get down to business! Help the needy people around you. ♥

Today.


Hello people! I just got home from a really tough day. GAAAH, I hate mondays! But yeah, this monday is pretty much over. Yay! ^^ Had a really long day in school and then I had a little fun with Astrid and Amanda. Yay! But I had to go home given that I got a mean french homework for tomorrow and I basically know shite about it. So I have to study. I'm also going to go and meet Peggy in an hour. Can't wait! She just got back from South Africa. And yeah, I missed her... ALOT!

I look really bad today. So I thought I'd post a pic of me yesterday. :)


A.I.I.A ?


Heej, fellow people! Nu är Asse, Ida Xing och Amanda här. Yay! ^^ Vet inte vad vi ska hitta på. Hehe... Gruppsex? Mmm, maybe baby!

Anyways, love ya!

B-E-A-utiful!

 


Toblerone.


Hej alla! Jag somnade igår typ precis efter jag gjorde inlägget innan det här. La mig på sängen och råka somna med mina kläder, mitt smink, mina glasögon, the works! Så lite dåligt samveta har man väl. Haha. Just nu käkar jag toblerone. Amanda kommer hit snart. Tror jag.

Anyways, ska gå och äta frukost, in other words; L E F T  O V E R  P I Z Z A !

Love ya!


Scary shit!


Hahaha, jag och Daniel satt och snacka och då hörde vi prassel från andra sidan av mitt rum. Och då blev jag typ skit rädd och tände lampan för att kolla va det va. Då ser jag en rått-liknande sak på golvet. Seriöst, hjärtattack. Då ser jag att det är min hamster Malou Stella som har rymmt. Faaan vad rädd jag blev. xD

Nu har i alla fall Daniel åkt hem. =/ Buhu.. Men imorn kommer Amanda! Yay! ^^

GHDJ.


Hej alla! Kom precis hem från en ganska seg dag. Men det gör inget. It's friday! Daniel kommer hit snart. Så jag ska städa mitt rum och gå och möta honom. :)

Love ya!

Hey Man (now you're really living).


On my way! Have an awesome day you guys!

 

Love ya!


Emily & JJ.


Aww, I'm dying out of sweetness! The cutest thing ever!

Emily: This is a once-only-charity-event, you understand?

JJ: Got you.. Because you're gay?

Emily: Yes. I'm gay. I'm lots of things, JJ. And I really like you. So this is between friends, yeah?

JJ: Between friends. ...And I can be quite cute? :)

Emily: Yes. You can. :)

Naawww! ^^

 

I'm sorry that I just posted some "dirty" things on my blog. But this cuteness is too good to pass up! :)



Choklad muffins!


Hej alla! Det här är nog det sista inlägget för idag. Hoppas att ni har en skön kväll. Själv så ska man dricka vanilj te, käka choklad muffins och kolla på Alice in Wonderland. Den gamla, dinsey versionen.. Såklart. ;)

Vi hörs imorn! Sov sött alla! ^^

Begravning.


Idag, den 10 mars, är Ebbas begravning. Jag kan fortfarande inte fatta att du inte kommer tillbaka. Den känslan kommer jag nog aldrig finna. Jag kommer alltid vänta på att du kommer tillbaka. Det är nog mitt att säga "jag glömmer dig aldrig".

Man säger att när man dör så blir kroppen 21 gram lättare. Jag tror på att det är själen som går in mot ljuset och mot en annan värld.

Vila nu, vackra ängel. ♥

Truth.


Rather than love, than money, than faith, than fame, than fairness... give me truth.



Nehepp.


Skulle vara med Amanda men det blev lite ändrade planer. Så aa. Spenderar dagen ensam. No big deal, jag är van. ^^

Ciao old mates!

Someday..


Someday this pain will be usefull to you

Skön syrra.


Haha, Elsa fick precis en ny jacka.

Elsa: Mamma, vad är det där?

Mamma: Det är din nya jacka! :D

Elsa: Vilken fin! :D <33

Mamma: Visst, prova den.

Elsa: *provar jackan*

Elsa: MAMMA, HUR SLÄNGER MAN EN JACKA?


Lips of roses and bows in her hair.


Hej alla! Jag har ju inte precis varit "aktiv" idag när det kommer till bloggande. Men det ska jag ändra på. Haha. Anyways, jag har precis ätit pannkakor. Mums! Och aa. Inte så mycket mer än det. Det har inte hänt så mycket idag.. Fick VG på engelskan. Inte ett MVG men det funkar. I'm happy with it. Måste verkligen skärpa mig nu! Nu när vi räknar poäng till gymnasium. Bleh.

Anyways, lyckades att sätta upp mitt övre hår med en rosett. Yay! ^^ Har alltid tyckt att det är supergulligt och så gav söta Astrid mig ganska många rosetter! Thanks babe!

Jag älskar verkligen Ariel och The Little Mermaid - filmen. Ville alltid ha rött hår när jag var liten!! :) Här har hon ju även en rosett. Gulligt!

En annan hår-inspiration är Emily Fitch eller Kathryn Prescott. Biiiig fan!

Speciellt i episode 7 på season 3 av Skins! Awesome. :D

 

Men såhär blev i alla fall mitt hår:

Jag kunde inte ens göra såhär förut för att mitt hår var för tjockt. Men sen så lekte jag med rakhyveln så nu har jag inget hår kvar. :D

Funderar på att bli brunette igen. JAG FÅR INTE TÄNKA SÅ. ._.

 


Alice in Wonderland.


On my way to school in a bit! Thought I'd make a quick post. Haha. Anyways, woke up quite early. And now, guess what? I'm late for school. But I'll hurry. So, yeah.

Here's what I'm wearing today. Going with a little Alice theme. ^^

"I can't explain myself, I'm afraid, Sir, because I'm not myself you see" said Alice to the Caterpillar.

 

"Oh my ears and whiskers, how late it's getting!"

 

Love ya!


Godnatt!


Nu går lilla jag och lägger mig! Sov gott sötisar!

Love ya!

Tired as F U C K.


Hello!


I'm sooo darned tired. I'm an idiot. Gaah, why didn't I just go to bed last night? Why why why?! Anyways. Life goes on. Just spent the whole day sleeping.. First in nearly every lesson of the day. And then I went to my mums office and fell asleep on a couch while watching Skins. So i'm like dead at the moment. I think I'm going to go to sleep soon. Maybe. Just have to eat something. Haven't been doing alot of that either. Bleh.

Love ya!

Let's pull an allnighter!


Hej alla! Jag har bestämmt mig för att stanna uppe hela natten! Varför? FÖR ATT JAG KAN! Kommer att vara helt död imorn. Första dagen i skolan efter lovet och allt men who gives?! Känner mig grymt ... Jag vet inte vad! Men något.. Haha. Inte ledsen i alla fall! Anything but! Sitter och kollar på Supernatural. Kollar alltid på det när jag stannar uppe. Snygga bröder är det ju inget fel på. Am i right? ;)

Ni som faktiskt är smarta nog att sova just nu; SOV GOTT!

Dayum!


Tasha's Game.


Hej alla! Sitter och spelar Tasha's Game. Älskar spelet! Brukade spela det för några år sen. Mhihihi. Mobba inte!

Den där katten är creepy.. o.O


En dag kvar av frihet..


Och jag sover bort den?! Vad är det för jävla stil?! Jag vaknade för en och en halv timma sen. Skämms! Ogillar mig själv at the moment. Varför gick jag och la mig så sent? BLEH. Men men. Jag ska hoppa i duschen och sen vika in kläder i min garderob. Jag tror att jag faktiskt får plats med mina kläder nu. Gjorde inte det förut. Men igår fixa mamma mer hyllor och lådor och skit. Så det finns mer plats! Yay! ^^ Måste sluta att köpa kläder. Haram, den är inte tillåten.

Love ya!

15 saker ni kanske inte visste om mig:


  1. Jag har tre systrar.
  2. Jag har inte träffat min pappa på 6 månader.
  3. Jag läser mycket manga.
  4. Jag är hyffsat bra på pole-dancing.
  5. Jag kan namnen på de flesta kändisarna. Jag är lite av ett uppslagsverk när det kommer till det.
  6. Jag tror inte på sexuella läggningar. Jag tror att alla är somewhat bi.
  7. Jag tycker inte om manipulativa personer.
  8. Jag stör mig på att vissa personer inte kan namn på skådespelare. Typ om man säger "Jag älskar hon tjejen med rött hår i filmen Easy A". Varför inte säga Emma Stone? Alltså, det är ingen stor grej, men jag stör mig på det. Ibland.
  9. Annat än hajfobi (Selachophobia) så har jag ormfobi (Ophidiophobia) och krokodilfobi (jag vetifan vad det heter).
  10. Jag läser Kissies blogg varje dag. Jag är inget fan precis men jag tycker att det är intressant.
  11. Mitt gråt (säger man så? xd) och garv låter ganska lika. Så ibland vet man inte riktigt. Vilket är en fördel, ibland..
  12. Jag är extremt lat.
  13. Jag är nog den mest sega människan som finns på morgonen.
  14. Jag är väldigt kramgooo/klängig. Men det är bara mitt sätt att säga "jag tycker om dig".
  15. Jag sover fortfarande med nalle björnar ^^

Aaa, det var det. Sov gott nu!

Test


Hej alla! Jag har tråkigt. Gör ett test. Kul! Eskil.

Vilken svordom använder du mest? Fuck, fucking osv

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05.50 ><

Var köper du dina matvaror ifrån? WILLYS!

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Med, i guess.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hängselbyxor... och en till lott.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Think so.

När var senast någon stötte på dig? Tisdags, tror jag.

Vad åt du till middag senast? Potatis :D

Kan du vissla? Jupp ^^

Tittade du på tecknat när du var liten? Klart

Äger du några band t-shirts? A few..

När flög du senast? Ehm, joo.. Det var väl för någon vecka sen men jag skadade foten..

Pratar du några andra språk? Engelska och slightly minor finska

Har du gråtit offentligt? Hehe, aa

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, absolut. En haj på foten och så vill jag pierca Venom i tungan och kanske även navel. Gaah, dream on Ida.

Vad har du med dig in på bion? En massa godis, alltid en dricka och en kompis.

Vad har du för väder? Ehm, inom mig? LOL

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Jaa, jag kan säga det om några år :P

När sov du senast på golvet? Två timmar sen ;)

Vilken är din favorit drink? Pepsi med lime och is (a)

Gillar du din boendesituation? I guess.. Vad det nu betyder.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Jag sover aldrig, but then again, jag fungerar inte.

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nah, jag bara säger det så att jag ska låta mindre sorglig. Hehe..

Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Det händer väl, men inte så ofta.

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
BYXMYNDIG

Tror du på liv på andra planeter?
Jag tror på det, men jag hoppas att det inte finns.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Smile now, cry later.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej, tror inte det. Lider av minor altophobia.

Tycker du om att krama folk?
ALLA TIDERS :D

Äger du en digitalkamera?
Yerrr

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Kristen Stewart, Lily Allen och Demi Lovato...

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Depends.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej, jag vet att om jag inte äter det så kommer det bara slängas. How
ever så äter jag sällan kött i skolan och inte heller djur ungar så som kalv, lamm, fiskägg, kattungar osv..

Är du mörkrädd?
Utomhus, inte inomhus. Fast jag har som vana att kolla under sängen innan jag går och lägger mig. Just in case. ^^

Tre saker du alltid har med dig?
Mobil, nycklar, busskort.


Känner ni mig bättre? Lol, kanske inte.

Cloudy with a chance of meatballs.


Hej alla! Just nu sitter jag och kollar på Cloudy with a chance of meatballs. Så jävla hilarious. Jag älskar verkligen den här filmen. Haha.

Här är mina favorit-moments från filmen:

 

Okej, jag har torr humor. Men det är bättre att skratta mycket än inget alls. :D

 


Athazagoraphobia.



Tråk med söndag.


Hej där. Jag har jävligt tråkigt. Så jag tänkte att jag skullle gå igenom några flyttlådor som står min garderob. Undrar vad som finns i dom med tanke på att vi flyttade hit för snart två år sedan och det finns inget som jag saknar. Har vi tur så finns det kanske lite cash, eller nåt. ;)

Love ya!

Chelsea Smile


Hej där alla läsare! Sitter och lyssnar på BMTH. Pratade lite med Blake förut men mitt internet fuckade. Men nu är det fixat. Yay! ^^ Jag tänkte kolla på film och chilla lite. Ta det lungt liksom. :)

Love ya!



Good morning sunday!


...And good morning to you too! Jag har varit vaken ett tag nu och spelat lite på mitt keyboard och duschat. Fan, det var väldigt skönt att duscha. Varm och mysigt. Idag är tyvärr en rätt så kall dag. Just nu är det 3 minusgrader ute. Vilket inte är så kul. Men det är ju ändå fortfarande bara morgon. Vem vet, det kanske blir varmare? :)

Ha en fin dag fellow people! Love ya!

To my foreign readers.


Hi you guys! I've noticed that I've gotten alot of comments from people outside of Sweden. And that's just awesome and it makes me really happy! So i thought that I'd make it up to you guys by making more posts in english.

I've gotten comments from people in Netherlands, Spain, Germany, France, UK, Australia and many other places. So please, do comment. And I will try writing some more posts in english. I'm looking forward to it, to be honest.


Have a good one! Love ya! ♥

Saturday night, or what?


Hey! Har spelat på mitt keyboard ett tag. De äh NÄÄÄJJZ. Hehe. Jag lär mig ganska snabbt. ^^ I think... Men i alla fall, ska träna lite och sen spenadera resten av kvällen/natten till att spela The Sims 3. Jag har inte spelat på snart två månader. Så jag tänkte att jag kanske skulle passa på nu när jag inte har så mycket läxor. JK! Jag har skitamassor med läxor at the moment. Men jag gör bara inte läxor på lördagar, det händer inte. Söndagar, okej. Men inte lördagar.

Ha en trevlig kväll! Love ya!

Home, sweet home.


Hej alla! Nu är jag hemma, efter några timmars shopping. Köpte faktiskt ingenting. Eller, jo, jag köpte ett keyboard på Netonnet för att jag känner att, aa, jag vill ha ett. Just nu håller jag på med mitt nya iMac program Keynote. Jag försöker göra klart mitt engelska projekt. Men jag är tyvärr inte så bra på sånt. Hehe.. Min lillasyrra Elsa är (tyvärr) också inne på mitt rum. Försöker få henne ut härifrån.

Love ya!


Aww, stackarn.. Facerape:a henne.. xD


Fortfarande hos Astrid.

Hej alla. Jag sitter i Asse's säng och funderar på att åka till Kista. Måste kolla en grej. Haha, och shoppa kanske. Just a bit, ya know. ;) Ska ringa min kära mor och fråga om hon vill joina. Snäll jag är. (a) Hehe. Men aa, det skulle ju vara lite trevligt, att få skjuts hem alltså. Evil inside man kan vara. Hähähä.. Anyways, have a good one!
-
Love ya!

@ Asse's.


Hey ya all nice ice? Sup? Jag är hemma hos Asse nu med Ida Xing. Åh, jag har saknat mina darlings. Huhuhu, kul att träffa dom lite. ^^ Vad gör vi? Nothing much really. Snackar med nån random kille.
Ha en trevlig kväll! Love ya!

Har lugnat ner mig, typ.


Hej alla! Sorry för det där lilla raseri utbrottet som ni kanske märkte i förra inlägget. Jag är i alla fall typ lugn nu. Kind of. Ska städa mitt rum nu och sen kanske sticka till Asse. Awesome. Om den jävlen vill köra mig. Hehehe, anyways, have a good one! :D


For fuck's sakes.


ÄR DET SÅ FUCKING SVÅRT ATT STÄNGA DÖRRJÄVLEN?! Seriöst, jag är så jävla sur just nu. Verkligen pissed off. Är hur jävla arg som helst och så glömmer (tänker inte säga några namn) JÄVLA FUCKING BAJS JÄVELN ATT STÄNGA DÖRREN. Bli inte arg när jag smäller igen den om du vet att jag blir så jälva PMSig av att du glömmer att stänga den. OMG JAG FUCKING DAMPAR SÖNDER. FÖR JAG ÄR ETT JÄVLA ADHD BARN. '


GAAAAAH!!!!

Swedish Guy Hates Bibah.

 

Seriöst, laugh for fuck's sakes! Älskar när han snackar svenska!!

 

 


Hemma!


Hej läsare! Är äntligen hemma. Eller, aa. Jag har varit hemma ett tag nu. Sitter och snackar med den underbara Asse, käkar jordgubbs snören och lyssnar på McFly. Kan det bli bättre? Ska göra franska snart. ...Och städa mitt rum. Fyfan. Men men. Saknar alla mina kompisar. Verkligen. Till och med Amanda. Även fast jag har varit med henne i fem dagar. Haha.

Love ya!

Dags att re-måla naglarna? Kanske. Hehe.

 


På väg hem nu.

Hello, jag sitter i bilen med Amandas mamma på väg hem. Kommer att bli grymt skönt att komma hem. Hoppas att min hamster lever. Hehe. Åker färja just nu. Varför bygger dom bara inte en bro? xD

Varm vattnet är slut - här på landet.

Hej alla barn! Jag och Amanda vaknade för ett tag sen men vi har bara legat i sängen hittills. Jag skulle duscha men det verkar som om varmvattnet är slut. Fuck. Men men. Så, jag har varit lite upptagen med pretty much ingenting det senaste och det är därför jag inte har bloggat. Daniel åkte hem igår så det har bara varit jag och Amanda ett tag nu. Fast vi saknar vår valp.. Även fast han inte är en valp längre. Sorry Daniel hehe.. Anyways, ha det bra!

Färjan.

Hej alla! Åkte precis 10 minuters färja med Amanda och Daniel. Bara fram och tillbaka. Vi har jättekul!! Verkligen. LOL, jokes. Hehe, det funkar. Saknar min dator though.. :'(

Dåligt bloggande.

Hej alla! Har inte bloggat så mycket på senaste och det beror på att jag bara kan,använda mobilen. Vilket är ganska jobbigt så, jag tar nog en liten paus - för veckan. Ha det så bra sålänge! Love ya

RSS 2.0